ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vattumannens Årshoroskop 2023

/

VATTUMANNEN 2023

Saturnus har förmågan som ingen annan att hålla tillbaka en människa. Visst, arbeta hårt får vi alltid göra – men den där extra bonusen, gräddklicken på moset – den ser Saturnus till att dra in.

Efter drygt två krävande år i Saturnus Hårda Skola kommer du åter under 2023 att få visa hela din färgstarka personlighet och leva livet fullt ut i alla dess aspekter. Du tillhör dem som får ut det bästa av detta år. När Saturnus lämnar ditt tecken 7/3 bör du uppleva en stor lättnad, må bättre och kunna uttrycka dig friare.

Den djupt och totalt transformerande Pluto, som förändrar allt går in Vattumannen den 23/3. Pluto når djupt in i din själ och sätter i gång enorma processer. OBS: Pluto kommer inte att hinna långt med dig i år, inte heller nästa år – han skrapar bara lite på ytan än så länge. Men han visar närvaro och avsikt – vilket är nog så betydelsefullt.

2023 dynamiskt, utvecklande och jätteroligt år där allt du behöver för optimal utveckling kommer att finnas. Fokusera på alla underbara möjligheter som kommer till dig. Låt fantasin flöda och intuitionen föra dig framåt.

Personliga livet och kärleken

Venus rör sig igenom Vattumannen fram till den 27/1 vilket gör att året får en riktigt härlig, kärleksfull början. Våga uttrycka dig ifrån ditt hjärta och visa din innerliga sida. Här kan romantiken spira allt kul hända dig.

🌙 21/1 infaller en pigg, livsbejakande och motiverande nymåne i ditt tecken. Nymånar infaller en gång i månaden och är alltid början på en cykel. Den tiden är som gjord för att smida planer, starta om och sätta upp nya mål. När månen blir ny i ditt tecken är påverkan desto större och du kan se den som en kosmisk återställningspunkt – ditt personliga nyår. Den här nymånen är speciell för här kinesiska nyåret och vi välkomnar Kaninens år. Det sägs att det är ett mysigt och kärleksfullt år.

Du har Jupiter i ditt kommunikativa 3:e hus 1/1 – 15/5 vilket är jättebra för att utveckla sitt lokala nätverk, kommunicera och nå fram till människor nära dig.

Jupiter träder in i ditt 4:e hus 15/5 och året ut vilket visar på lyckosam utveckling i  hemmet, familjen och grunden i ditt varande. Du har goda möjligheter att kunna skapa det liv som du önskar. Flytt, renovering eller en så inträder bara en generell nöjdhet och lycka i ditt liv.

Venus kommer att befinna sig i extrema fyra månader juni – okt i Lejonets tecken, mitt emot allt som är du och det här kommer att föra ditt kärleksliv till en helt ny nivå och påverka dig oerhört. Under 40 dagar är Venus retrograd vilket ställer saker på sin spets i kärlekslivet från 23/7 – 4/9.

Singeln kan möta en ny partner nu, men minst en expartner gör ett försök att få komma tillbaka till dig. Vad vill du? Ni som lever i fast relation kan slippa ifrån denna karusell – men alla utvecklas emotionellt och når djupare in i känslolivet.

Karriär och ekonomi:

Mars och Merkurius är retrograda fram till 18/1 vilket kan tillåta en mjukare start,

Från 1/1 – 15/5 rör sig Jupiter igenom ditt 3:e hus vilket ger dig sociala fördelar och hjälper dig att uttrycka dig. Du har lätt att träffa nya människor och kommunikationen år som en dans.

15/5 glider mirakelgöraren Jupiter in i Oxens tecken och ditt 4:e hus. Därigenom aktiveras din livsaxel, hemmet och din personliga grund och samtidigt också karriären.

Det återstår 6 månader kvar av månknutarnas färd över din livsaxel hem/kärriär. 18/7 skiftar noderna över till vädurens tecken och då påverkar de inte dig längre.

1/6 möts norra noden och Jupiter och vid denna tid kan sådant som är avgörande för din utveckling komma i din väg .

7/3 träder Saturnus in i ditt 2:a hus där han vill lära dig om pengars värde, om budget och hur du ska sköta din ekonomi. För många innebär det goda investeringar och smarta affärer.

Sammanfattningsvis är hela 2023 ett väldig framgångsrikt år. Jobba med attraktionslagen och gör kloka val så kommer såväl ekonomi som karriärliv att blomstra.

Sol & Månförmörkelser

🌚 Årets första förmörkelse är en nymåne/solförmörkelse som infaller 20/4  på den 29° i Väduren och i ditt 3:e hus vilket aktiverar din kommunikation och lokala kontakter.

🌕  5/5 – infaller en fullmåne och månförmörkelse 14° 59 i Skorpionens, i ditt 10 :e hus som berör allt som har med karriär och anseende.

🌚  14/10 Infaller en nymåne och solförmörkelse på 21° 07 i Vågen i ditt 9:e huset som visar på behovet att få utvecklas och lära nytt, att stimulera ditt höger medvetande, ditt sinne och tillfredsställa din kunskapstörst.

🌕  28/10 Årets sista förmörkelse infaller vid fullmånen på 5° 09 i Oxens tecken i det 4:e huset handlar om din grundtrygghet, ditt hem och familj.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00