ANNONS
PersonuppgifterCookies

Venus går in i Stenbocken

/

❤️ Venus går in i Stenbocken 10/12 kl 05:09

När Venus befinner sig i Stenbockens tecken vill hon att allting ska vara förstklassigt. Hon har höga krav, inte minst på sig själv och hon gör ingenting halvdant. Hon vill att livet ska vara härligt, njutbart och vackert. Hon uppskattar det exklusiva, det klassiska och traditionella och söker sig till det som är bäst, topnotch och ultralyxigt.

Var uppmärksam på vad som sker nu när Venus, Lilla Lyckan kliver in och aktiverar Stenbocken. Venus dröjer sig kvar här i en månad, fram till den 3/1. Ni som har Solen, Ascendenten, Månen, Venus eller Mars här kan förvänta sig en extra njutbar, romantiskt och stjärnögd period som erbjuda en massa tur.

❤️ I Stenbocken vill Venus inte såsa bort sin tid på dagdrömmar utan är förankrad i verkligheten och vill bli tagen på allvar för den hon är och det hon presterar. Hon gillar utmaningar och vill komma någon vart i livet.. Allt handlar om det hon gör och det hon levererar. Allt är på riktigt för henne nu.

Venus position i horoskopet visar vad det är vi uppskattar, gillar och njuter av.

Om du har Solen, Månen, Venus, Mars eller Ascendenten i Stenbocken i ditt födelsehoroskop så åker humöret i topp nu när transiterande Venus kommer på besök. Venus kallas ju Lilla Lyckan så alla möjliga roliga saker kan hända. Dessutom ökar din attraktionskraft och du kan dra till dig kärlek och positiva vibbar.

⭐️ Är du född med din Venus i Stenbocken?

Om du får välja är din stil medveten, lyxig men inte för flashig, professionell uti fingerspetsarna och din yta perfekt. Du vill gärna att andra ska se dig som en korrekt, kunnig och kompetent person. Då kanske du har just den där coola, oåtkomliga auran runt dig som gör så åtråvärd och magnetisk?

Du har ett sätt nämligen att göra människor nyfikna på dig. Du är supertrevlig och underhållande men – du släpper inte någon inpå livet så lätt. Det blir suggestivt, som att se en spännande film man inte vet hur den ska sluta. Det är du som bestämmer nämligen hur hjärtligt eller nära du vill att det ska bli. I kärlek vill du inte gå för fort fram. Det tar tid att vinna ditt förtroende och ännu längre tid innan du öppnar ditt hjärta. Det sägs vara väl värt att vänta på för Venus i Stenbocken känner djupt och detta är en sinnlig och djupt sensuell placering.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00