ANNONS
PersonuppgifterCookies

Nymåne i Skytten

/

🌙 Månen blir ny onsdag 23/11, kl 23:57 på 1° 39 i Skytten

Det är strax före midnatt  som Solen och Månen i Skyttens tecken och detta är den gladaste, mest positiva och optimistiska nymånen av dem alla.

Nymånenatten är den mörkaste natten måncykeln då det  inte ens finns en strimma ljus på stjärnhimlen. New moon – no moon. Det kommer att dröja en två, tre dygn förrän den första strimman ljus bryter igenom och blir synlig på himlen. Det är här vi säger att nya månen verkligen föds. Det är först här som den nya månen tar fart. Det här här våra intentioner vi gjort vid den nya månaden fart och börjar arbeta för oss.

Detta är startskottet till en öppnare, roligare och mer social fas. Än en gång övervinner ljuset och mörkret får ge vika. Och varje nymåne erbjuder ett löfte, en ny möjlighet att börja om på nytt. Hurra! En ny start och nytt hopp är precis vad världen nu behöver!

Äventyrliga, visionära Skytten styrs av härliga planeten Jupiter och finns nästan inga gränser alls. De skapar glädje, visioner, hopp och nya roliga idéer.  Think Big – är meddelandet.

Det bildas en lite lös, men ändå, underbart trigon mellan nymånen och Jupiter. Denna måne är så löftesrik.

Nymånen i Skytten är ett superbra tillfälle för att:

  • Vidga dina vyer och testa sådant du aldrig varit med om
  • Våga vara optimistisk och tro på framtiden
  • Praktisera Mindfullness
  • Arbeta med positivt tänkande och positiva affirmationer
  • Ansöka eller börja en ny högre utbildning kurs, resor
  • Andligt arbete, att få visioner
  • Att påbörja ett nytt projekt, företagsidé eller jobb.

Kanske föds nya idéer, världsförbättrande idéer kanske rentutav eftersom det är Skytten och de stora visionerna vi talar om.

För att få en personlig förståelse för vilken roll Nymånen kommer att spela i ditt liv kan du kolla var nymånen faller i ditt personliga horoskop dvs 1° i Skyttten. Om du hittar i vilket hus den faller får du en fingervisning om vilket område i ditt liv som behöver en make over.

Nymånen i de olika husen

Nymåneritual

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00