ANNONS
PersonuppgifterCookies

Lejonets Årshoroskop 2023

/

LEJONET 2023

Jag är så glad att få berätta att 2023 bjuder på riktigt goda nyheter till dig Lejonet! Du har ett är ett jättehärligt år att se fram emot som innehåller allt det där man önskar sig. Ett intressant och stimulerande arbete, bättre ekonomiska villkor, ett berikande socialt liv och ett underbart kärleksliv. Om något av detta fattas dig i nuläget erbjuds du möjlighet att åtgärda det under årets gång.

Ensliga och prövande Saturnus som har uppehållit sig i ditt kärlekshus i dryga två år ger sig nu snart äntligen av och flyttar in till grannen den 7/3.  Pust! Saturnus har förmåga att filtrera bort glädjen i livet och ersätta med svårighet, jobb och ansvar.

Underbara du har svårt att se poängen med livet om du inte kan dela det med andra. Gemenskap och delad glädje betyder allt för dig och du är känd för ditt varma hjärta, generositet och kärlek.

Jupiter, lyckans planet är väldigt gynnsamt placerad för dig hela året vilket ger dig lycka, tur och kompensation.  1/1 – 15/5 är Jupiter i en trigon till allt som är du där den tuffar fram igenom ditt karriärhus. Det här är förstås en god hjälp i yrkeslivet, du drar till dig uppmärksamhet och blir sedd och uppskattad.

Från 15/5 och året ut är Jupiter i ditt sociala 11:e hus vilket också är gynnsamt för dig. Det kan till och med vara så att lyckan är lite mer påträngande och inte vill ge sig av med den här positionen.

Det är som att universum vet att du varit förfördelad och vill gottgöra det skedda. Vackra Venus, kärlekens planet kommer att förgylla ditt liv från 6/6 -9/10. Extrema 4 månader! Under denna rosenskimrande tid kommer du att vara sprudlande glad och lätt om hjärtat. Det är lätt hänt att dina önskningar blir uppfyllda när samtliga lyckoplaneter är inkopplade på ditt fall.

Januari är inte en jättebra månade alls – men den blir lättare ifrån den 18/1 när Mars och Merkurius bana vänder rätt. I feb – mars kan se konturerna av vad 2023 har att erbjuda dig – och det är idel möjligheter!

Saturnus som i opposition hållit dig tillbaka i hela två års lämnar dig i mars vilket förstås gör hela skillnaden. Energin och glädjen återvänder till dig och du börjar känna igen dig själv igen.

Dagarna efter vårdagjämningen är superintressanta. Det mest uppseendeväckande i år är att Pluto börjar manifestera närvaro i Vattumannen. Helt ny energi och stora förändringar förväntas som kommer pågå i hela 20 år!  Det är ditt 7:e hus som handlar om relationer som han är framme och nosar på . Intressant! Ingenting jordskredsliknande kommer att infalla i år dock för han backar strax tillbaka in i Stenbocken igen.

Det är ett självförverkligandets år som ligger framför dig. Det kommer att vara enklare att manifestera framgång och lycka om du frågar dig själv vad det är du vill uppnå.

Underbara Jupiter, lyckans planet är ger dig god energi hela året – samtidigt som innovativa Uranus och norra noden leder utvecklingen framåt så var beredd på ett spännande år.

Om du väljer att utvecklas där du redan är eller att slå in på en helt ny väg är ditt val. Under dessa spännande stjärnor är allt möjligt.

Viktiga datum:

🌙 Nymånen infaller en gång i månaden och är början på en cykel. Den tiden är som gjord för att smida planer, starta om och sätta upp nya mål. När månen blir ny i ditt tecken är påverkan desto större och du kan se den som en kosmisk återställningspunkt – ditt personliga nyår.

Nymånen i Lejonet infaller den 16/8. Den är pigg, härlig och igångsättande. Smid dina planer och skrid till verket.

Sol & Månförmörkelser

🌚 Årets första eklips infaller vid nymånen/totala solförmörkelsen den 20/4 som infaller på den 29° i Väduren. Den faller i ditt vetgiriga 9:e hus som vill expandera ditt medvetande.

🌕  5/5 – infaller en fullmåne och månförmörkelse 14° 59 i Skorpionens, i ditt 4:e hus aktiverar ditt 4:e hus – hem, familjen och grunden.

🌚  14/10 Infaller en nymåne och solförmörkelse på 21° 07 i Vågen, i ditt 3:e hus och din roll i det sociala livet. Detta sätter fart på vänskapsrelationer och kommunikation.

🌕  28/10 Årets sista solförmörkelse infaller vid fullmånen på 5° 09 i Oxens tecken 10:e hus och du får uppmärksammas och karriärsfrågor kommer i fokus.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00