ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 33

/

Shutterstock

Väduren

Förvänta dig toppenvecka när det goda humöret är på topp. Solen rör sig nu för sista veckan igenom ditt härliga, kreativa, glada 5:e hus i Lejonet ger dig den där eldiga, passionerade känslan du älskar. Under tisdagen möter Merkurius Uranus i trigon.  Bäst denna vecka är den härliga trigon som Venus bildar till Jupiter. Det där ger en härlig, lycklig känsla.

Din styrande planet Mars gör sig nu beredd på att lämna Oxen och ta sig in i Tvillingarna och ditt tredje hus på lördag morgon. Oh, det gäller att hålla tungan rätt i munnen då för det är inte alltid det går bra när just i skiftet när Mars byter tecken. Men vad som ändå bra för dig är att du kommer att känna dig stark, oövervinnerlig.  Du har makt att påverka din situation och kan åstadkomma storverk här framöver.

Oxen

Din styrande planet Venus befinner sig sedan den 11/8 i Lejonets tecken vilket är en position som faktiskt passar dig kära Oxe riktigt bra. Det blir en generös, härlig och flirtig vibb därifrån som får dig på gott humör.

Bäst är förstås den underbara vinkel som skapas mellan Venus och Jupiter under lördagen. Det ser ut som att det går bra för dig i kärlek nu.

På tisdag möts Merkurius i trigon med smarta Uranus. Oh, nu kommer lösningarna.  Den här veckan är en lisa för din själ och nästan allt som sker nu bidrar till att situationen klarnar upp och att allt börjar kännas riktigt bra. Spänningarna, den inre stressen över saker som mången Oxe känt börjar lösa upp sig nu när Mars, en av de värsta jobbigaste aktörerna i sommarens drama gör sig beredd att lämna ditt tecken och ta sig in i till Tvillingarna i stället där han är förhållandevis harmlös.  Det här är anledning att fira! Köp dig själv något vackert eller skäm bort dig på det sätt du känner bäst.

Tvillingarna

Du kan fortfarande rida på den extra skjuts som fullmånen gav och energin är hög. Din styrare Merkurius befinner sig sedan en god tid nu i Jungfrun där den stortrivs och högpresterar. Under tisdagen möter Merkurius upp med sin högre oktav Uranus i en fin trigon som ger goda lösningar, hopp och god energi! Här kan du känna att mycket lossnar! Passa på att agera.

Solen befinner sig i ditt kommunikativa tredje hus – vilket visar att det är massor som sker på din sociala scen. Kul! Du är efterfrågad och poppis och många, allt ifrån ytliga bekanta till din innersta krets vill ha sin bit av dig.

Det som är väldigt intressant nu är att Mars som är på väg att träda in i ditt tecken. Själva den exakta övergången sker på lördag förmiddag ca kl 10. Det kan vara spänt, händelserikt och faktiskt lite vådligt i samband med att just Mars byter tecken så det kan vara värt att hålla ögonen på det. Mars kommer nu att befinna sig i ditt tecken i hela sju månader. Ja! Du läste rätt så förbered dig på en ytterst effektiv höst och vinter.

Kräftan

Hur upplevde du fredagens fullmåne i Vattumannen? Jag hoppas att du kände av den som en positiv knuff rakt in i framtiden. Ja, Uranus är ju den starkaste influensen här så det är en enorm utveckling som dragits igång.  Månen är ju din styrande planet så jag anar att den kändes!

Astrologiskt sett är det nästan inga planeter alls som påverkar dig nu och du kan fridfullt leva ditt liv lite som det var tänkt – utan några stressfyllda influenser. Unna dig att andas ut och bara njuta av livet Kräftan. Du kommer att må bra nu och det är skönt att återgå till rutiner och få ordning på detta med kost, träning och annat som kan ha hamnat lite ur kurs under sommaren.

Det är bra energi rent generellt nu. Vi har Merkurius/Uranus trigon och en härlig Venus/Jupiter trigon också. Båda toppenbra!

Det största som sker den här veckan är att Mars till helgen går in i Tvillingarna och ditt 12:e hus. Du kommer att ha mindre stress från Mars än på länge.

Lejonet

Nu står Solen i Lejonets sista dekan och det är en kul, social och utåtgående vecka som ligger framför dig när du får känna dig sedd, uppskattad och älskad. Här erbjuds du möjlighet att njuta av Lejonsäsongen. Härligt! Helgens fullmåne landade ju i ditt relationshus och bör ha ställt saker på sin spets rejält. Hoppas att du tillhör dem som fick ta del av det där riktigt härliga, öppna och generösa flödet ifrån fullmånen.

Alla de fyra fasta tecken har varit oerhört påverkade av den enorma trippelkonjunktionen som ägde rum för två veckor sedan. Det är lite som att vara gisslan i ett kosmiskt drama när flera planeter suttit fast i ett låst och spänt läge.

När Mars skiftar tecken till helgen och träder in i Tvillingarna kan du dra en lättnadens suck Leo. Nu löses energierna upp. Men, vi vet också att härifrån skapas sakta men säkert ett närmande mellan Saturnus och Uranus. Vecka efter vecka fram till 1/10 kommer de pyttelite närmare en exakt kvadratur.

Jungfrun

Solen befinner sig i ditt andliga 12:e hus oavsett allt annat är det väldigt viktigt att du följer din känsla och kroppens behov. Det är rätt soft tid faktiskt för nu kan du leva ditt liv tämligen opåverkad av det kosmiska spelet och faktiskt lyckas med att uppnå den harmoni och perfektion som du eftersträvar. Din styrande planet Merkurius befinner sig i ditt tecken sedan en tid. Superbra nu är förstås den fina trigon som Merkurius formar i mötet med Uranus under tisdagen! Det här kan ge ett genombrott i både dina egna tankar och ut till andra människor. Det skulle faktiskt kunna rassla till i affärslivet också.

Annat gynnsamt, härligt och tursamt är Venus trigon till Jupiter på torsdag. Wow. Det här kan påverka både självkänslan och kärlekslivet positivt.

Vad vill du ska hända i din karriär framöver? Det kan vara intressant att fundera över det för du kommer att få kosmisk hjälp att ta dig precis hur långt du vill framöver under sju månader.

Under helgen träder Mars in i ditt 10:e karriärs hus vilket påverkar dina ambitioner enormt! Det här temat kommer pga en lång retrograd säsong att vara med dig ända fram till den 25/3.

Vågen

Hur står det till med dig, känslorna och kärleken Vågen? Tillhör du den stora skara som har känt dig osäker, frågande och väntar på ett förtydligande? Min fråga till dig är dock om du har själv varit rak i din kommunikation? Vi har dock två riktigt bra transiter att vänta den här veckan.

Merkurius trigon Uranus på tisdag är toppen! Bra idéer och tankar frigörs här. Ett genombrott väntas på något plan. Den andra härliga transiter är verkligen din melodi eftersom din styrare Venus möter möjliggöraren Jupiter i trigon och detta om något står för tur, charm och kanske kan ett och annat mirakel äga rum här. Wow! Den som önskar lite action i kärlekslivet bör ta tillfället i akt för detta är ett gyllene tillfälle för dig att uppleva glädje tillsammans med andra människor.  ​Våga chansa lite! Venus ger dig den där extra klicken med charm medan Jupiter står för själva miraklet. Gå ut träffa folk och se till att ha kul den här veckan!

Skorpionen

Du fick en rejäl skjuts av fullmånen i helgen och den förhöjda energin är med dig i alla dina göranden under veckan. Solen befinner sig nu i ditt 10:e hus som står för ditt yttre liv, ditt anseende, din karriär och ditt rykte. Venus passade också på att glida in där nyligen så och därmed är detta en hot spot och det område som välsignas här under veckan. Om det är så att du vill ha något, charma någon eller kanske sälja in något eller sluta ett affärsavtal? Det skulle mycket väl vara så att du signar ett nytt jobb nu. Charmiga Venus bidar en underbar aspekt med möjliggöraren, mirakulösa Jupiter förstås curlar banan och skapar de bästa förutsättningar för att du ska få precis som du vill. Den största nyheten den här veckan är förstås att din klassiska styrande planet Mars skiftar tecken och går in i Tvillingarna och ditt åttonde hus. Där kommer han att bli kvar i hela sju månader så det är en energi det gäller att bli sams med. Under dessa influenser är det troligt att du går djupt in i din personliga utveckling och kanske kan du komma till livsförändrande insikter.

Skytten

Hoppas att du njutit till fullo av sommaren, helgens fullmåne och kunnat ta igen dig. Här stundar nya tider och helt andra förväntningar kommer att ställas på dig. Merkurius som swishar fram igenom ditt karriärshus, pigg och alert möter genialiska Uranus under tisdagen. Coolt! Det här är verkligen bra nyheter för den som vill utvecklas och ta steg framåt. På torsdag kommer charmiga Venus att bilda en härlig vinkel till din styrande planet Jupiter. Oh, dessa båda kallas ju de välgörande planeterna – var och en enskilt betyder tur. Att de båda är tillsammans kan bli helt kalasbra. Så min fråga till dig kära Skytten är därför – Vad är det du önskar dig? Chansen att du ska få som du vill denna torsd/fredag anses vara mycket hög. Våga och vinn är mitt tips. Största nyheten nu, det är ju förstås att heta Mars, du vet den aggressiva, ettriga planeten som styr vår vilja och förmåga att ta för oss på jorden kommer ifrån lördag att befinna i ditt sjunde hus. Det är inte ett tecken på smidiga relationer – men du kan räkna med att de blir aktionfyllda i alla fall.

Stenbocken

Det är en härlig och löftesrik vecka som väntar och det är synnerligen bra vibbar på din stjärnhimmel och det är flera faktorer som får det att glimma till och kännas så där extra kul att leva. Merkurius trigon med Uranus talar om genialiska idéer, utveckling och snilleblixtar under tisdagen. På torsdag möts Venus och Jupiter som är de två ”välgörande turplaneterna” När de bildar en exakt trigon kan du känna att hjärtat svämmar över av positiva känslor och Gud vet vart detta för dig. Till gränslös shopping, en förälskelse eller vem vet – det ser lite dekadent och överdrivet härligt ut. Allt kan hända och låt ingenting stoppa dig ifrån att ha kul är rådet.

Solen rör sig nu igenom Lejonets sista dekan vilket visar att denna synnerligen trevliga tid har en ände. Här börjar universum antyda att det snart är dags att runda av sammanhangen och visa att det snart minsann blir det andra bullar av. Ja, på lördag skiftar Mars tecken och går in i Tvillingarna och ditt flitiga arbetshus.  Veckan därpå kommer även Solen att byta tecken så med det sagt är det ett helt nytt klimat som håller på att skapas. Mars kommer att befinna sig i ditt sjätte hus i hela sju månader. Det innebär att du kommer att få möjlighet att jobba, utvecklas och kanske bygga upp din hälsa under året.

Vattumannen

Du var ju huvudrollsinnehavaren i fredagens härliga fullmåne. Hoppas att du blev nöjd av uppmärksamheten och njöt.  Solen har ytterligare åtta dagar kvar i hjärtetecknet Lejonet och ditt 7:e hus som står för nära relationer. I samband med fullmåne gled Venus in dit också så du har fullt pådrag där i relationshörnan och det här kan bli hur kul som helst! Redan under tisdagen bildar Merkurius en trigon till din styrande planet Uranus vilket förstås utgör någon form av snillenas möte. Det här kan vara nog så stimulerande och kul! Men det justaste är förstås att Venus nu länkar samman med Juptier! Wow! De båda välgörande, generösa turplaneterna samman. Oh! Den som är sugen på kärlek bör hålla sig framme nu för här kan det gå undan! Torsdag är hetaste dagen men ärligt talat Vattenbärare! Hela den här veckan är toppen. På lördag skiftar Mars tecken och träder in i Tvillingarna och besöker därmed ditt kärleksfulla, hjärtöppnande 5:e hus. Där blir han kvar i hela sju månader dessutom!

Fiskarna

Merkurius är på alerten den här veckan och glimmar till lite extra under tisdagen när han möts med Uranus.

Här veckan kan du kläcka dina bästa idéer! Vackra Venus älskar ju pengar och drar till sig alla former av sötma var än hon befinner sig. Att hon under torsdagen är i perfekt harmoni med expansiva Jupiter är inte alls så pjåkigt. Att både Solen och Venus samtidigt befinner sig i ditt arbetshus kan ge ekonomiska fördelar, jobb och faktiskt bra flyt med allting praktiskt.  Hokus, pokus – här kan fördelar trilla in till synes utan ansträngning. Kreativa lösningar i låsta situationer kan vara ett sådant exempel.

Det händer grejer på hemmafronten också när Mars under lördagen dundrar in i ditt 4:e hus dvs hemmaplan. Mars kommer pga en retrograd period befinna sig på samma plats i hela sju månader. Om detta är en hemsökelse eller en välsignelse återstår att se – men det blir garanterat action. Flytt, renovering eller bara en rejäl home styling återstår att se. En annan sak som kan bli aktuell är också att någon flyttar in eller ut. Det blir spännande att se vad som sker på den fronten i ditt liv Fiskarna.

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00