ANNONS
PersonuppgifterCookies

Kräftans Årshoroskop 2023

/

KRÄFTAN 2023

Nu står i alla inför ett enormt energiskifte i och med att Jupiter, Saturnus, Pluto och norra månknuten byter stjärntecken. Allt som sker är till din fördel. Astrologiskt skapar det en helt ny verklighet. En av de stora vinnarna under 2023 är du Kräftan! Bra för dig är att sätta upp tydliga mål, fokusera, önska in.

Världen runt oss är i kaos men det får vi lägga åt sidan och fokusera på allt det superhärliga som väntar. Enligt stjärnorna är det din tur att uppleva ett känslomässigt belönande år med kärleksfulla och harmoniska relationer runt dig. Det ser väldigt lyckosamt ut på hemmafronten och allt har med ditt hem och familj är tycks vara välsignat. En efterlängtad flytt eller renovering har goda förutsättningar att bli av nu. Bra också att uttala sin önskan högt och se till att det är din vilja som går igenom.

2023 är går motvilligt igång beroende på att Merkurius och Mars går retrograd i januari. Det gör att vi människor också kan ta det lite lugnare och inte kasta oss ut i yrkeslivet utan bör låta saker och ting smyga igång efter helgerna. Det är inte förrän den 12 respektive 18 januari som det vänder och saker och ting börjar snurra på ingen.

Venus befinner sig i Kräftan i maj och du drar till dig bra personer, får uppmärksamhet. Om du önskar komma någon människa riktigt nära, sätta någons hjärta i brand rekommenderas maj månad som extra fördelaktig. I och för sig – hela sommaren är som gjord för förälskelse, kärlek och älskog för genom en extra lång retrograd fas hänger Venus kvar i Lejonets tecken och ditt 2:a hus som bland annat påverkar dina personliga värderingar och vad du uppskattar. Härligt! Denna sommar innehåller allt som man vill att en sommar ska ge. Detta är verkligen din tid på året. Du kan förvänta dig fantastisk utveckling och kan du få dina drömmar uppfyllda.

Mars dundrar igenom Kräftan 25/3 -20/5 vilket förstås ökar aktiviteten och i värsta fall kan det orsaka stress. Ta inte på dig för mycket arbete under den här tiden.

Gränslöst tursamma och expansiva Jupiter är väldigt lyckat placerad för dig hela året.1 jan – 15 maj aktiveras din livslinje, så allt från karriär till grunden i ditt varande, hemmet, boendet men framför allt ditt anseende. Med Jupiter professionella 10:e hus och här stiger dina aktier och du kan göra riktigt bra ifrån dig, din karriär får en push uppåt och framåt. Under dessa fantastiska stjärnor har du möjlighet att vidga dina vyer och förverkliga dina drömmar. Hela 2023 är ett jättebra år för att lyckas.

Den stora energimässiga förlösningen sker succesivt i mars. Saturnus går 7/3 går in i Fiskarnas tecken och ditt 9:e hus som handlar om ett högre medvetande. Du kommer att utmanas i tankar, åsikter och uppfattningar och kommer att få lära nytt eller stå upp för vad du verkligen tycker under de kommande åren.

Intensivt blir vårdagjämningen 20/3, nymånen i Väduren 21/3 och det historiska moment som uppstår när Pluto 23/3 passerar 0° i Vattumannen den 23/3.  Ingen kan veta exakt vad detta innebär – men det är en milstolpe och en helt ny verklighet som börjar för mänskligheten.

Viktiga datum:

🌙 Nymånen infaller en gång i månaden och är början på en cykel. Den tiden är som gjord för att smida planer, starta om och sätta upp nya mål. När månen blir ny i ditt tecken är påverkan desto större och du kan se den som en kosmisk återställningspunkt – ditt personliga nyår. 17/7 infaller en motiverande, igångsättande nymåne i ditt tecken vilket får fart på dina livsandar.

18 juli börjar den norra noden sin 18 månader långa färd igenom Vädurens tecken. Han backar in från den 29° i Väduren och som detta är i kvadratur till ditt tecken Kräftan så påverkas du också.

🌚 Årets första eklips infaller vid nymånen den 20/4 på 29° i Väduren. Detta är en total solförmörkelse som landar i ditt 10:e hus som handlar om karriär och anseende.

🌕  5/5 – infaller en fullmåne och månförmörkelse 14° 59 i Skorpionens, i ditt 5:e hus som pekar på glädje, kärlek och ökad kreativitet.

🌚  14/10 Infaller en nymåne och solförmörkelse på 21° 07 i Vågen, i ditt 4:e hus som handlar om ditt hus, hem och familj.

🌕  28/10 Årets sista solförmörkelse infaller vid fullmånen på 5° 09 i Oxens tecken i ditt sociala 11:a hus. Kul här riktas ditt intresse utåt.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00