ANNONS
PersonuppgifterCookies

Fiskarnas Årshoroskop 2023

/

FISKARNA 2023

Under 2023  bygger du en stabil grund som på sikt ger dig en framtid utav stål. 7/3 flyttar Saturnus in i ditt tecken. Bli inte rädd – han har oförtjänt dåligt rykte. Han är vår karmiska lärare som gärna visa dig hur du når till en högre medvetandenivå. Undervisning och lärande står på agendan. Nu får du lättare att hålla de löften du ger till dig själv.

Det andra stora nya är att Pluto börjar markera en ny position i Vattumannens tecken vilket innebär ditt 12:e hus. För dig är detta den lugnast tänkbara av alla ställen Pluto kan befinna sig på. Om han påverkar dig alls 2023 så är det igenom det kollektiva undermedvetna strömningarna.

Personliga livet och kärleken

I januari går både Merkurius och Mars baklänges till 18/1 vilket inte är det bästa för vare sig för kärlek eller förståelsen människor emellan.

27/1 – 20/2 förgyller vackra Venus in i ditt tecken, vilket är underbart. Livet är gott att leva, du har tur nu och drar till dig uppmärksamhet, flirt och sötma.

Oavsett hur gammal du är kommer Saturnus nu att kräva mognad, vuxenhet och avgörande steg. Med utmanande Saturnus som glider in i ditt tecken 7/3 är livet ett annat. Han vill hjälpa dig att utvecklas och visa dig hur viktigt det är med rutiner, att kunna stätta upp gränser både för dig själv och för andra människor. Han tillåter inte andra att bedriva rovdrift på dig utan sätter bestämt ner foten. I år blir du mer tydlig och lär dig att säga nej.

Jag hör hur det låter Fiskarna. Inte precis som ett drömläge för dig som inte gillar att begränsas.

Men Saturnus är här, det kan du inte göra något åt. Gör dig själv då tjänsten att utnyttja hans visdom på bästa sätt. Han visar dig hur kan behålla din egen energi och ändå vara en god människa med ett öppet hjärta. Han kommer att med allvarlig min peka på dina tillkortakommanden.

Neptunus befinner sig nu i slutet av Fiskarna och kommer att stanna kvar till 2025/2026. Detta är drömmarnas, inspirationens, andligheten, konstens men även mystikens position,

Din intuition är förhöjd i år. Meditera och tona in på Saturnus så får du bästa tipsen om hur du ska gå till väga för att bli den bästa versionen av dig själv.

Karriär och ekonomi:

Merkurius kommer att vara retrograd vid fyra tillfällen 29/12 -18/1 i Stenbocken, den 21/4 -15/5 i Oxen, 23/8 -15/9 i Jungfrun, sista sker Skytten, 13/12 – 2/1 2024.

Jupiter befinner sig 1/1 – 15/5 i ditt 2:a hus vilket är en väldigt generös och utvecklande position som ger god hjälp i såväl din intjäningsförmåga som ditt förhållande till pengar. Passa på att söka ett mer välbetalt jobb nu! Vi gläds åt att cashen trillar in.  2:a huset berör också dina personliga värderingar. Vanligt för Fiskarna är att värdesätta det själsliga före det materiella.

När Saturnus flyttar in i ditt tecken den 7/3 vill han sedelärande nog visa dig pengars värde och ge användbara tips. Saturnus energi och Fiskarnas är inte riktigt på samma nivå. Saturnus kan finna att Fiskarna är oförsiktiga och slösaktiga. Han sätter stopp för det och lägger fram en budget.

Uranus befinner sig i ditt kommunikativa 3:e hus hela året vilket förstås är superintressant eftersom du lätt skapar nya kontakter, tar till dig nya tankekoncept, lära känna nya spännande människor.

🌙 Nymånen infaller en gång i månaden och är början på en cykel. Tiden är som gjord för att smida planer, starta om och sätta upp nya mål. När månen blir ny i ditt tecken är påverkan desto större och du kan se den som en kosmisk återställningspunkt – ditt personliga nyår. 20/2 infaller nymåne på den 1° i Fiskarna som anger tonen till utvecklingen under året. Denna nymåne infaller ganska nära Saturnus vilket antyder att det är allvar nu, på riktigt. Det här är året när du finner din sanna potential och levererar.

Sol & Månförmörkelser

🌚 Solförmörkelsen 20/4 på den 29° i Väduren aktiverar ditt 2:e hus som handlar om dina personliga värderingar och ekonomi.

🌕 Månförmörkelsen 5/5 infaller på 14° 59 i Skorpionens. I ditt medvetandehöjande 9:e hus som också förknippas med studier, resor, religion, filosofi och visdom.

🌚 Solförmörkelsen den 14/10 infaller på 21° 07 i Vågen ditt 8:e hus som handlar om själens djup och delade resurser.

🌕28/10 infaller årets sista förmörkelse i ditt 3:e hus på 5° 09 i Oxens tecken, kommunikationen och dina lokala kontakter.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00