ANNONS
PersonuppgifterCookies

Stenbockens Årshoroskop 2023

/

STENBOCKEN 2023

De senaste 14 åren har ditt tecken varit under ockupation av Plutos underjordiska krafter och alla Stenbockar har fått uppleva hans transformativa krafter.

Att Pluto den 23/3 glider han in i Vattumannens sfär – 11/6 är ett historiskt ögonblick. Här visar han hastigt sin närvaro och backar sedan tillbaka till Stenbocken. Icke desto mindre sätter han i gång enorma processer som totalt och för alltid förändrar förutsättningarna på jorden. Under 2023 och 2024 vinglar han på gränsen mellan dessa två tecken till dess den slutliga övergången sker. Världen hålls på halster så att säga.

Att din härskande planet Saturnus finner ett nytt tecken Fiskarna och ditt 3:e hus för kommunikation. Från den 7/3 in i Fiskarna blir ambassadör för din sak och hjälper dig oerhört mycket med dina sociala kontakter, familjemedlemmar och sociala miljö.

Det är glada, löftesrika och roliga energier runt dig. 2023 kommer med glädje och en enorm potential.

Personliga livet och kärleken

Venus befinner sig i ditt tecken precis vid årsskiftet så året får en mysig start. Passa på att njut. Merkurius och Mars är retrograda så låt ditt 2023 få en mjuk start och stressa inte tillbaka till ditt dagliga arbete.

🌙 21/1 infaller en pigg nymåne. I samband med den startar även det kinesiska nyåret och vi går in i vad som kallas Kaninens år. Gulligt! Det är inte lika hårt som det föregående.

1/1- 15/5 befinner sig undergörande Jupiter i ditt hemkära 4:e hus och i fin vinkel till allt som är du och det finns en fantastisk potential i dessa stjärnor. Du drar du drar till dig bra personer, får uppmärksamhet om du tillåter, även uppvaktning och flirt.

15/5 finns ett skifte när Jupiter träder in i ditt glädjehus där den sedan stannar året ut vilket är underbart! Du översköljs av positivitet, kärlek och glädje. Passionen och kärleken är ständigt närvarande. 1/6 är ett speciellt datum för där möter Jupiter den karmiska norra noden och vid denna tid knackar ödet på din dörr.

Venus kommer via en retrograd fas få en extralång vistelse i Lejonet som sexigt nog kommer att förgylla din sommar och ditt erotiska 8:e hus i hela fyra månader från juni – oktober. Detta är passionens och kärleken sommar. Glöm alla eventuella moraliska betänkligheter och njut. Det är en unik sommar som väntar.

Karriär och ekonomi: 

Merkurius kommer att vara retrograd vid fyra tillfällen 29/12 -18/1 i Stenbocken, den 21/4 -15/5 i Oxen, 23/8 -15/9 i Jungfrun, sista sker Skytten, 13/12 – 2/1 2024 och det kan vara viktigt att hålla koll på dem eftersom de påverkar vår förmåga till förståelser människor emellan så mycket.

Jupiter har en oerhört stark position 1/1 – 15/5 som han aktiverar din livslinje och stöttar din utvecklig och lyfter dig till nya höjder. Han stärker dig från roten. När såväl hemlivet och familjen är välsignad har du det stöd som behövs för att lyckas i karriärlivet och hjälpa dig att lyckas med det du har för händer.

Planeten Mars kommer att vara mitt emot allt som är du ifrån 25/3 – 20/5.

Detta stärker din vilja och energinivå och ger ett jävlar anamma till horoskopet som är roligt att se. Här har du möjlighet att visa din driftiga sida och lyckas med allt du har för hand! Det är så kul energier här.

Nymånen den 21/1 är startskottet för ditt karriärsår som ser ut att vara väldigt belönande, utvecklande och stimulerande.

När Pluto skiftar tecken 23/3 och träder in i ditt 2:a hus vill han visa dig hur du hanterar pengar. Det finns en enorm potential i detta arbetsår. Det finns mycket som talar för ett livsval din del.

Solförmörkelsen den 20/4 är total och vid denna tid kan du få insikt om vart du vill gå med ditt karriärliv i framtiden. Det finns en styrka i att fatta beslut och skaffa sig en plan.

Sol & Månförmörkelser

🌚 Årets första förmörkelse infaller på 29° i Väduren, i Vädurens tecken. Den är nymåne/solförmörkelse. Den faller i ditt 4:e huset stärker grunden in ditt varande, hemmet, familjen och allt som rör din trygghet.

🌕  5/5 – infaller en fullmåne och månförmörkelse 14° 59 i Skorpionens tecken och ditt 11:e hus där du blir mer öppen för nya tekniker och influenser utifrån.

🌚  14/10 Infaller en nymåne och solförmörkelse på 21° 07 i Vågen, i ditt 10:e karriärshus som påverkar ditt anseende och karriärutveckling.

🌕  28/10 Årets sista solförmörkelse infaller vid fullmånen på 5° 09 i Oxens tecken i ditt glada 5:e hus visar dig behovet av glädje, kärlek och passion.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00