ANNONS
PersonuppgifterCookies

Skyttens Årshoroskop 2023

/

SKYTTEN 2023

Det är ett roligt år som väntar. Din styrande planet Jupiter hinner med massor i år och hinner göra massor av människor lyckliga, upplysta och positiva. Från 1/1 – 15/5 färdas han igenom eldiga Vädurens tecken där den stark och verkligen får tillfälle att uttrycka sig.  Denna position anses väldigt positiv och stärkande även för dig Skytten. Andra halvan av året befinner sig 2023 är fyllt av underbara upplevelser och du är öppen till livet välkomnar nya erfarenheter.

Personliga livet och kärleken

Januari passar bra för att mysa med dina nära. Däremot avråder astrologin nätdejting helt fram till åtminstone den 18/1. Det är onödigt att utsätta sig för risker när du kan förvänta dig ett negativt resultat. Februari är genast mycket roligare och följsammare.

Sett ur det romantiska, erotiska perspektivet är 2023 ett bra år för att utforska kärlekens djungler på. Redan vid årsskiftet Jupiter befinner sig i glädjen hus, det 5:e vilket är en härligt livsbejakande position som gör dig öppen för äventyr men kanske inte lika intresserad av seriösa engagemang. Din energi är hög och du kommer på kreativa lösningar och det är väldigt fin dynamik i mötet mellan dig och andra.

En total solförmörkelse infaller just i ditt 5:e hus den 20/5 vilket kan innebära en stor förändring i ditt kärleksliv – som förmodligen är positiv och kanske även överraskande. En förmörkelse kan ändra allt! Kanske möter du din själsfrände nu?

Under sommaren 6/6 – 9/10 befinner sig Venus i Lejonet. I ca 40 dagar kommer Venus att vara retrograd vilket är en emotionellt utvecklande process.

Merkurius kommer att vara retrograd vid fyra tillfällen 29/12 -18/1 i Stenbocken, den 21/4 -15/5 i Oxen, 23/8 -15/9 i Jungfrun, sista sker Skytten, 13/12 – 2/1 2024. Som alltid är detta tider när kommunikationen inte funkar lika bra som vanligt.

Karriär och ekonomi

Det är troligt att du upplever en viss yrkesmässig frustration under vårvintern. Du söker stimulans, utmaningar och lite yrkesmässig spänning. Tappa inte sugen! Uranus befinner sig i Oxen och arbetshuset hela året och under dessa stjärnor finns det ingen chans att stagnera.  Som Uranus står för evolution, utveckling och nya tankar. Det är bra för dig som älskar att lära och utvecklas. Universum kommer att ge dig allt du vill ha – men förändringen kommer inte fullt så hastigt som du önskar.

Pluto träder in i ditt tredje hus den 23/3 – vilket bör få i gång din kommunikation och vara till god hjälp i jobbsökande sammanhang.

Jupiter skiftar tecken och träder in i praktiska, jordnära Oxen den 15/5 vilket i klartext betyder tur i arbetslivet. Här finns möjligheter till ett roligare jobb. Om du väljer att stanna där du är kan du ändå känna att livet är framgångsrikt och belönande emot dig.

Under de två veckorna mellan 15/5 – 1/6 bör du ha fått positiva besked.  Att Jupiter möter Norra Noden 1/6 är signifikant för din yrkesmässiga utveckling.  Du går en blomstrande framtid till mötes.

🌙 Nymånen infaller en gång i månaden och är början på en cykel.

Den tiden är som gjord för att smida planer, starta om och sätta upp nya mål. När månen blir ny i ditt tecken är påverkan desto större och du kan se den som en kosmisk återställningspunkt – ditt personliga nyår. Det är du själv, din personlighet som kommer i fokus. Den 13/12 infaller nymånen på den 20° 40 i Skytten. 

Sol & Månförmörkelser

🌚 Den 20/4 infaller en nymåne/total solförmörkelse på den 29° i Väduren och i ditt sociala 5:e hus! Glädje, gemenskap och kanske är det romantik eller kreativitet på gång.

🌕  5/5 – infaller en fullmåne och månförmörkelse 14° 59 i Skorpionens som pekar mot ditt 12:e hus – Månförmörkelse i ditt 6:a hus dina visioner och andliga utveckling.

🌚  14/10 Infaller en nymåne och solförmörkelse på 21° 07 i Vågen som pekar mot ditt 11:e hus. Kul! Det är en utåtriktad, social och rolig tid som börjar.

🌕  28/10 Årets sista solförmörkelse infaller vid fullmånen på 5° 09 i jordnära och praktiska Oxens tecken. Här är det din kost, hälsa, träning, dagliga vanor och arbete som kommer i fokus.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00