ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 41

/

Shutterstock

Gott Folk! Det är en superspännande vecka som vi alla har framför oss. För att vara exakt blev månen full sent i går kväll söndagen den 9/10 kl 22:54. När veckan börjar befinner vi oss mitt i denna maxade fullmåne som äger rum med Månen och Kiron, ”Den Sårade Helaren” tillsammans och Solen och Venus mitt emot.

Som alltid vid en fullmåne är våra känslor uppförstorade och de har en tendens att rinna över. Nu blandas fullmånens och Kirons krafter och vi fylls av helarens hela känsloregister vilket gör oss medvetna om våra sår, vår osäkerhet och sårbarhet. Bäst är att du får insikt om hur du kan hela dig själv och gå styrkt ur detta.

⭐️Väduren

Det är en stor och föränderlig tid vi lever i. Plutos bana vände direkt under lördagsnatten. Detta gör att Plutos energi är förhöjd nu och ack så mycket farligare än vanligt. Att detta skedde under en fullmåneprocess gör skeeendet hela maxat. Sent på söndagskväll inföll en hejdundrande fullmåne i Väduren. Nu är det du som person, din vilja och dina känslor som kommer i fokus.

Du stärks av denna fullmåne. I fullmånens ljus blir du uppkopplad på din innersta sanning. Bäst av allt är att Venus och Solen också finns med där mitt emot och garanterar att slutet gott, allting gott.

Det är troligt att relationstemat kom upp till ytan. Nära relationer är många Vädurars din ömma punkt och det är därifrån du får dina livsläxor. Att  Kiron och Månen befann sig i konjunktion gör att du kan minnas dina sår och se dina mönster – men här ges du och nyckel till hur du ska kunna helas.

Din styrande planet Mars rör sig sakta nu igenom Tvillingarnas tecken och bildar en kvadratur till Neptunus som kommer hänga med hela veckan igenom. Hm.. ligg lite lågt och gör helst inga stora eller viktiga drag om du inte är helt säker på din sak.

⭐️ Oxen

Det har skett stora ting på himlavalvet under helgen. Pluto vände direkt och därmed är hans krafter förhöjda nu en till. Mitt i detta skeende inföll en mäktig fullmåne sent på söndagskvällen vars energi inte går över så fort. Tvärtom – fullmånen kommer att påverka oss alla starkt under måndag och tisdag. Denna fullmåne inföll i Vädurens tecken och i ditt andliga 12:e hus. Speciellt här att fullmånen ägde rum konjunkt Kiron och på andra sidan zodiaken stod Solen och Venus i konjunktion. Detta är en väldigt vacker fullmåne som förhoppningsvis hjälper dig igenom din process att se din inre sanning, sambanden och den större bilden. Känslorna blir starka och utmanande här. Detta kan ställa saker inom dig på sin spets inom dig och vara väldigt upplysande om vad du verkligen vill ha av livet. Du kan fördjupa dig i kärlek och känslor nu.

Solen rör sig igenom ditt 6:e hus nu och detta är flitig vecka när du når väldigt goda resultat av ditt arbete.

Under dessa stjärnor kan du göra goda insättningar i karmabanken. Godhjärtade handlingar som du gör för andra människor hjälper även dig vidare i framtiden.

⭐️ Tvillingarna

Det är väldigt kraftfulla energier i rörelse nu, Plutos, vars som precis vänt direkt och går framåt igen, bjuder på väldigt starka krafter. Samtidig inföll under söndagskväll inföll en hejdundrande fullmåne i Väduren i ditt 11:e hus. Kul! Ditt sociala liv ser innehållsrikt och spännande ut. Om du är en skrivande person är det lätt att du når ut till många människor. Denna fullmåne var väldigt speciell eftersom den förutom Sol och Måne även innehöll Kiron och Venus. Dessa planeter skapar en känslig stämning som förhoppningsvis hjälper dig att se din inre sanning. Känslorna blir starka och utmanande här. Detta kan ställa saker inom dig på sin spets inom dig och vara väldigt upplysande om vad du verkligen vill ha av livet. Fullmånens krafter kommer att dominera hela veckan.

Din styrande planet Merkurius går under tisdagen tillbaka in i Vågens tecken där han påbörjade den retrograda perioden. Skönt! Den så kallade skuggfasen efter den retrograda perioden kommer vid veckoslutet att vara till ända.

Mars befinner sig i ditt tecken sedan en tid, möter magiska och mystiska Neptunus i kvadratur vilket kanske inte är så lyckat. Det är möjligt att du är tvehågsen, inte riktigt kan bestämma dig. Men det kan också vara att du inbillar dig saker och fattar fel beslut. Ta det lite varligt om det är större saker du måste fatta beslut om.

⭐️ Kräftan

Underjordens härskare Pluto, vars bana nyss vände direkt,  är synnerligen intensiv nu. Pluto utmanar, lockar ut själen på banan och får oss människor att uppleva våra innersta känslor och inte helt sällan smärtsamma processer. De Kräftor som är födda i slutet av tecknet 24°-28° i synnerhet kan förvänta sig transformerande upplevelser under de kommande två veckorna.

Sent på söndagskväll inföll en hejdundrande fullmåne i Väduren i ditt 10:e hus som handlar om karriär och ditt anseende. Detta är en bra tid att ta stora kliv framåt i yrkesmässigt och att visa världen att du finns, vad du kan och vad du går för.

Du stärks av denna fullmåne och blir uppkopplad mot din innersta sanning. Det är troligt att relationstemat kom upp till ytan. Att  Kiron och Månen befann sig i konjunktion gör att du kan minnas dina sår och se dina mönster – men här ges du och nyckel till hur du ska kunna helas. Bäst av allt är att Venus och Solen finns med där mitt emot, i ditt hemkära 4:e hus och garanterar att slutet gott, allting gott.

⭐️ Lejonet

Den astrologiska himlen var massiv under helgen och dessa skeenden att påverka hela denna vecka. Så med risk för att vara tjatig vill jag påminna om att Plutos bana vände, och underjordens härskare rör sig nu framåt igen. Under den kommande tiden är hans energi oerhört intensiv. Den eldiga Vädursfullmånen igår kväll kl 22:54 landade i ditt äventyrliga 9:e hus och med den positionen medvetandegör han din vilja att utvecklas, att höja ditt medvetande och sinne. Oavsett om det är resor eller studier så är det någonting din själ behöver här för att kunna ta nästa steg.

Vad som var vackert och väldigt speciellt med denna fullmåne var att den ägde rum konjunkt Kiron och på andra sidan zodiaken stod Solen och Venus i konjunktion. Detta är en väldigt känslosam, fin och skir fullmåne som förhoppningsvis hjälper dig igenom din process att se din inre sanning, sambanden och den större bilden. Känslorna blir starka och utmanande här. Detta kan ställa saker inom dig på sin spets inom dig och vara väldigt upplysande om vad du verkligen vill ha av livet.

Du kan fördjupa dig i kärlek och känslor. Att Solen och Venus befinner sig i ditt 3:e hus hela veckan kan du tolka som en uppmaning om att det är bra för dig att tala ut om vad du känner med dina nära förtrogna.

⭐️Jungfrun

Hoppas att du sovit gott denna natt när den högt vibrerande fullmånen blev full (söndag 9/10 kl 22:54) och lyste upp ditt djupt kännande 8:e hus som ju handlar om psykologiska mönster och de processer som verkar inom. Fullmånens krafter hänger kvar och kommer att påverka oss alla starkt under både måndag och tisdag.

Du kan fördjupa dig i dina relationer nu och just här får du hjälp med sådant som du delar med din partner eller andra närstående.

Speciellt med denna fullmåne var att den ägde rum i konjunktion med Kiron, vår sårade helare. Mitt emot på andra sidan zodiaken stod Solen och Venus i konjunktion. Detta är en väldigt vacker fullmåne som förhoppningsvis hjälper dig igenom din process att se din inre sanning, sambanden och den större bilden. Känslorna blir starka och utmanande här. Detta kan ställa saker inom dig på sin spets inom dig och vara väldigt upplysande om vad du verkligen vill ha av livet.

Merkurius lämnar Jungfrun och går in i Vågens tecken under tisdagen och kommer inom en dryg vecka att vara tillbaka på den punkt där planeten först vände retrograd. Phu!

Mars befinner sig nu i kvadratur till Neptunus – hela veckan faktiskt så det är inte den bästa tiden att agera. Det finns tvehågsenhet och förvirring med i bilden.

⭐️ Vågen

Solen fortsätter sin färd igenom ditt milda, vackra och fredsälskande tecken i ytterligare några veckor och du är fortsatt huvudpersonen i allt. Förändringen är inte långt borta från dig Vågen – du lever praktiskt taget mitt i den och har ödet i dina händer.

Det som är häftigt med detta är att det står i din makt att genomföra dina planer och få som du vill. Underbart! Det är en härlig tid med stark utvecklig runt dig. Att Solen nu fått sällskap av din styrare Venus förstärker förstås den härliga känslan.

Att Pluto, underjordens härskare, bana vände direkt under lördagen är en viktig del i de skeenden som vi alla kollektivt går igenom. Planetens energi är förhöjd nu och därför finns det varningar. Man kan inte riktigt lita på något just nu.  Natten till igår, 9/10 blev månen full i Vädurens tecken. Fantastiskt med denna fullmåne var att den ägde rum i konjunktion med Kiron, vår helande planet och mitt emot befann sig Solen och Venus. Du stärks av denna fullmåne och känslorna upplevas stora, jobbiga för några av er, men du kommer att lära dig mycket om dig själv och din innersta vilja.  I fullmånens ljus blir du uppkopplad på din innersta sanning. Fullmånen inföll i ditt 7:e hus som har med valda vänner att gör så självklart kom kärleken och relationstemat kom upp till ytan. Månen och Kiron ka blottlägga smärta, göra att du minns dina känslomässiga sår och mönster. Men det vackra i det hela – det är att Venus och Solen välsignar och du ges nyckeln till hur du ska kunna helas.

⭐️ Skorpionen

Astrologiskt har vi haft en väldigt färgstark helg som verkligen förändrar förutsättningarna en god tid framöver. Det viktigaste för dig Skorpionen är förstås att Plutos bana vände direkt i lördags 9/10. Han är intensiv och dess kraft förhöjd och extra kraftfull och lite farlig nu så det finns anledning att vara uppmärksam.  Vi befinner oss också i utkanten av eklipssäsongen och de kommande ny och fullmånarna är förmörkelser i Skorpionen och Oxens tecken! Det är oerhört föränderliga krafter i rörelse under hela den här hösten som kan förändra riktningen i ditt liv om du så önskar.

Planera, fundera och tänk på vad det är du vill göra.  Att Solen befinner sig i ditt 12:e hus gör inte detta till det bästa tillfället att agera. Nå, det är inte den enda orsaken till att du bör avvakta med att ta stora kliv till dess Solen kommer in i ditt tecken. Gårdagens fullmåne inföll i ditt arbetsamma och flitiga 6:e hus. Slit och släp med andra ord. Håll fokus på framtiden och fortsätt din strävan att bygga den kärleksfulla, tillvaro utav stål och trygghet som din själ längtar efter. Väldigt häftigt just med denna fullmåne var att den ägde rum tillsammans med Kiron och Venus. Denna energi är till god hjälp för den som medvetet jobbar med förlåtelse, kärlek och helande både personligt och i relationer.

⭐️ Skytten

Universum satsade minsann på stort den här helgen! Pluto som vars bana vände framåt igen samt en hejdundrande fullmåne i eldiga Vädurens tecken. Jag undrar hur den påverkade dig Skytten? Skriv och berätta! Enligt soltecken astrologin inföll fullmånen i ditt lekfulla, kreativa och kärleksfulla 5:e hus. Härligt! Speciellt med just denna fullmåne var ju dess underbara kärleksfulla, förlåtande och helande kvalitéer som faktiskt tog udde lite av det eldiga, heta som man hade kunnat förvänta sig att en Vädursmåne skulle kunna ge. Detta kom sig av att månen blev full i konjuktion med Kiron och mitt emot på andra sidan stod Solen och Venus.

De bägge underbara, livgivande och härliga planeterna färdas nu fram igenom ditt utåtriktade 11:e hus. Här är du i ditt esse. Massor av kul människor, möten och roliga händelser väntar.

Lite mindre roligt är att Mars, som är i opposition till allt som är du också bildar kvadratur till Neptunus. Det kan vara en viss förvirring med i bilden. Det kan vara så att du gör klokt i att avstå att fatta större beslut nu.

⭐️ Stenbocken

Solen och Venus färdas nu sida vid sida igenom toppen av ditt horoskope vilket skapar ett underbart flöde runt dig. Du drar till dig positiva människor, gynnsamma händelser och kanske till och med flirt, kärlek och uppskattande blickar. Venus förmåga att attrahera till sig överflöd, sötma, pengar och tur är ju berömd. Detta är ditt karriärshus så närvaron hjälper dig förstås att nå dina höga ambitionsmål. Underbart! Merkurius träder in i Vågen och karriärshuset på tisdag vilket förstås också bidrar till bra flöde.

En fin stortrigon i lufttecknen har bildats nu mellan Saturnus, Mars och Solen. Det där ger ett fint flöde och underlättar vi alla sorters kommunikation.

Intressant att notera är att Plutos bana vände direkt i lördags och hans energi är förhöjd. Pluto är ju som bekant i sluttampen av sin långa vistelse i ditt tecken och de som är under tecknets sista sex dagar kan få uppleva förändringar och faktiskt en lättnad nu. Härifrån kommer Pluto sakta men säkert att röra sig bort ur tecknet. Din styrande planet Saturnus bana vänder rätt den 22/10 så om du ger det lite ska du se att vi går in i en mycket bättre tid.

I söndags lyste fullmånen, med dess helande krafter och kärlek upp ditt 4:e hus vilket förstås är en välsignelse för hemmet.

⭐️ Vattumannen

Under natten till idag blev månen full i Vädurens tecken och den lyste då upp ditt kommunikativa och lättsamma 3:e hus. Vad roligt! Det betyder att du kan förvänta dig ett positivt flöde i dina nära relationer. En social boost som gör dig lite gladare, öppnare och på bättre humör än på länge. Energin ifrån söndagens härliga, helande fullmåne påverkar dig även idag måndag och tisdag innan den sakta klingar av och bleknar. Det är mycket som talar för en förbättrad kommunikation.

 Det gör den fina stortrigonen som nu bildas mellan Mars, Saturnus och Solen. Det här är en jättebra energi för den som vill koncentrera sig, fördjupa sig, utveckla något eller kanske studera. Du har huvudet på skaft nu Vattenbärare.

Bra är också att Uranus och Saturnus nu har börjat glida isär och den förödande kvadraturen som hållit i sig i mer än ett år faktiskt släpper här. Saturnus bana vänder direkt igen den 22/10 och det är verkligen något att se fram emot Vattenbärare för det innebär att Saturnus påbörjar sin avfärd ur ditt tecken där. Han kommer sedan att hålla sig borta från dig i 29 år ungefär så detta är en stor sak.

⭐️Fiskarna

Sent igår kväll, söndag 9/10 inföll en fullmåne i konjunktion med vår helande planet Kiron och mitt emot på andra sidan zodiaken stod Solen tillsammans med Venus. Dessa härliga vibbar tog udden av elden och tuffheten som man skulle kunna förvänta sig att Vädursmånen skulle erbjuda. Denna måne ger ett löfte om helade hjärtesår, förlåtelse och kärlek. Det här låter ju helt underbart! Vi kan alla behöva lite kärlek och du kära Fiskarna behöver lämna det förflutna bakom dig och välkomna nya positiva influenser i ditt liv och det ser sannerligen ut som att den är på väg in i ditt liv.

Nu lyser fullmånen upp ditt 2:a hus som handlar om pengar samtidigt som Solen och Venus befinner sig i ditt 8:e hus som avhandlar sådant som passion, djupa känslor och faktiskt också andras pengar. Man skulle kunna tänka sig att din ekonomi får sig ett uppsving nu. Antingen igenom att du själv gör någonting lukrativt eller igenom att du får hjälp ifrån någon annan. Du kan attrahera till dig positiva omständigheter nu, kärleksfulla människor.

Mars befinner sig nu i Tvillingarna och i kvadratur till Neptunus.

Eh, det där kan handla om förvirring, om svårighet att fatta beslut mm. Men du Fiskarna har väl inga problem med att förstå de Neptuniska krafterna – det är ju ändå din energi? Men ändå kan det vara viktigt att hålla ett vaksamt öga öppet för vi Plutos bana vände precis rätt. Han är lite intensivare än vanligt nu.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00