ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 49

/

🌕 Väduren

Den här veckan är jättespännande, motiverande och igångsättande – men var vaksam. Det finns en lätt dramatisk vibb i luften som hänger samman med den tilltagande månen och förstås det faktum att det infaller en fullmåne i Tvillingarna precis där planeten Mars är.  Bang! Detta kan vara lite lätt farligt. All denna eldenergi kan bära iväg och bli för mycket. Vissa känner sig upprymda eller kanske till och med lite överdrivna i känslorna, och det är en sådan tid när det är bäst att inte rusa åstad, och kanske inte följa varje impuls eller känsla. Var synnerligen försiktig med vad du säger och viktigt är också vem du pratar med.

Att Mars backar kan ju i sig skapa en frustration. Vi kommer också uppleva ett visst skifte i humöret eftersom både Merkurius och Venus byter tecken och träder in i Stenbocken. Det pekar på att det skulle passa fint för dig att storsatsa/fokusera på ditt yrkesliv här nu före jul. Går det att få några effektiva veckor ifrån dig före jul?

Torsdagens 8/12, kl 05:09 infaller en fullmåne rum på den 16° graden i Tvillingarnas tecken som för dig – kära Vädur lyser upp ditt kommunikativa 3:e hus.

Detta är enligt solteckenastrologi men det finns fler sätt att räkna på. Du som redan har ställt ditt horoskop kan ta detta till en mer personlig nivå. Kolla cirkeln och se i vilket hus Tvillingarnas 16° faller. Alla har den någonstans.

🌕 Oxen

Solen befinner sig i ditt djupt kännande 8:e hus och man anar att de senaste veckorna har varit innehållsrika och intensiva. Jupiter är så att säga lite upphöjd här så här kan det hända bra saker i en hast. Kanske smids planer inför framtiden och beslut fattas. Det är en rolig tid så passa på att njut av den sociala och glada stämning som råder. På torsdagen infaller en fullmåne ihop med Mars. Här utfärdas alla varningar som finns. Väck inte den björn som sover, varning i trafiken. Under dessa stjärnor är medmänniskorna lättprovocerade.

Fullmånen aktiverar den ekonomiska axeln i ditt horoskop vilket man verkligen får hoppas är en god ekonomisk nyhet. Det skulle även kunna peka på ett akut problem som måste åtgärdas men lyckligtvis ser det ut som det finns lösningar. Både Merkurius och på lördag även Venus skiftar tecken och går in i Stenbocken. Förnuftigt, praktiskt och traditionellt kan man tänka om detta.

På torsdag morgon kl 05:09 äger en fullmåne rum på den 16° graden i Tvillingarnas tecken. För dig kära Oxe, infaller den i ditt ekonomiska 2:a hus som kan handla om vad du har; personliga värderingar och pengar. Ekonomin är i fokus, förhoppningsvis på ett bra sätt. Ett avtal eller ett avslut på en inkomstkälla? Detta är enligt solteckenastrologi. Du som redan har ställt ditt horoskop kan ta detta till en mer personlig nivå. Kolla cirkeln och se i vilket hus Tvillingarnas 16° faller. Alla har den någonstans.

🌕 Tvillingarna

För dig kära Tvillingarna väntar en väldigt pratsam, flirtig och rolig vecka när man tänker att precis vad som helst skulle kunna hända.

Det finns äventyr och utveckling i dessa stjärnor. Det sociala livet får ett uppsving och det ligger kärlek och attraktion i luften. Under tisdagen flyttar Merkurius i i Stenbocken vilket ger en styrka och stabilitet till bilden. Det är bra, för vi har en tilltagande måne som växer sig starkare dag för dag – samtidigt som heta Mars backar igenom ditt tecken. Tidigt på torsdag morgon kommer de två planeterna att mötas i den oerhört kraftfulla fullmånen som infaller i ditt tecken. Det här din årliga fullmåne  Det här är en kaxig energi som gör dig viljestark, tuff och driven.  Det är runt dig och din utveckling allting kommer att kretsa nu. En sådan händelse kan få alla celler i din kropp att dansa. Energin kan också beskrivas explosiv, aggressiv och plötslig så var försiktig och välj dina strider. Positivt med detta är att du kan få kraft och mod att sätta ner foten, förändra och uttrycka dig.

På torsdag morgon kl 05:09 äger en fullmåne rum på den 16° graden i Tvillingarnas tecken. För dig kära Tvilling infaller den i ditt 1:a hus som handlar om dig, den du är och vad du står för. Detta är enligt solteckenastrologi men det finns andra sätt att räkna på också. Detta är enligt solteckenastrologi. Du som redan har ställt ditt horoskop kan ta detta till en mer personlig nivå. Kolla cirkeln och se i vilket hus Tvillingarnas 16° faller. Alla har den någonstans.

🌕 Kräftan

Vi har en tilltagande måne som växer sig allt större dag för dag här under veckan. Det kommer att hända grejer på stjärnhimlen nu Kräftan som gör dig glad. Det första utropet är Merkurius som skiftar tecken och glider in i ditt relationshus. Om du behöver prata igenom saker och uttrycka känslor så är det här en bra tid.

En fullmåne utgör alltid en kulmen av en process. Det kan kännas som en befrielse, som att luften blir hög och lättare att andas efter. Men fulla månar har också en tendens att förstora känslor, på ont eller på gott, med resultat att det kan uppleva som att det blir lite extra av allt – särskilt den här som den krockar med tuffa Mars – exakt på graden. Skeendena är intensiva och kan upplevas överdrivna åt alla håll. Sådant som suttit fast lossnar nu och de kommande två veckorna kan bjuda på rejäla förändringar som det blir ett annat friare flöde härefter.

Under lördagen kommer även Venus att gå in i ditt 7:e hus för relationer och stanna där en hel månad. Goda nyheter inför julledigheten får man verkligen säga.

På torsdag morgon kl 05:09 äger en fullmåne rum på den 16° graden i Tvillingarnas tecken. För dig kära Kräftan infaller den i ditt andliga 12:e hus. Kan det vara en indikation på att själen behöver lite lugn, ro och egen tid? Detta är enligt solteckenastrologin. Du som redan har ställt ditt horoskop kan ta detta till en mer personlig nivå. Kolla cirkeln och se i vilket hus Tvillingarnas 16° faller. Alla har den någonstans.

🌕 Lejonet

Här stundar en motiverande och kaxig vecka med potential. Både Solen och mysiga Venus befinner sig i ditt 5:e hus nu och romantik, kärlek och mys ingår också i den kosmiska planen för dig den här veckan. Härligt! Men Venus är ju även kreativiteten och de sköna konsternas gudinna och så skapande och kreativitet finns med i bilden. Kanske använder du den till pynta och dekorera i lejonkulan så att det blir så där riktigt hemtrevligt och välkomnande som du gillar att ha det.

På tisdag byter Merkurius fokus och glider in i Stenbocken vilket är till god hjälp för den som behöver tänka klart och få saker gjorda.

Vi har en tilltagande måne på gång som blir full tidigt på torsdag morgon. Hela veckan domineras av detta skeende.  Fullmånen kommer denna gång att infalla ihop med heta Mars och de båda lyser upp ditt utåtriktade 11:e hus och kopplar upp dig mot himlanätet. Utveckling, nya kontakter, grupper och väntar därute på dig. All denna eld som kommer från alla håll kan göra dig driven och målinriktad men också lite väl frispråkig och spontan. Varning utfärdas för impulshandlingar och ogenomtänkt agerande.

På torsdag morgon kl 05:09 äger en fullmåne rum på den 16° graden i Tvillingarnas tecken. För dig kära Lejon infaller den i ditt 11:e hus. Detta är enligt solteckenastrologin. Du som redan har ställt ditt horoskop kan ta detta till en mer personlig nivå. Kolla cirkeln och se i vilket hus Tvillingarnas 16° faller. Alla har den någonstans.

🌕 Jungfrun

Det här är så långt ifrån en standardvecka som det bara går att komma. Det är gott om krut i dessa stjärnor. Visst, det är utmanande apekter som bildas här men om du bemöter dem med ett positivt sinne så kan du verkligen tillgodogöra dig energin.

Hur menar jag? Jo, Jupiter är välvilligt aspekterade nu och skapar ett skönt flöde till allt. Vi har en tilltagande måne som växer sig allt större och starkare dag för dag fram till på torsdag morgon när den når sin fulla mognad. Denna gång infaller den ihop med aktiva Mars och dess enormt aktiverande krafter. Under de kommande veckorna har du möjlighet att lyckas med det mesta. Påverka sin situation på alla fronter, inte minst i yrkeslivet. Det här är så häftigt

Torsdagens fullmåne som infaller i ditt parallella tecken Tvillingarna ger en rungade genklang även hos dig Jungfrun. Här träder du som alla in i förändringarnas tid och under de kommande två veckorna kan du förvänta dig det oväntade eller bör i alla fall inte vara främmande för att mycket kan ske på kort tid. En transformationens tid. Merkurius byter tecken på tisdag och träder in i seriösa Stenbocken.

På torsdag morgon kl 05:09 äger en fullmåne rum på den 16° graden i Tvillingarnas tecken. För dig kära Jungfrun infaller den i ditt 10:e hus som rör din karriär och ditt anseende. Det blir lätt för dig att få framgång och bli sedd under dessa stjärnor.  Detta är enligt solteckenastrologin. Du som redan har ställt ditt horoskop kan ta detta till en mer personlig nivå. Kolla cirkeln och se i vilket hus Tvillingarnas 16° faller. Alla har den någonstans.

🌕 Vågen

Du kära Vågen kan ha undrat vad det var som hänt? Det var ju så kul alldeles nyligen och sedan tog det stopp eller? Nej, tok heller – du har fått lite välbehövlig radioskugga och möjlighet till återhämtning.

Snart nog, redan från den 20 december och fem månader framåt kommer du att känna att livet leker med dig. Men redan den här veckan Vågen lättar det för dig och den glada, sociala energin december erbjuder är så välkommen.

Jupiter har en prominent roll redan nu vilket gör att det finns en optimistisk, härlig känsla med i skeendet. Merkurius och Venus träder in i ditt hemkära 4:e hus och där kommer de att befinna sig en god tid. En månad för Venus del och lite längre för Merkurius eftersom årets sista retrograda period infaller just med Merkurius i Stenbocken.

Här handlar det om att börja se saker till sitt slut, runda av och avsluta projekt du har på gång, städa undan och förbereda dig för en njutbar och härlig period. Vänner, familj och ditt eget välbefinnande måste få ta större plats i ditt liv.

Denna vecka står nu inför en tid som innebär lite buller och bång som kommer sig av att vi har en extrem fullmåne som infaller i Tvillingarna. Det här är aktiverande, motiverande och kanske också lite kritiskt. Var försiktig onsdag – fredag. Det finns risk för plötsliga känslor, irritation, gräl och osämja.

På torsdag morgon kl 05:09 som fullmåne rum infaller på den 16° 01 i Tvillingarnas tecken. För dig kära Vågen lyser den upp ditt 9:e hus där din nyfikenhet på världen ökar, du vill lära nytt, utvecklas. Det är en uttalat positiv period som väntar. Detta är enligt solteckenastrologin. Du som redan har ställt ditt horoskop kan ta detta till en mer personlig nivå. Kolla cirkeln och se i vilket hus Tvillingarnas 16° faller. Alla har den någonstans.

🌕 Skorpionen

Solen, Venus och Merkurius befinner under måndagen i ditt andra hus. Mången skorpion kan känt sig stressad över det ekonomiska nu en tid eftersom det blir sådant tryck på inkomster/utgifter och energikrisen.

Vi har en tilltagande måne här, energin byggs upp och det känns som att det kommer att bli en riktigt spännande vecka. Detta förstås eftersom fullmånen kommer att möta din klassiska styrare Mars med en skräll på torsdag. Det där kan skapa ett litet hett moment när saker ställs på sin spets men jag anar att du Skorpionen gillar såväl intensiteten, skärpan och spänningen i dagens fullmåne som faller i ditt 8:e hus som vibrerar av din energi. Här är det djupet, närheten och sanningen som vill fram och uttrycka sig. Känner det att det är dags att tala om känslor Skorpionen och blottlägga själens sanning. Att finna balans och våga vara i sanningens ljus är verkligen temat här. En annan aspekt av detta är delade resurser, vilket kan innebära allt som är samägt, delad ekonomi eller arv. Hm, ja – jag vet att det är lite svårt för dig. Det 8:e huset kallas ju inte för ”hemligheternas kammare” bara på skoj.

På torsdag morgon kl 05:09 äger en fullmåne rum på den 16° graden i Tvillingarnas tecken. För dig kära Skorpionen infaller den i ditt djuplodade 8:e hus där själens längtan gör sig påmind och du söker vägen, sanningen och ljuset.

Detta är enligt solteckenastrologin. Du som redan har ställt ditt horoskop kan ta detta till en mer personlig nivå. Kolla cirkeln och se i vilket hus Tvillingarnas 16° faller. Alla har den någonstans.

🌕 Skytten

Det är så supermaxad energi därute Skytten och Solen, Merkurius och Venus befinner sig alla i ditt tecken. Att Solen lyser upp din sfär stärker självkänslan och du känner själv att självkänslan stärks. Se där Skytten! Följ spåret du får upp här så finner du vägen till den du är på väg att bli. Venus närvaro gör att detta med närhet, att vara tillsammans kontra att vara sin egen person har kanske varit i dina tankar. Våga välja kärleken nu Skytten. Universum omfamnar dig nu, förmedlar kärlek och vill att du ska veta att du inte är ensam.

Vi har en tilltagande måne på gång som växer sig allt större och starkare fram till tidig torsdag morgon när fullmånen möter Mars med en skräll. Bang! De där två brakar ihop mitt inne i ditt relationshus och ja, detta kan ställa saker på sin spets. Mars är ju krigets Gud och självklart tar ha beredvilligt och gärna ett gräl. Fullmånen däremot bidrar med uppförstorade känslor och kan vara rätt hysterisk till sin karaktär. Varning för olyckor, osämja och gräl.

På torsdag morgon kl 05:09 äger en fullmåne rum på den 16° graden i Tvillingarnas tecken. För dig kära Skytten infaller den i ditt 7:e hus där relationerna belyses lite extra.  Detta är enligt soltecken astrologi. Du som redan har ställt ditt horoskop kan ta detta till en mer personlig nivå. Kolla cirkeln och se i vilket hus Tvillingarnas 16° faller. Alla har den någonstans.

 🌕 Stenbocken

Det har varit och är allt jämt fokus på ditt andliga 12:e hus vilket kan vara lite känsligt. När Solen rör sig igenom det 12:e huset är du lite mer fysiskt skör, skir och känslomässigt sårbar än du annars.

Vanligen är det inte ett tillfälle när man rekommenderar att du ska utmana dig själv på något sätt. Bäst är att faktiskt ligga lite lågt.

Men under denna mäktiga vecka flera saker än det andra som ändrar den bilden. Först ut är Merkurius som redan på måndagen går in i ditt 1:a hus. Coolt, att ha tillgång till den energin gör dig lite mer lättpratad, social och öppen. På lördag kommer även Venus att träda in i ditt första hus vilket förstås är supermysigt. Underbart, sensuellt och magnetiskt. Du drar till dig bra personer och goda chanser.

Torsdagens fullmåne infaller i ditt flitiga 6:e hus. Som den där brakar samman med Mars kräver att du är ännu mer uppmärksam på din hälsa och ditt välbefinnande. Mars är provocerande, aggressiv och jobbig. Det finns en överhängande risk att hamna i gräl, osämja eller värre. Här kan snabba beslut fattas och saker och ting går undan. De dramatiska skeendena är redan igång. Jobb och jobb är det första man tänker, men här kan det även röra sig om vanor och hälsan. Många av er funderar på att finna en ny riktning, tjänst eller börja om på ny kula på annat sätt.

På torsdag morgon kl 05:09 äger en fullmåne rum på den 16° graden i Tvillingarnas tecken. För dig kära Stenbock infaller den i ditt 6:e hus som handlar om jobb, hälsa och dagliga vanor.  Detta är enligt solteckenastrologin. Du som redan har ställt ditt horoskop kan ta detta till en mer personlig nivå. Kolla cirkeln och se i vilket hus Tvillingarnas 16° faller. Alla har den någonstans.

🌕 Vattumannen

Solen, Venus och Merkurius befinner sig alla i ditt 11:e hus, ditt eget hus dessutom hjälper dig att se den stora bilden, människorna som en helhet och gör det lätt att nu ut både till den enskilde och till stora grupper.

Det ser ut som att det går riktigt bra för dig nu. Solen lyser upp ditt sociala och uppfinningsrika 11:e hus vilket bäddar för en jätterolig period när kontakten med andra och det sociala livet får sig ett positivt lyft. På tisdagen lämnar Merkurius Skytten och träder in i Stenbocken. Det där ger en stabilare och ger ett professionellt och stabilt tänkande.

På torsdag infaller en oerhört kraftfull fullmåne + stark som attan eftersom Månen och Mars brakar in i varandra. Det här är en ytterst kaxig, motiverande och igångsättande energi som får dig att vilja mer, vilja ta för dig och kanske göra en sista storsatsning på din egen utveckling innan det är dags att dra sig tillbaka inför julhelgerna. Universum står dig bi med kraft och inspiration men du kommer snart, i Mars, känna att ett enormt skifte är på gång. Saturnus lämnar dig samtidigt som Pluto gör entré i ditt tecken. Han kommer att stanna i 20 år så det är inget tillfälligt besök utlovar en obegränsad potential.

På torsdag morgon kl 05:09 äger en fullmåne rum på den 16° graden i Tvillingarnas tecken. För dig kära Vattuman infaller den i ditt kreativa 5:e hus som handlar om glädje, skapande, sex, barn och faktiskt allt som skänker lycka. Detta är enligt solteckenastrologin. Du som redan har ställt ditt horoskop kan ta detta till en mer personlig nivå. Kolla cirkeln och se i vilket hus Tvillingarnas 16° faller. Alla har den någonstans.

🌕 Fiskarna

Solen, Venus och Merkurius befinner sig under måndagen högst uppe på toppen av horoskopet och med den här positionen är det lätt för dig att bli sedd och uppmärksammad i karriär, yrke och men också ditt anseende. Solen lyser nu upp Skyttens tecken och ditt karriärshus. På tisdag skiftar Merkurius tecken och träder in i proffsiga Stenbocken vilket ger en lite mer vuxen och professionell dialog. Under lördagen kommer även Venus att skifta tecken och träda in i Stenbocken. Oh, det blir lite allvarsammare och mer traditionellt framöver.

Men fram till dess är det bäst att sola sig i Skytten sociala glans och ta till den härliga samvaron och glittret.

Jupiter har en prominent roll i dessa stjärnor vilket kan ge dig väldig massa tur, glädje och hjälpa dig på traven med nästan allt. Det här är rena rama mirakelmedicinen. Det mycket som händer och många krav på din tid och dina talanger, och i heta och kravfyllda astrologiska klimat måste du ta fart på dig själv.

Torsdagen bjuder på en extrem fullmåne eftersom kaxiga Mars brakar samman med fullmånen på exakt samma grad i Tvillingarna möts de. Det här är en het, utmanade och kaxig energi som faktiskt kan vara lite farlig så simma lugnt! Bättre att glida undan är att hamna i skottgluggen för ett gräl. Fullmånen lyser upp ditt 4:e hus som handlar om ditt hem, men faktiskt också det innersta i dig och din psykologiska utveckling.

På torsdag morgon kl 05:09 äger en fullmåne rum på den 16° graden i Tvillingarnas tecken. För dig kära Fiskarna infaller den i ditt 4:e hus som rymmer minnen om barndomen, ditt hem och ditt ursprung. Detta är enligt solteckenastrologin. Du som redan har ställt ditt horoskop kan ta detta till en mer personlig nivå. Kolla cirkeln och se i vilket hus Tvillingarnas 16° faller. Alla har den någonstans.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00