ANNONS
PersonuppgifterCookies

Astrologikursens avslutning

/

Minns ni att jag i början av hösten öppet ställde frågan här ute på bloggen, om det fanns 12 lärjungar därute som skulle kunna tänka sig att läsa astrologi med mig en kväll i veckan?

Det tog bara några dagar och vips, så hade anmälningarna tickat in och gruppen var komplett. Det här var en sådan supergrupp att jobba med! Det måste ha varit skrivet i stjärnorna att vi alla skulle ses här!

Strax därpå så började vi vår färd igenom zodiaken på  13 lektionstillfällen.  Vi körde några effektiva teoretiska timmar + fikastund + och därefter övade gruppen upp sina kunskaper i tolkning genom att djupanalysera kvällens huvudperson. Varje elev fick sin kväll i rampljuset. Det visade sig vara ett genidrag att ha det här upplägget!

På detta sätt blir gruppen oerhört sammansvetsad och vi fick alla vänner för livet. Genom att analysera horoskopen  tillsammans kommer man direkt in i en människas själ, utan filter, och når så mycket djupare i samtalen än på något annat sätt.  Vi har lärt oss massor och delat så mycket av oss själva, våra erfarenheter och upplevelser att vi blev systrar och vänner för alltid. Tack för att ni kom in i mitt liv! ❤️

Den hör fantastiska blomsteruppsättningen fick jag i gåva av eleverna. ❤️

Sista kvällen hade eleverna verkligen slagit på stort! Jag blev överraskad med knytkalas, massor av mumsiga grejer att äta – blommor, presenter, vin och mat. Det här var kärlek på riktigt! Så mycket kärlek! Stort tack till min underbara grupp för att jag fick lära känna er!

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00