ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – vecka 47

/

⭐️ Väduren

Det har varit en intensiv höst för dig Väduren. Senaste tiden har inte varit nådig med eklipssäsonger och alla planeters färd igenom Skorpionen. Men visst, det började ordna sig så smått genom att Venus och Merkurius trädde in i Skytten. Under tisdagen gick även Solen in i Skytten och denna onsdag fullbordas processen med en pigg och härlig nymåne i Skytten! Hurra! Att träder in i Skyttens sfär vilket förstås är jättemycket roligare för den som är Vädur! I stället för att vara nere på djupet och rota runt bland känslor, minnen och besvikelser vänds energin utåt och uppåt!

Nymånen infaller i ditt 9:e hus denna gång. Vad roligt! Här öppnas ju ditt sinne för intellektuell stimulans, du vill leva, lära, resa, uppleva och leka. Underbart!  Här väntas en utåtriktad tid med människor och fart.

⭐️ Oxen

Du har verkligen varit i rampljuset under den senaste månaden och en av huvudrollsinnehavaren i eklipssäsongen. Norra noden är inte färdig med dig ännu, kära Oxe. Det är inte för än till sommaren som den processen är över. Jag misstänker att du inte kunnat missa den.

Universum har nu gått igenom ett av sina kompletta förvandlingstrick! Det har inte gått på en dag men i onsdags förra veckan gick Venus in i Skytten och dagen därpå följde Merkurius efter in i Skytten. Att Solen nu under tisdagen lämnat Skorpionen gör det lite lugnare för dig Oxen. Du är inte längre så planetariskt stressad. Solen gick in Skytten under tisdagen 22/11. Processen fullbordas vid midnatt, när månen blir ny och det är en superpigg och härlig nymåne i Skytten som väntas.

Nymånen infaller i ditt 8:e hus. Det blir lite allvarligare i kärlekslivet, nära, intensivt och i sanning. Ingen lek nu utan nu är det de sanna känslorna som ska diskuteras. Samma sak kan vi säga om affärslivet – det är nu det är på riktigt. Avtal ska slutas och saker avgöras.

⭐️  Tvillingarna

Hitintills har november varit lite rörig månad och det är inte säkert att du är helt nöjd med hur saker utvecklas.  Ja, en retrograd Mars är förstås inget att leka med. Men saker och ting har förstås blivit väldigt mycket roligare sedan i onsdags när vackra Venus gick in i ditt 7:e hus. Dagen därpå följde ju din styrare efter. Härligt! Nu kan du flirta på, vara social och prata så det står härliga till. Det är så mycket mer öppet, socialt och roligt nu.

Natten gick in Solen in i Skytten igår 22/1 Oh, en helt annan stämning uppstår nu. Det blir öppnare, roligare, lättsammare och det sociala livet blir lockande igen. Nu under onsdagen blir processen fullbordad igenom att vi får en så superhärlig nymåne i Skytten. Den infaller vid midnatt och den kommer att infalla i ditt 7:e hus. Wow! Är det en nytändning du har att vänta Tvillingarna?

⭐️ Kräftan

Det är så roligt att se hur världen, vädret och allt förändras i takt med att planeterna flyttas.

Visst, As Above – So Below. Så där ovan – så här nere på jorden – detta är ju det gamla alkemiska talesättet som all astrologi bygger på. Förra onsdagen gick Venus in i Skytten och dagen efter följde Merkurius efter. Vad hände? Jo här i staden sattes julbelysningen upp, den första snöflingan kom och vips var världen en annan. I tisdags den 22/11 gick Solen in i eldiga Skyttens sfär. Nu under onsdagen blir processen fullbordad igenom att vi får en så superhärlig nymåne i Skytten. Den infaller vid midnatt och den kommer att infalla i ditt 6:e hus. Häftigt! Det här handlar om att ta tag i dina dagliga vanor, kanske hälsan och sedan har vi detta med arbetet också. Du har tendens att gör för mycket där kära Kräftan. Hitta en bra balans.

⭐️ Lejonet

Saturnus rör sig nu igenom Vattumannens tredje dekan och det är skönt att han äntligen fått fart och börjat röra på sig framåt. Det minskar ju förstås trycket och den faktiskt rätt jobbiga influens som Saturnus har på dig. En megaförändring har ägt rum under den här senaste veckan genom att Venus och Merkurius trädde in i Skytten.

Under tisdagen gick även Solen in i Skytten och det ger förstås en gladare, ljusare och generös och positiv tid. Sent på onsdagen, vid midnatt fullbordas processen genom att en pigg och härlig nymåne infaller i  Skytten! Hurra!

All denna positiva Skyttenergi är är jättemycket roligare för dig som är ett eldigt Lejon! I stället för att vara nere på djupet och rota runt bland känslor, minnen och besvikelser vänds energin utåt och uppåt! Nymånen kommer att infalla i ditt härliga 5:e hus, glädjehuset, där allt blir så himla positivt och roligt.

⭐️ Jungfrun

Det har varit en skakig höst och man anar att den senaste tiden har varit frustrerande.

Ja, en retrograd mars är inte det bästa för gynnsam utveckling. Vad som däremot är helt fantastiskt roligt det är ju att Venus, Merkurius och Solen alla har gått in ditt 4:e hus vilket gör ditt hem mysigt och så även grunden av din tillvaro. Solen gick in Skytten under tisdagen 22/11. Processen fullbordas vid midnatt när en pigg nymåne infaller i Skytten och ditt 4:e hus. Sammantaget lättar det upp stämningen upp och nu blir det rörligare, roligare och lite lagom äventyrligt. Det här är en dynamisk och skapande period som väntar och dina stjärnor inger hopp och glädje nu.

⭐️ Vågen

Solen gick in Skytten under tisdagen 22/11. Processen fullbordas vid midnatt, när månen blir ny i Skytten som väntas.

Nu har Solen skiftat tecken och som i ett nafs släpper eventuella jobbiga influenser greppet om dig. Det är en så mysig tid som väntar dig nu Vågen! Venus och Merkurius gick in i Skytten förra veckan och med dessa båda pigga, glada och inspirerande planeter i ditt tecken öppnar sig det sociala livet för dig. Vad sägs om att mötas upp med dina vänner, en utekväll eller kanske du till och med ska drista dig till att kolla lite i en dating app? Du kopplar lätt på stora charmen nu och det kan var bra att hålla sig framme. Igår gick Solen och Månen möts i natt och då infaller en pigg, busig och rolig nymåne i ditt kommunikativa 3: hus.

⭐️ Skorpionen

Solen var den sista planeten att lämna Skorpionens tecken Det är inte utan att man blir nyfiken på att veta hur du har upplevt den förmodade turbulenta Skorpionmånaden, eklipserna och allt som vi nu lämnar bakom oss.  Det är ju både dig som person och dina relationer som har påverkats av processen. Även om Solen är ute ur ditt tecken så är inte eklipssäsongen officiellt avslutad ännu.

Eklipserna kan påverka i minst en månad både före och efter.  När Solen och Månen kommer att mötas i natt, och bilda en nymåne som infaller i Skyttens tecken och det 2:a huset. Fokus hamnar på det materiella, dina värderingar, din ekonomi och de saker som får dig att känna dig trygg och uppskattad.

⭐️  Skytten

Det här är förmodligen den bästa vecka under 2022..Din styrande planet Jupiter är i toppform, vilket ökar utsikterna till bättre tider för dig, och med tanke på den senaste månanden och vad man förmodar en provande period kan man ana att detta är goda nyheter.

Allt pekar på att en supersocial, utåtriktad och mysig tid har tagit vid. Hurra! Nu äntligen har universum avslutat den totala omställningsprocessen och kul planeter är på din planhalva. I natt möts Solen och Månen, en nymåne äger rum i ditt 1:a hus. Det är ju dig, du som människa och person som kommer i fokus. Detta är ditt personliga nyår och nu startar universum om ditt självförtroende, livslust och optimism, och visar oss att din tid är här.  Underbart! Nu kan livet börja rulla igen så lev och ta för dig.

⭐️ Stenbocken

I tisdags gick Solen in i Skyttens tecken där redan Merkurius och Venus väntar. Där kommer månen också att bli ny i natt 23/21 kl 23:57. Den här tiden är inte den bästa tiden på året för att delta i utåtriktade aktiviteter, arbeta och vara i farten. Däremot är tiden som gjord för allt andligt arbete, att jobba med sig själv och sina andliga behov. Om ganska exakt en månad härifrån påbörjas din säsong och du har en höjdar tid – men det är då det. Nymånen infaller i ditt själsliga 12:e hus, där dina drömmar vävs. Det är troligt att du inte känner dig lika pigg, alert och vital som du brukar. Var uppmärksam på kroppens signaler så att du inte överanstränger dig.

⭐️ Vattumannen

Det är faktiskt bara bra nyheter för din del allt sedan i torsdags förra veckan när Venus, sedan Merkurius och Solen gick Solen in i Skytten. Sent denna onsdag avsluts processen genom att Solen och Månen möts och Måne blir ny på 23/11 i Skyttens tecken och i ditt 11:e hus som är socialt, utåtriktat och på många sätt handlar om människors tyckande och  tänkande. Detta ger så fina energier nu med nya roliga influenser på ingång och stämningen blir bra mycket mer positiv, glad och öppen. En nymåne i trigon till Jupiter perfekt för att starta på ny kula med vad än det vara må.

Härifrån kan sådant som suttit fast lossna. Det kan faktiskt rassla till och bli jättebra! Väntar du på avgöranden och besked så är det troligt att det är under denna period du får svar. Yrkesmässigt utvecklas du så fint nu!

⭐️ Fiskarna

För dig kära Fiskarna, som är född i ett rörligt tecken finns bara goda nyheter i dessa stjärnor. Att Solen gått in i Skytten i tisdags indikerar att det är en öppnare, gladare och mer spontan och rolig tid som kommer. Solen lyser nu upp toppen av ditt horoskop, det 10:e huset och därmed kan dina ambitioner och önskningar bli uppfyllda. Detta påverkar förstås även din karriär och det är lätt för dig att bli sedd ute i världen.

Härliga möten, underbara diskussioner väntar nu. Denna onsdagsnatt möts Solen och Månen i Skytten och en glad, pigg och social nymåne äger rum i ditt 10:e hus och dessutom i trigon till Jupiter. Det betyder kort och gott expansion, tur utveckling Om du vill hålla dig steget före ansöker du om nya tjänster och låter folk veta att du finns.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00