ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 44

/

Shutterstock

⭐️ Väduren

Käraste Vädur, det händer grejer nu på stjärnhimlen som det är mycket troligt att du kommer att kunna känna av – rent fysiskt. Personligen vaknade jag med blixtrande huvudvärk. Det kan vara ett typiskt uttryck för oss Vädurar som har huvudet som sin känsligaste kroppsdel.

Din styrande planet Mars vände retrograd under söndagseftermiddagen och som planeten nu är så nära jordytan kan den upplevas vara riktigt på hugget. Det kan märkas på många vis; du kan vara mer känslig, ta åt dig lättare, ilskna till lättare osv. Ingen Vädur gillar ju egentligen att vara arg men under dessa stjärnor vet man inte.

Att Mars går baklänges ger känslan av ”att ha tankat bromsolja” man vill så gärna men kan det går inte att speeda upp.  Frustration kan uppstå om saker går för långsamt exempelvis.

Vi befinner oss i tiden mellan två förmörkelser. Allt som sker nu är karmiskt, möjligen dramatiskt färgat och ödesmättade ting som bara måste komma till ytan. så inte den här veckan med andra ord.

Vi har en tilltagande måne nu som blir allt större dag för dag men själva fullmånen infaller inte förrän på tisdag den 8 november, men då är det också årets mest dramatiska månförmörkelse.

Vad är det vi vill förändra, bryta oss ut ur, loss ifrån eller kommer den här energin snarare ut som en genialisk idé? Denna fullmåneförmörkelse faller i ditt 2:a hus i Oxens tecken. Överraskningar, starka känslor, kärlek och pengar det är vad den här månen handlar om. Att den en exakt konjunktion med explosiva, överraskande Uranus så det är speciellt. Wow! Vem vet vad detta kan innebära?

⭐️Oxen

Det här en spännande tid för dig Oxen för när alla underbara planeter rör sig igenom ditt relationshus och ser till att du blir fylld av energi, livslust och kosmiskt ljus. Härligt! När du är på det rätta humöret ger detta återklang i ditt kärleksliv och vips! Du har superlätt att attrahera till dig bra energi, positiv respons, kärlek och faktiskt också pengar.

På tisdagen bildar månen sitt första kvarter och därifrån laddar universum upp krafterna och härifrån byggs energierna emot den oerhört kraftfulla fullmåne/månförmörkelsen som kommer att äga rum påföljande tisdag 8/11 på den 16° i Oxen.

Månknutarna befinner sig också i Oxen/Skorpionen. Att jag talar om fullmånen en vecka i förväg detta redan nu beror på att vi befinner oss i tiden mellan två förmörkelser. Allt som sker nu är karmiskt, möjligen dramatiskt färgat och ödesmättade ting som bara måste komma till ytan sker nu.

Din ledstjärna Venus kommer under veckan att bilda opposition till Uranus och ge oss en försmak av det fullmånen erbjuder. Det kan ge plötsliga händelser, överraskningar eller i värsta fall en kan vara omskakande eller förvånande. Se det som att universum välsignar dig och gör allt för att du ska nå optimal utveckling. Det här är den efterlängtade puffen i rätt riktning du behöver.  Detta är knuffen du behöver för att ta dig ut ur din nuvarande situation och växa.  

Den explosiva heta känslan förstärks naturligtvis igenom att Mars bana vände direkt under söndagen vilket många astrologer beskriver som en av de största astrologiska höjdpunkterna på året.

⭐️ Tvillingarna

Din styrande planet Merkurius skiftade tecken och gled in i Skorpionens mystiska värld i lördags vips blev stämningen en annan. Förtätad, mystisk och allvarlig. Nu är allt ”på riktigt” plötsligen och saker kan komma att ställas mer på sin spets. Här kopplas alla sinnen in och det gäller att använda sig av alla sina sinnen och instinkter.  Intuition, empati och magkänsla är nyckelord här. Att Känna in och våga tro att det du känner är rätt är jätteviktigt. Ett helt batteri av planeter färdas nu igenom ditt flitiga sjätte hus och veckans tema är arbete, hälsa och välmående.

Eldiga, pådrivande planeten Mars har kamperat i ditt tecken sedan i augusti. Dess bana vände nyss retrograd (söndag 30/10. Oj, det här är astrologiskt sett en stor händelse som färgar de kommande månaderna. Dessa två faktorer gör att livet kan kännas lite skakigt och utmanande. Mitt bästa råd till dig Tvillingarna är att följa sinnesrobönen. Acceptera allt du inte kan förändra och låt allt ta den tid som krävs.

Dessutom befinner vi oss i tiden mellan två förmörkelser. Allt som sker nu är karmiskt, möjligen dramatiskt färgat och ödesmättade ting som bara måste komma till ytan sker nu. Vi har en tilltagande måne som växer sig allt större och starkare tills den blir helt full 8/11 och hela detta skeende kulminerar i säsongens hetaste fullmåne/förmörkelse i Oxens tecken vilket är på tisdag nästa vecka. Men det är här allt byggs upp.

⭐️ Kräftan

Det är en väldigt aktiv vecka med en tilltagande måne och som alltid när månen växer kommer känslan av att själva tiden rör sig allt går fortare. Det gäller att plocka fram sin ambitiösa, motiverade sida för att hänga med i svängarna här.

Här finns kreativitet, glädje och passion som hela tre underbara planeter, Solen, Venus och Merkurius rör sig igenom ditt inkluderande 5:e hus.

Här finns generositet och här välkomnas all samvaro med ett öppet hjärta. Ska du ordna en fest till helgen – eller kanske själv delta i sådan? Det är väldigt mysiga vibbar runt dig nu.

Eldiga planeten Mars bana vände nyss retrograd (söndag 30/10. Detta är astrologiskt sett en stor händelse som påverkar massor. Vändningen kan orsaka frustration och irritation.  Det blir till att hålla tungan rätt i mun så man inte hamnar helt fel.

Dessutom befinner vi oss i tiden mellan två förmörkelser.Allt som sker nu är karmiskt, möjligen dramatiskt färgat och ödesmättade ting som bara måste komma till ytan sker nu.

Det är först nästa tisdag 8/11 som den superstarka fullmånen och totala månförmörkelsen som infaller i Oxens tecken. Den är konjunktion Uranus så vi kan förvänta oss överraskningar framöver.

⭐️ Lejonet

Att Solen, Venus och nu även Merkurius glider nu fram igenom ditt hemkära 4:e hus gör att du vill förvandla stämningen i horoskopet radikalt. Att fixa fint, pyssla hemma och se till att hemmet är en perfekt oas är viktigare än något annat för Lejonet. Kärleken, harmonin  och goda relationer finns runt dig nu. Venus är opposition Uranus den här veckan. Wow! Det innebär överraskningar och under dessa stjärnor kan det mycket väl kunna blixtra till och förälskelse uppstå. Om du inte har någon person vid din sida kan du mycket väl möta en varm och härlig människa nu.

De senaste dagarna har Jupiter och Merkurius bytt tecken. Dessutom vände Mars bana retrograd och dessa förändringar har sammantaget skapat ett helt nytt klimat. Mars retrograd är inte en lek eftersom han skapar en aning frustration. Dessutom befinner vi oss i tiden mellan två förmörkelser. Allt som sker nu är karmiskt, möjligen dramatiskt färgat och ödesmättade ting som bara måste komma till ytan sker nu.

Vi har en tilltagande måne som dag för dag fram till lördag växer sig större och starkare.

Detta är årets mest excentriska fullmåne och total månförmörkelse och den infaller i en exakt konjunktion med Uranus den 8/11. Nästa vecka alltså. Spännande!

⭐️ Jungfrun

Det har återigen skett stora förändringar på stjärnhimlen under helgen och allt tycks utfalla till din fördel kära Jungfru! Den styrande planet Merkurius gick in i mystiska Jungfrun vilket är en position som hjälper dig att uttrycka känslor. Jupiter gled tillbaka in i Fiskarna och ditt relationshus. Detta däremot är toppen för dig. Under två månader nov-dec har du åter riktigt goda möjligheter att få vad du önskar dig. Jupiter är ju möjliggöraren. En annan sak som också ägde rum, det är att Mars vände retrograd vilket orsakar stopp i maskineriet och därför även i värsta fall frustration och ilska.

Vi befinner oss mitt i en brinnande eklipssäsong och allt som sker nu är karmiskt, möjligen dramatiskt färgat och ödesmättade ting som bara måste komma till ytan sker nu.

Ja, försök med sinnesrobönen om du blir irriterad Jungfrun och ägna dig hellre åt Law of Attraction och erotiken. Mycket bättre sysselsättning än något annat. Men vi har en tilltagande måne på gång och du känna av att energierna snurrar allt fortare dag för dag och vi går emot en fullmåne/Månförmörkelse som kulminerar nästa tisdag 8/11 som först. Nästa vecka alltså men den faller i Oxens tecken och är och ditt äventyrliga och glada 9:e hus. Excentriska, oberäkneliga och genialiska Uranus infaller i en exakt konjunktion till fullmånen!

⭐️ Vågen

Vi har en synnerligen aktiv stjärnhimmel och mycket stora ting är på väg att äga rum. Mycket har redan hänt och annat är i görningen i dagarna. Vi befinner oss mitt i en brinnande eklipssäsong och allt som sker nu är karmiskt, möjligen dramatiskt färgat och ödesmättade ting som bara måste komma till ytan sker nu.

Solen, Venus och Merkurius seglar nu tillsammans igenom ditt andra hus. Intressant! Här bearbetas frågor inom dig som handlar om dina personliga värderingar och vad som verklige är viktigt för dig. Ja, vi vet ju redan svaret! För dig kära Vågen finns det ju bara ett svar – kärleken.

Venus kommer ifrån mitten av vecka och fram till helgen att utmanas av Uranus. Oh! Överraskningar, plötsliga genombrott och vem vet vad livet kan innehålla. Här skulle sådant som gör dig riktigt glad kunna äga rum. Kärlek är ju det första jag tänker på, men man kan heller inte utesluta att du kan ha tur ekonomiskt eller i andra sammanhang heller.

Kaxiga Mars må vara retrograd men det betyder inte att han är helt utan funktion för det. Visst, en aning segare – men han är ändå till hjälp och ger dig kraft.

Nästa tisdag 8/11 infaller en fullmåne/månförmörkelse i Oxen och ditt superheta 8:e hus och där drar den upp starka känslor. Den är konjunkt Uranus vilket kan ge impulser och plötslighet till det hela. Det är hjärtats behov, kärleken och passionen som vill uttrycka sig.

⭐️ Skorpionen

Kära Skorpion, det måste kännas underbart att vara du när Solen, Merkurius och Venus rör sig igenom ditt första hus och gör att allas blickar faller på dig. Du är karismatisk, attraktiv och attraherar till dig vad än det är du önskar dig. Nu är det din vilja, din utveckling och dina villkor som gäller och förutsättningarna för att du ska få det som du vill är optimala!

Flera intressanta förändringar har ägt rum på stjärnhimlen i helgen. Merkurius gick in i Skorpionen, Jupiter gled tillbaka in i Fiskarna, men viktigast av allt är förstås att din klassiska styrande planet Mars vände retrograd. Detta med Mars är i och för sig mindre kul som det kan skapa en viss frustration.

Vi befinner oss ju mitt i en brinnande eklipssäsong där allt som sker är karmiskt, möjligen dramatiskt färgat och ödesmättade ting som bara måste komma till ytan sker nu. Det är en fantastisk utveckling som har satt i gång inuti dig och jag anar att din självkänsla är på väg upp.

Nodernas färd (18/1, 2022 – 18/7, 2023) genom Oxe/Skorpionen är oerhört viktiga delar i den här processen. Det är nodernas närhet vid fullmånen är förutsättning för att förmörkelsen ska kunna äga rum. Stora förändringar kan komma, överraskningar och vem vet? Ett helt nytt liv kanske? Vi har en tilltagande måne på gång som byggs upp fram till klimaxen: fullmånen/förmörkelsen äger rum 8/11. Spännande att vara du!

⭐️ Skytten

Bästa Skytten, Nu har universum ritat om kartan för vad som kan vara möjligt igen. Under helgen skedde följande: Din styrande planet Jupiter backade in i Fiskarna. Som du säkert vet delar Fiskarna och Skytten på Jupiters ledarskap. Detta är  väldigt välkommet och ger två gyllene månader nov-dec som kan innehålla nya möjligheter och glädje för dig. Merkurius gick in i Skorpionen och sist men inte minst – Mars vände retrograd. Oj! Detta anses vara en av de mest intressanta astrologiska händelserna under 2022. Mars retro sistnämnda erbjuder en lite jobbig sits! Mars är ju krigets gud och nu när han backar kan han känna sig hindrad och lite mer frustrerad än annars.

Vi befinner oss ju mitt i en brinnande eklipssäsong där allt som sker är karmiskt, möjligen dramatiskt färgat och ödesmättade ting som bara måste komma till ytan sker nu.

Vi har en tilltagande måne på gång som leder upp till en superkraftfull fullmåneeklips i nästa vecka 8/11. Månen/eklipsen faller i ditt 6:e hus nästa tisdag i en exakt konjunktion med Uranus. Eureka! Här kan sådant som genombrott komma och du kan vara mer experimentell och öppensinnad än någonsin. Härligt!

⭐️ Stenbocken

Veckan börjar med att månen rör sig igenom ditt tecken och under måndagskvällen rör den sig över Pluto. Detta kan vara en kväll när du känner dig lite extradjup och nära dina egna känslor.

På tisdagen bildar månen sitt första kvarter och därifrån har vi en tilltagande måne som växer sig allt större och starkare fram till dess den blir full nästa tisdag 8/11. Den fullmånen är samtidigt också en fullmåneförmörkelse. Vi befinner oss ju mitt i en brinnande eklipssäsong där allt som sker är karmiskt, möjligen dramatiskt färgat och ödesmättade ting som bara måste komma till ytan sker nu.

Solen, Venus och Merkurius rör sig nu igenom ditt utåtriktade 11:e hus och ditt yrkesliv ser ut att få nya och intressanta influenser. Är du redo att ta ditt liv till nästa nivå? Ja, i dessa dagar finns ju alla möjligheter där ute på nätet. Även om det inte är din grej så måste jag ända anmoda dig att uppdatera dina sociala media med nya bilder, kanske låta oss se lite mer av dig än vad du brukar dela? Varför? Eklipsen kommer att falla i ditt kreativa, öppenhjärtiga och generösa 5:e hus. Exlipsen infaller i exakt konjunktion med chockerande, gränslösa upptäckaren Uranus. Det här är en extremt intressant tid när vad som helst kan hända. Det minst du kan förvänta dig är att detta hjälper dig att vidga dina vyer och nya spännande influenser kommer in i ditt liv. Det kan förstås handla om kärlek och allt sådant som ligger dig varm om hjärtat.

⭐️ Vattumannen

Solen, Venus och Merkurius lyser upp ditt 10:e karriärshus vilket ger dig väldigt gynnsam position. Du har lätt att bli sedd och hörd så håll dig gärna framme nu, ta initiativ och var med att spåna fram idéer. Om det är någonting i ditt yrkesliv som du vill ändra på eller förbättra så är detta en väldigt bra tid för till sig nya intryck, träffa människor och liknande.

Under veckan kommer Venus att vara mittemot Uranus. Oh, plötsliga händelser som kan röra kärlek, pengar och allt som står hjärtat nära?

Vi befinner oss alla i en riktigt spännande tid när vi kan förvänta oss stora förändringar och överraskningar. Vi är mitt emellan två eklipser. Allt som sker är karmiskt, möjligen dramatiskt färgat och ödesmättade ting som bara måste komma till ytan sker nu.

Under helgen backade Jupiter tillbaka in i Fiskarnas tecken och Mars vände retrograd! Oj, etta anses vara en av de mest intressanta astrologiska händelserna under 2022 för Mars retro sistnämnda erbjuder en lite jobbig sits! Mars är ju krigets gud och nu när han backar kan han känna sig hindrad och lite mer frustrerad än annars.

Det är en intressant vecka som ligger framför dig och du inte bara kan utan bör förvänta dig det oväntade. Här kan fattade beslut rivas upp, överraskningar av alla sorter – vissa är välkomna andra kan kännas mer som en kalldusch så försiktigt är bäst nu.

Vi har en tilltagande måne på gång som dag för dag fram till nästa vecka växer sig allt större och starkare fram till den dramatiska fullmåneeklipsen som infaller i en exakt konjunktion till din styrande planet Uranus den 8/11. Sammantaget är detta av enorm betydelse.

⭐️ Fiskarna

Solen, Venus och även Merkurius och den södra noden befinner sig nu i ditt utåtriktade 9:e hus vilket ger en härligt nyfiken, motiverande, äventyrlig känsla över ditt horoskop. Det här öppnar sinnet och gör att du välkomnar nya tankar, människor, idéer och influenser. Det 9:e huset är styrt av Jupiter och på tal om honom så backade han, din styrande planet Jupiter tillbaka in i Fiskarna. Hurra! Tacka Universum för det! Mirakelgöraren, lyckobringaren Jupiter fick ju alldeles ovanligt kort tid i ditt tecken i våras. Här kommer han nu tillbaka till dig.

Under två månader finns här möjlighet att fixa till de önskningar som du inte hann med förra vändan. Vad sägs om att knyta ihop säcken och göra klart processen?

I söndags vände Mars bana retrograd. Oj! Det där är verkligen en stor astrologisk händelse med dramatiska undertoner. Ytterligare en galen komponent i ett redan överhettat läge. Ja, för vi befinner oss ju alla mitt uppe i en brinnande eklipsssäsong. Allt som sker nu är karmiskt, möjligen dramatiskt färgat och ödesmättade ting som bara måste komma till ytan sker nu.

Venus kommer att vara mitt emot Uranus under veckan och ge oss en försmak på vad nästa veckas eklips/fullmåne kommer att erbjuda. Det är överraskningar och oväntade saker. Månen är tilltagande och 8/11 infaller eklipsen. Allt leder upp till detta datum och här kan det verkligen hända grejer.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00