ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 48

/

Getty Images/iStockphoto

⭐️ Väduren

Det är så roligt att få skriva horoskop nu Väduren när allt ser ut att ordna sig till det bästa för dig.  Vi har hela tre planeter, Solen, Venus och Merkurius som glider fram igenom ditt utåtriktade 9:e hus och nu riktas blicken mot framtiden. Studier, intressanta webinar eller kanske en resa? Nu söker människor efter hopp och stämningen blir lite lättare när vi finner det nya spåret. Förra veckan hade vi ju en så fantastisk nymåne i Skytten som ägde rum samma stund som Jupiters bana vände direkt! Wow! Vilka är oddsen att en sådan grej händer. Det är ett så gynnsamt tecken för allt! Den energin spelas ut nu och som månvarvet utvecklas kommer vi att få se vad detta betyder just för dig personligen. Bara bra grejer förväntas.

Det allra mest signifikanta dock för denna vecka är att Venus blir synligt igen och återföds som aftonstjärna + att Neptunus bana vänder direkt. Äntligen börjar det röra på sig åt rätt håll!

⭐️ Oxen

Det är en underbar tid som ligger framför oss.

Vi är fortfarande starkt influerade av den supermaxade nymånen i Skytten som inföll i samma stund som Jupiters bana vände direkt! Ytterst ovanlig och tursam händelse. Som du säkert vet redan, så tar det något dygn innan den nya månens ljus börjar manifestera sig – och vid den punkten är vi nu. Det är väldigt gynnsamt.

Minns du att Venus och Solen möttes den 23/10. Sedan dess har Venus varit osynligt och detta med kärlek kanske inte har gått fullt så bra som önskat?

Venus återföds nu i början av december som aftonstjärna är ett väldigt positivt tecken för alla, men kanske ändå mest för dig eftersom det är din planet. Allt som rör hennes domäner: kärlek, skönhet, njutning – pengar kommer att gå märkbart bättre, bli tydliggjort och tillgängligt. Så, om du vill att något ska hända i kärleken, i konsten eller ekonomin kan det verkligen vara nu det sker.

⭐️ Tvillingarna

Det är verkligen en toppvecka som väntar dig Tvillingarna! Du har hela tre underbara planeter – Venus, Merkurius och Solen som nu färdas igenom ditt 7:e hus och ser till att livsandarna och glädjen återvänder till dig. Merkurius och Venus är nu mitt emot heta Mars. Oh, det här kan bli en riktigt flirtig och rolig vecka och det skulle verkligen kunna rassla till och hända massor nu.

Vad vill du kära Tvilling ha in i ditt liv? Du skulle kunna få allt faktiskt! Det är precis nu som den underbara nymåne i Skytten har börjat manifestera det nya månvarvet.

Kärlek, bra utveckling med jobb? Du kan få allt det där att flöda. Bäst nu är att Venus o början av december återföds som morgonstjärna. Det ger så mycket glädje till oss alla.

⭐️ Kräftan

Solens befinner sig sedan en vecka tillbaka i Skyttens tecken vilket skapar en eldig och utåtriktad atmosfär men det är inte så säkert att du är helt bekväm med detta.

Yrkesmässigt kan det bli hetsigare och du upplever ett ökat tryck på dig. Sänk de skyhöga krav som du sätter på dig själv!

6:e huset symboliserar också dina dagliga vanor. Lova att du bättrar dig på minst ett område i ditt liv. Du måste ta hand om dig och tänka på din hälsa och kanske hitta sätt att minska stress. Att skapa lite egen tid för sig själv är viktigt och du måste prioritera dig själv och inte bara tänka på andras välbefinnande.

Bäst nu är att Venus från 1 december återföds som aftonstjärna och vi kommer att få vår första glimt av henne efter solnedgången. Här följer en välsignade tid av glädje, överflöd och nåd. Välkomna allt det mysiga Venus bär med sig, visdomen och kraften och faktiskt också lyckan.

⭐️ Lejonet

Det var 1:a advent den här helgen – men samtidigt var det också här den nya månens och Jupiters energi började manifesteras. Det finns så många olika indikationer på att denna december är en fantastiskt bra tid för dig kära Lejon.

Bäst nu är att Venus den 1:a december åter blir synlig på himlen som aftonstjärna! Underbart! Nu kan vi börja tro på kärleken igen.

Du kan se fram emot en rolig, utåtriktad toppvecka Leo! Solen befinner sig sedan en vecka tillbaka Skyttens tecken i sällskap med Venus och Merkurius i ditt hjärtöppnande 5:e hus.  Härligt, det här är prime time för dig Leo. Det finns en härlig fantastiska ljusglimtar – för att inte säga magiska krafter i dessa stjärnor, vilket kan få dig att känna dig lätt om hjärtat och faktiskt rent av lycklig!

Till helgen vänder Neptunus bana rätt vilket är underbart eftersom det plockar fram våra finaste sidor – medkänsla, empati, vänlighet och omtanke.

⭐️ Jungfrun

Åh, det är en helt underbar vecka som väntar dig kära Jungfru!

Du har hela tre mysiga planeter, Solen, Venus och Merkurius lyser upp ditt hemkära 4:e hus. Hoppas att du hunnit förvandla ditt hem till den julpyntade mysiga oas du så väl behöver för att kunna koppla av.

Vad som verkligen är toppen nu är att den underbara energin ifrån nymånen och Jupiter nu manifesteras och växer sig stark. Jupiter för att hans bana precis vänt och att han befinner sig så nära jordytan som möjligt. Men samma sak händer med Neptunus, för till helgen kommer även hans bana att vända direkt! Wow. Båda befinner sig i ditt relationshus så det börjar se fint ut för dig på relationsfronten. Det allra finaste nu, det är att Venus den 1 december återföds som aftonstjärna och blir synlig på kvällshimlen igen. Även det är ett tecken på att kärlek, pengar och skönhet flödar in i ditt liv.

⭐️Vågen

Det är spännande energier i luften och man kan riktigt känna hur energierna laddas upp! Ja, det är förstås den nya månen vars sken nu manifesterat sig på stjärnhimlen. Det är sällan man ser något så positivt som just denna vecka.

Venus återföds nu i början av december som aftonstjärna är ett väldigt positivt tecken för alla, men kanske ändå mest för dig eftersom det är din planet. Allt som rör hennes domäner: kärlek, skönhet, njutning – pengar kommer att gå märkbart bättre, bli tydliggjort och tillgängligt. Så, om du vill att något ska hända i kärleken kan det verkligen vara nu det sker. Det är så vacker energi runt dig, Man kan undra om du tänker löpa linan ut och våga visa din vilda sida nu. Ambitiösa Vågar kan göra bra affärer, sluta bra avtal, kanske träffa en nyckelperson eller snubbla över en bra affärsidé.

⭐️ Skorpionen

Det är en väldigt vacker period som ligger framför dig nu Skorpionen.

Att Solen, Merkurius och Venus rör sig nu igenom ditt 2:a hus, som handlar om dina personliga värderingar och pengar kan göra att det finns en viss oro med i bilden över hur det ska bli med ekonomiska och praktiska saker i livet. Bäst nu, det är att Venus återföds som aftonstjärna den 1 december vilket är ett så oerhört vackert tecken. Allt som ligger under Venus domäner, kärlek, vänskap, njutning, välstånd och pengar. Konst och musik också för den delen är upphöjt under dessa stjärnor. Vad som verkligen är toppen nu är att den underbara energin ifrån nymånen och Jupiter nu manifesteras och växer sig stark. Jupiter för att hans bana precis vänt och att han befinner sig så nära jordytan som möjligt. Men samma sak händer med Neptunus, för till helgen kommer även hans bana att vända direkt! Sammantaget är allt så positivt!

⭐️Skytten

Detta är utan tvekan den bästa tiden på året Skytten! Du har hela tre underbara planeter – Venus, Merkurius och Solen som nu lyser upp ditt 1:a hus och gör dig till huvudpersonen i alla skeenden. Positiviteten, energin, glädjen och livsandarna återvänder till dig. Vi är fortfarande starkt influerade av den supermaxade nymånen i Skytten som inföll i samma stund som Jupiters bana vände direkt! Ytterst ovanlig och tursam händelse. Som du säkert vet redan, så tar det något dygn innan den nya månens ljus börjar manifestera sig – och vid den punkten är vi nu. Det är väldigt gynnsamt.

Merkurius och Venus är nu mitt emot heta Mars. Oh, det här kan bli en riktigt flirtig och rolig vecka och det skulle verkligen kunna rassla till och hända massor nu.

Bäst nu är förstås att Venus återföds som aftonstjärna den 1 december. Det är ett så vackert tecken från universum. Dessutom vänder Neptunus bana rätt! Det hjälper oss att finna tillbaka till medkänslan inom oss.

⭐️ Stenbocken

Solen, Venus och Merkurius färdas nu igenom Skyttens tecken och ditt drömska 12:e hus vilket kanske inte höjer din ambitionsnivå precis. Men, lever man bara för att arbeta Stenis? Ibland kan det vara en människa väl unnat att bara njuta av att finnas till. Möjligheter till just detta är något av vad denna vecka handlar om så hur skulle det vara för dig att faktiskt inte gå med på alla yttre krav och tagga ner? Kanske minska eller helt strypa tillflödet arbetsuppgifter och faktiskt jobba mindre? Vad sägs?  Det är så mycket som är fantastiskt den här veckan.

Vi är fortfarande starkt influerade av förra veckans härliga nymåne i Skytten som inföll i samma stund som Jupiters bana vände direkt! Ytterst ovanlig och tursam händelse. Som du säkert vet redan, så tar det något dygn innan den nya månens ljus börjar manifestera sig – och vid den punkten är vi nu. Det är magiskt!

Bäst nu är att Venus den 1:a december återföds som aftonstjärna. Enligt den allra äldsta astrologin är detta underbart! Det ger styrka till allt som har med Venus att göra – kärlek, skönhet, konst, musik, pengar och överflöd.

⭐️Vattumannen

Det är en väldigt glad och utåtriktad tid för dig nu Vattenbärare när hela tre underbara planeter Solen, Merkurius och Venus lyser upp ditt 11:e hus som handlar om grupper och samhälle, men också om människors tyckande och tänkande. Perioden präglas av en social,  vetgirig och utåtriktad känsla .Det här är en jättebra tid för dig att få dina åsikter hörda, det är lätt att nå ut – både i tal och skrift. Det här kan också vara en väldigt bra tid för både affärsverksamhet och för att söka jobb. Vi är fortfarande starkt influerade av förra veckans härliga nymåne i Skytten som inföll i samma stund som Jupiters bana vände direkt!

Vilket är en ytterst ovanlig och tursam händelse. Som du säkert vet redan, så tar det något dygn innan den nya månens ljus börjar manifestera sig – och vid den punkten är vi nu. Det är magiskt! Passa på att hålla dig framme nu. Skriv ansökningar, ring i telefonen och använd gärna chanserna som finns i dessa stjärnor till max.

Bäst nu är förstås att Venus återföds som morgonstjärna. Hon är så stark i att attrahera till sig vad än du önskar nu och kanske ännu mer uttalat den 1/12.

⭐️ Fiskarna

Ja, kära Fiskarna! Dina aktier har precis stigit och allt du tar i kan gå hur bra som helst! Tre underbara planeter Solen, Venus och Merkurius befinner sig i ditt karriärhus! Det finns gott om kreativitet, fantasi och passion i dessa stjärnor. Du är mer målinriktad och framtidsorienterad nu än vanligt. Våga ta viktiga steg nu. Du kan inte vänta. Använd denna välsignade tid till att visa universum tydligt vad det är du vill ha in i ditt liv. Ja, du måste lägga ut lite krokar så att det kan nappa helt enkelt. Skicka in ansökningar, tala med folk, ring, flirta! Allt kan hända nu! Vad är det som får mig så säker just nu? Vi är fortfarande starkt influerade av förra veckans härliga nymåne i Skytten som inföll i samma stund som Jupiters bana vände direkt! Ytterst ovanlig och tursam händelse. Som du säkert vet redan, så tar det något dygn innan den nya månens ljus börjar manifestera sig – och vid den punkten är vi nu. Det är magiskt!

Jupiter, din klassiska styrare är oerhört stark nu och du har dryga 20 dagar kvar med honom i ditt tecken Fiskarna. Det samma kan man säga om din moderna styrare Neptunus vars bana vänder också direkt den här veckan – vilket är helt fantastiskt! Dina bägge styrande planeter  i sina starkaste positioner! Wow!

Men allra bäst nu, det är att Venus återföds som aftonstjärna den 1 december. Love is in the air.

14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00