ANNONS
PersonuppgifterCookies

Tvillingarnas Årshoroskop 2023

/

TVILLINGARNA 2023

Stabiliserande, utvecklande och innehållsrikt kan gott beskriva ditt 2023. Detta är välbehövligt mellanår när du bygger grunden till ditt nya varande. Allt det där fantastiska infaller först året därpå så se det här som en förberedelse. Ju bättre jobb du gör här – desto högre når du 2024.

Det nya året bär till en början med sig tunga vibbar ifrån året innan vilket beror på att både Mars och Merkurius är försvagade eftersom de rör sig åt fel håll.  Det är inte förrän den 12 respektive 18 januari de kommer på rätt köl igen och livet börjar leka med dig. Planeten Mars har ställt till det rejält i Tvillingarna ända sedan augusti 2022 så det blir en stor lättnad förstås när han lämnar arenan den 25/3 och saker kan normalisera sig igen.

Du är ju känd för din enorma sociala kapacitet till kommunikation. Du har lätt att nå fram charmiga du behöver aldrig sakna romantik eller flirt. Däremot tycks du vara hjärtligt trött på yta och vill komma ner på djupet och bli berörd.

Förmodligen tillhör du dem som känner av Merkurius retrograda perioder lite starkare än andra så det kan vara bra för dig att hålla lite extrakoll på när de infaller. Vi väntar fyra retrograda perioder i år, de flesta i jordtecknen.  29/12 -18/1 i Stenbocken, den 21/4 -15/5 i Oxen, 23/8 -15/9 i Jungfrun, sista sker Skytten, 13/12 – 2/1 2024.

Venus är i ditt tecken under 11/4 – 7/5 vilket är den roligaste, mest sociala och lättsamma tiden på året. Kul! Venus kommer pga en lång retrograd period fastna i ditt sällskapliga och pratsamma 3:e hus hela sommaren ifrån juni – oktober kommer Venus att vara i Lejonet. Det är det perfekta upplägget för en glittrig och rolig sommar med mycket glädje.

Den 18/6 infaller en motiverande, igångsättande och rolig nymåne i ditt tecken som för in livslust och glädje i ditt liv. Det här är din tid på året verkligen, men även september och december bjuder också på mycket glädje, glitter och flirt.

Jupiter befinner sig vid årets början i Väduren och ditt 11:e hus vilket vidgar dina sociala kretsar. Du är nyfiken, utåtriktade och vill utvecklas. Den här våren är toppen för att utbilda sig och lära nytt.

Det stora nya 2023 är förstås Saturnus som glider in i Fiskarnas tecken och ditt karriärshus. Saturnus sitter på din karriärsaxel vilket ger en effekt. Du är solid, seriös och möter du världen med viljestyrka som inte brukar förknippas med dig. Det här är en bra tid att för att klättra uppåt och året präglas av en stark yrkesmässig utveckling.

För många av er handlar det att göra om och göra bättre den här gången. Om du lyckas göra dig av med gamla ryggsäckar, surdegar och energitjuvar blir färden mot toppen mycket nöjsammare.

Pluto träder den 23/3 in i Vattumannen vilket sakta men säkert förändrar riktningen i ditt 9:e hus som handlar om att höja sitt medvetande, om upplevelser och resor men också ens världsuppfattning. Plutos 20 år långa vistelse här fördjupar dig som människa och visar att du vill ha ett djupare engagemang – i allt faktiskt.

Viktiga datum:

🌙 Nymånen infaller en gång i månaden och är början på en cykel. Den tiden är som gjord för att smida planer, starta om och sätta upp nya mål. När månen blir ny i ditt tecken är påverkan desto större och du kan se den som en kosmisk återställningspunkt – ditt personliga nyår. Det är du själv, din personlighet som kommer i fokus. I år infaller den 19 maj på den 26° 43 i Tvillingarna tecken.

Sol & Månförmörkelser

🌚 Den 20/4 infaller en nymåne/total solförmörkelse på den 29° i Väduren och i ditt sociala 11:e hus! Kul! Det är en utåtriktad, social och rolig tid som börjar.

🌕  5/5 – infaller en fullmåne och månförmörkelse 14° 59 i Skorpionens som pekar mot ditt 6:e hus – din hälsa, dagliga vanor och arbete.

🌚  14/10 Infaller en nymåne och solförmörkelse på 21° 07 i Vågen som pekar mot ditt 5:e hus. Glädje, gemenskap och kanske är det romantik eller kreativitet på gång.

🌕  28/10 Årets sista solförmörkelse infaller vid fullmånen på 5° 09 i Oxens tecken.  Månförmörkelse i ditt 12:a hus dina visioner och andliga utveckling.

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00