ANNONS
PersonuppgifterCookies

Fullmåne i Tvillingarnas tecken

/

Det är tidigt på torsdagsmorgonen, kl 05:09 som Månen blir full i Tvillingarnas tecken. Solen är i 16°01 i Skytten och Månen 16° 01 i Tvillingarna och vad som gör det hela så kraftfullt, eldigt och lite farligt och sprakande är att Månen faller exakt rakt på retrograda planeten Mars. De bildar konjunktion!

Under denna måne blir våra känslor och tankar blir lite uppförstorade och maxade och energin hänger som alltid kvar under några dygn efter.

Tvillingmånen uppmuntrar oss att prata med varandra och tänka logiskt, medan Skytten vidgar våra horisonter och får oss att tänka på ett vidsynt sätt. Det är en superrolig, sprakande glad energi. Månen är utåtriktad, kommunikativ och nyfiken och får oss att gå igång. Ord, tankar och kommunikation – ställs emot – visioner, världsförbättring och högre medvetande.

Oj, Mars är ju krigets gud – och Mars mitt emot Solen och som här under en fullmåne låter ju som någonting jag behöver varna för. Enligt SMHI kommer vi att ha kallt och rejält med snö i hela landet. Mars är olycksbenägen så, gott folk, ta hand om er! Kanske är det bäst att inte ge sig ut i trafiken.

Månen befinner sig i informativa, pratglada Tvillingarna och det kan även vara lätt gjort att tappa humöret, säga för mycket, vara för spontan, arg eller olämplig.

Finns det inget fint att säga om denna måne då? Jo – naturligtvis. Eldiga Mars är alltid igångsättande, motiverande och het. Den kan generera initiativ, bra sex, att folk kommer igång med saker de skjutit upp osv. Men Mars är retrograd, tänker nu den vakna läsaren. Visst, men det är fel att tänka att Mars är helt harmös bara för att han är retrograd. Han har effekt ändå.

Så alla ni som är födda 16° i Tvillingarna eller Skytten kommer förstås att känna av detta skeende lite extra.

Hur man ser vart månen faller i horoskopet

Kolla gärna efter vilket hus fullmåne faller för dig! Det ger en fingervisning om vad som är på väg att hända i ditt liv.

Fullmånens innebörd i de olika husen

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00