ANNONS
PersonuppgifterCookies

Oxens Årshoroskop 2023

/

OXEN 2023

Det ska bli spännande att följa utvecklingen i ditt liv för astrologiskt är 2023 superintressant! Du kan se fram emot ett år innehåller allt utom möjligen den där stilla jordnära upplevelsen det sägs att du eftersträvar. Det här är de stora möjligheternas år som möjligen går det till historien som tiden då allt hände. Fantastiska, starka och omdanande planeter kommer att jobba på ditt fall hela vägen – Norra Noden, Uranus och Jupiter uppdaterar dig med nya tankar, nya impulser och den läraktige kan ta till sig helt ny information och finna lösningar på livspusslet.

Detta är en unik mix som endast sker en gång under din livstid. Nu öppnas världen för dig och du tar stora kliv in mot framtiden och utvecklingen.

Det bästa är förstås att tursamma Jupiter träder in i ditt tecken och gör dig till en riktig vinnare. Du utvecklas starkt som individ under 2023 med både Jupiter och Uranus aktiva i horoskopet. För mången Oxe innebär detta att bryta sig loss, ändra riktning eller kanske studera eller byta tjänst.

Uranus är fortfarande tongivande i ditt horoskop hela året förnyelseprocessen och utvecklingen pågår alltjämt. Det gäller att vara fokuserad och veta var du vill. Räkna med snabba växlingar och stora möjligheter.

Merkurius kommer att vara retrograd vid fyra tillfällen 29/12 -18/1 i Stenbocken, den 21/4 -15/5 i Oxen, 23/8 -15/9 i Jungfrun, sista sker Skytten, 13/12 – 2/1 2024. Pga retrograd period stannar han ovanligt länge hos dig 4/4 – 11/6. Personer från förr kan komma tillbaka in i ditt liv och saker tenderar att upprepa sig.

Under vintermånaderna händer inte mycket på kärleksfronten utan du kan med fördel satsa på dig själv och göra sådant du gillar att göra. Under mars -11 april är kärleksgudinnan Venus i Oxen vilket förändrar allt som hon är den största kärleksmagneten som finns och en underbar kärlekssommar väntar dig. Ta ner gardet och våga säga ja! Lek, lev och våga ge dig hän Oxen. Detta är en härlig och livsbejakande tid.

Ifrån 15 maj kommer Jupiter att börja påverka dig vilket gör dig lite öppnare, modigare. Många av er vågar satsa på kärlek och tvåsamhet.

Det blir en häftig kärlekssommar då Venus, kärlekens gudinna befinner sig heta Lejonet i hela fyra månader, i ditt hemkära 4:e dessutom så det blir väldigt intimt och nära, 6 jun – 9 okt välsignas du med kärlekens gåva.

Okt – Dec är inte lika euforiskt lättsinniga utan erbjuder en mer stadig, sansad och stabil karaktär men känslan är fortfarande tursam och kärleksfull.

Saturnus 7/3 träder in i Fiskarna och ditt 11:e hus och kanske känner du behov att sätta ner foten en aning i dina relationer. Bra där! Umgås med folk som är intressanta och som tillför något till dig.

Pluto träder 23/3 in Vattumannen vilket på sikt kommer att få stor betydelse för din karriärutveckling och faktiskt också riktningen på hela ditt liv.

Du får en helt ny spelplan att förhålla dig till. Detta är dock inte ännu,  i år är Pluto bara hastigt inne och nosar och backar inom tre månader tillbaka in i Stenbocken.

Processen med att norra månnoden backar igenom Oxen 18/, 2022 – 18/7, 2023 fortsätter.  Januari – juli backar norra noden igenom Oxens första dekan vilket får händelser och möten som är menade för dig komma i din väg.

🌙 Nymånen infaller en gång i månaden och är början på en cykel. Den tiden är som gjord för att smida planer, starta om och sätta upp nya mål. När månen blir ny i ditt tecken är påverkan desto större och du kan se den som en kosmisk återställningspunkt. I år infaller den 19 maj på den 28° 35 i Oxens tecken.

Sol & Månförmörkelser

🌚 Den 20/4 infaller en nymåne/total solförmörkelse på den 29° i Väduren och den faller därmed i ditt andliga 12:e hus vilket sätter igång ditt inre arbete. Här växer dina drömmar och visioner om framtiden starka.

🌕  5/5 – infaller en fullmåne/månförmörkelse på Skorpionen 14° 59 i ditt relationsorienterade 7:e hus som handlar om partnerskap, vänner och öppna fiender.

🌚  14/10 Infaller en nymåne och solförmörkelse på 21° 07 i Vågen, i ditt 6:e hus och pekar på hur du sköter dina rutiner,  hälsan, kroppen och dina dagliga vanor och ditt arbete.

🌕  28/10 Årets sista solförmörkelse infaller vid fullmånen på 5° 09 i Oxens tecken.  1:a hus aktiverar dig, din självbild, personlighet och utvecklig. Du växer så att det knakar.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00