ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 3

/

Det är en superintressant vecka vi har framför oss när hela tre planeter är stationära; Mars, Merkurius och Uranus.

Ordet stationär innebär att de är stillastående i skyn eftersom planetens bana redan har vänt direkt eller snart ska vända till direkt riktning. Vid dessa tillfällen är planeten närmare jordytan än annars, och dess närvaro är tydligt kännbar. Att planeten är stillastående gör den ovanligt energirik och den har stor påverkan på oss.

Under lördagen infaller en Nymåne i Vattumannens tecken som i sig inte bildar några direkta aspekter. Däremot är både Mars och Merkurius exakta 8° i respektive tecken och bildar där en inkonjunkt aspekt. Det är som att den fysiska och mentala verkligheten drar åt olika håll här.

⭐️ Väduren

Det är en intensiv och superspännande vecka som väntar. Solen tuffar fram igenom ditt synliga 10:e hus, dag för dag allt närmare Pluto. Det är väldigt troligt att det du gör och säger kommer att uppmärksammas.

Din styrande planet Mars vände nyligen direkt, den 12/1 och nu väntar vi ivrigt på att även Merkurius ska följa efter vilket kommer att ske på onsdag 18/1. Tjoho!

Nu har vi åter en riktigt spännande och händelserik vecka här som kan erbjuda plötsliga förändringar, genombrott och tur. Jupiter, lyckans planet befinner sig i ditt tecken vilket ger en superbra, vidöppen energi som gör allt möjligt.

Det är mycket eld i dessa stjärnor, men det är ju din energi som är spontan och igångsättande. Se potentialen och möjligheterna som erbjuds här. Kavla upp ärmarna och vänd blicken emot framtiden. Du kan få precis vad du vill under dessa stjärnor.

På lördag kväll kl 21:55 inväntar vi en nymåne 1° 32 i Vattumannens tecken som faller i ditt 11:e hus. Detta är det kinesiska nyåret!

⭐️ Oxen

Nu befinner Solen sig högst upp i ditt horoskop så är det lätt hänt att det du gör och säger kommer i blickfånget. Solen närmar sig Pluto med stormsteg och det är på onsdag som planeterna möts i konjunktion. Intensitet, kanske dramatik är att vänta. Men detta är verkligen inte nog – för denna vecka är hela tre planeter i färd med att vända direkt vilket också bidrar till intensiteten.

Det är ett stort enerigskifte att vänta men först ska vi ta oss igenom veckan. Vägen dit är inte rak och den kan vara både dramatisk och spännande. Under dessa stjärnor kan saker ställas på sin spets. Det kan vara så att du har en del beslut att fatta som du varken kan eller bör skjuta upp?

På fredag går Solen in i Vattumannens tecken och därmed riktas uppmärksamheten emot din karriär och yrkesliv. På lördag kväll kl 21:55 inväntar vi en nymåne 1° 32 i Vattumannens tecken som faller i ditt 10:e hus. Detta är det kinesiska nyåret!

⭐️ Tvillingarna

Nu befinner vi oss i en sådan tid när allt ändra sig i rask takt. Det blir en ganska rörig och kanske även knepig vecka som väntar som det gäller att ta sig igenom.

Ni Tvillingar kan komma att uppleva händelseförloppet kännas ”stort” här då Mars (som befinner sig i ditt tecken) nyss vänt direkt och Merkurius (din styrande planet) vänder direkt på onsdag. De räknas stationära en tid både före och efter själva vändningen så du är mitt i det. Att just dessa två kommer att mötas en sista gång under nymånen på lördag gör den röriga känslan är lika påtaglig under alla veckans dagar. Det är som att den mentala uppfattningen och den fysiska verkligheten inte är riktigt synkade. Helgens nymåne innebär en vändpunkt och därifrån går vi i stället in i en väldigt positiv tid när ALLA planeter går åt rätt håll – Uranus vänder direkt sent på söndagskvällen.

På lördag kväll kl 21:55 inväntar vi en nymåne 1° 32 i Vattumannens tecken som faller i ditt 9:e hus. Detta är det kinesiska nyåret!

⭐️ Kräftan

Du har en het vecka framför dig och här gäller det att hålla humöret uppe och ta sig igenom allt tok som sker. Solen rör sig ett snäpp närmare Pluto fram till på onsdag när konjunktionen är ett faktum. Känslorna kan bli intensiva och dramatiska. Som detta äger rum i ditt relationshus är rådet förstås att hålla en låg profil och inte utsätta sig för risker. Det kan vara ack så lätt att missuppfattas eller själv missförstå. Å andra sidan kanske det är kul med lite action just i det privata, vem vet?

Dessutom har vi hela tre planeter som är stationära, stillastående,  Mars, Merkurius och Uranus så detta med smidig kommunikation är nog inte något vi kan ta för givet. Under fredagen byter Solen tecken och träder in i Vattumannen, i ditt djupt kännande 8:e hus. Härligt, livsbejakande är Jupiter roll i det hela som skänker hopp och glädje till bilden. Det finns en glädje med i bilden.

På lördag kväll kl 21:55 inväntar vi en nymåne 1° 32 i Vattumannens tecken som faller i ditt 8:e hus. Detta är det kinesiska nyåret!

⭐️ Lejonet 

Veckan börjar lite svettigt eftersom Solen rör sig igenom de sista graderna i Stenbocken, och möter upp med Pluto under onsdagen. Här kan saker du kanske hellre hade önskat undvika komma upp till ytan. Det kan krävas att du biter ihop för att det inte ska bli konflikt. Vad som heller inte bidrar till friden är att både Mars och Merkurius är stationära. Det är på ondsdag som Merkurius vänder direkt. Tro dock inte att förvirringen som kan uppstå släpper direkt – det tar en vecka eller mer innan de två fått upp farten och fungerar normalt.

På fredag skiftar Solen över till Vattumannens tecken och ditt 7:e hus. Härligt! Här finns Venus och Saturnus redan. Att även Solen kommer ändrar allt! Med två superpositiva, glada och livgivande planeter i ditt relationshus kan du förvänta dig att kärleken är stor källa till glädje här. Saturnus som är på väg ut ur tecknet kan dock besvära dem som är födda i slutet av Vattumannen. Vi inväntar även en härlig, igångsättande och motiverande nymåne.

På lördag kväll kl 21:55 inväntar vi en nymåne 1° 32 i Vattumannens tecken som faller i ditt 7:e hus. Detta är det kinesiska nyåret!

⭐️ Jungfrun 

Du arma människa som är född i ett rörligt tecken kan stå inför en rörig vecka och det gäller att hålla tungan rätt i mun, vara diplomatisk och tålmodig samt att väga sina ord på guldvåg för att inte komma fel i diskussioner här.

Solen rör sig igenom slutet av Stenbocken och möter under onsdagen upp med Pluto, oh! Eventuellt drama under uppsegling! Ducka!

Detta är dock inte det värsta för dig Jungfrun. Det är stationära Mars vars bana vände åt rätt håll den 12:e som ännu inte hunnit bli stabil.

Vi inväntar förstås ivrigt att din styrare Merkurius ska vända direkt nu på onsdag. Hela veckan kommer att vara dominerad av dessa två skeenden och dessutom inväntar vi att Uranus också ska vända direkt under söndagen. Pust! Men efter det går vi in i en tid när ALLA planeter kommer att kunna fungera optimalt. Vi kommer att se en tid när stora beslut fattas snabbt och det är nog härifrån vi kan räkna att årets egentliga teman börjar ta form.

Solen går in i Vattumannen på fredag och redan på lördag kväll kl 21:55 inväntar vi en nymåne 1° 32 i Vattumannens tecken som faller i ditt 6:e hus. Detta är det kinesiska nyåret!

⭐️ Vågen 

Kära Våg! Nu befinner vi oss här i början på en redan i förväg illa beryktad vecka framför oss. Pust! Här kan saker och ting gå precis hur illa som helst – och diplomatiska ansträngningar är förstås bra, kära gulliga fredsälskande Vågen.

Solen närmar sig dag för dag Pluto och de två möts under onsdagen. Detta är förstås samma dag som Merkurius bana vänder rätt. Man kan lockas att tro att allt blir frid och fröjd för att Mars, Merkurius och Uranus, har vänt direkt eller står i begrepp att göra det. Men sanningen att säga är att det är precis nu den förvirrade energin är som värst! Det tar dagar om inte veckor innan vi är på rätt köl efter en sådan sak. Men det som är riktigt positivt med allt detta – det är att vi nu, efter denna vecka är över går in i en period när alla planeter går direkt och det är här det egentliga 2023 kan rulla ingång – utan hinder.

Att Jupiter befinner sig mitt emot allt som är du är en garanti föra att allt ska gå väl för dig Vågen.

På fredag träder Solen in i Vattumannen och redan på lördagskväll kl 21:55 inväntar vi en nymåne 1° 32 i Vattumannens tecken som faller i ditt 5:e hus. Detta är det kinesiska nyåret!

⭐️ Skorpionen

Här befinner vi oss i en tid när universum flyttar om positionerna och ALLT ändras. Astrologiskt är detta en svår vecka som måste hanteras. Båda dina styrande planeter kommer att spela en huvudroll här så det går heller inte att gå att dra sig undan och hoppas på det bästa.

Solen närmar sig Pluto nu och planeterna möts i konjunktion under onsdagen. Naturligtvis kan det finnas båda dramatik och intensitet i detta skede. Men det ligger också till så att Mars som vände direkt den 12/1 är stationär i skyn och inväntar att Merkurius ska vända direkt under onsdagen. Som om inte det vore nog återstår att även stationära Uranus vänder rätt.

Ord som spännande är liksom bara förnamnet på hur detta ska avlöpa. Under dessa stjärnor är det precis det vi inte kunde se komma som sker.

Men, det finns ingen anledning att var alltför rädd heller. Från och med söndag kommer alla planeter går direkt igen och vi utlovas fullt ös och utveckling. Det är här det egentliga 2023 börjar.

På fredag träder Solen in i Vattumannen och på lördag kväll kl 21:55 inväntar vi en nymåne 1° 32 i Vattumannens tecken som faller i ditt 4:e hus. Detta är det kinesiska nyåret!

⭐️ Skytten

Men det ligger också till såhär att vi nu dundrar in i en annorlunda vecka där i princip vad som helst, helt osorterat, kan äga rum. Det blåser förändringsvindar på jorden och vi människor alla gör klok i att hålla en låg profil och hellre iaktta än att utsätta sig och ta chanser. Solen möter Pluto under onsdagen vilket i sig bäddar för dramatik.

Jupiter är stark och positiv i Väduren och du kära Skytten kanske tillhör det tecken som kan hantera de tokiga skeenden som mänskligheten nu ska igenom på allra bästa sätt.

Under veckan har vi tre stationära (stillastående planeter, vars energi är förhöjd) Mars, Merkurius och Uranus. Om det varit förvirrat tidigare under perioden kommer den energin att bli etter värre nu. Vi kan förvänta oss att nästan vad som helst kan hända. Men sett ifrån den positiva sidan kommer vi från och med söndag har en endaste planet som går retrograd längre. Nu öppnar universums portar och allt, precis allt kan hända nu i en otrolig fart också. Våga och vinn Skytten. Härligt! Under dessa chanser får gamla uttryck som ”Carpe Diem” verkligen en mening. Fullt ös alltså. Det var de goda nyheterna..

På fredag går Solen in i Vattumannen och på lördag kväll kl 21:55 inväntar vi en nymåne 1° 32 i Vattumannens tecken som faller i ditt 3:e hus. Detta är det kinesiska nyåret!

⭐️ Stenbocken 

Vi lever i skakiga tider Stenis. För de allra flesta tecken är världen i kaos och det kan vara lite skakigt även för dig nu när Solen möter Pluto på onsdag. Denna konjunktion sker ju på den 28° i ditt tecken vilket också är Mars exaltationspunkt. Hm, låt oss hoppas att det avlöper väl.

Hela tre planeter, Mars, Merkurius och Uranus är stationära, stillastående och extra kraftfulla i skyn nu och detta kan leda till ökad förvirring och knas innan allt blir bättre och det borde vara nästa vecka. Men om vi väljer att se det ur den positiva synvinkeln så kommer alla planeter att gå framåt nästa vecka. Här öppnar universum portarna och vi går in i en ytterst positiv och produktiv tid,

På fredag lämnar Solen ditt tecken och glider in till grannen och går då följaktligen in i ditt 2:a hus som handlar om praktiska ting som ekonomi, dina personliga tillgångar och egenskaper. På lördag kväll kl 21:55 inväntar vi en nymåne 1° 32 i Vattumannens tecken som faller i ditt 2:e hus. Detta är det kinesiska nyåret!

⭐️ Vattumannen

Att det blir lite värre innan det blir bättre är ord som jag tror att många har hört på nyheterna många gånger senaste tiden. Men det är verkligen så det ser ut i ditt horoskop den här veckan kära Vattenbärare.

Solen rör sig nu de sista kritiska graderna i Stenbocken, den kommer att möta upp med dramatiska Pluto i konjunktion vilket som alltid är en jobbig passage när saker och ting har tendens att bli dramatiska.

Dessutom har vi hela tre planeter som är stationära. Mars, Merkurius och faktiskt också din styrande planet Uranus som vänder direkt sent på söndag kväll.

Solen glider den in i ditt stjärntecken på fredagen.  därifrån är det du och din personlighet som gäller nu. Ditt första hus lyses upp, allt fokus på dig och nu har du möjlighet att ta ut svängarna. Dessa stjärnor innehåller så mycket flyt, möjligheter och utveckling. Passa på att använda av rikedomarna.

På lördag kväll kl 21:55 inväntar vi en nymåne 1° 32 i Vattumannens tecken som faller i ditt 1:e hus. Detta är det kinesiska nyåret!

⭐️ Fiskarna

Universum byter skepnad den här veckan och vi kommer att få ett helt annat tema nu än vad vi varit vana vid under den sista tiden. Solen närmar sig Pluto och de två planeterna möts in konjunktion under onsdagen. Här kan både dramatik en stark intensitet finnas i skeendet.

Det som verkligen kan få allt att kännas snurrigt är att vi har tre planeter stationära, Mars, Merkurius och Uranus.  Oh, var lite försiktig med vad du säger nu så du inte sätter igång ett bråk. Under dessa stjärnor kan idéer och tankar komma till dig plötsligt och ord kan helt ofiltrerat komma över dina läppar.

Ibland kan det bli dumt och oövertänkt. Det bästa med den här röriga veckan är att ifrån söndagskväll kommer alla planeter rör sig i direkt riktning.

Du kan liksom bara koppla in ”autopilot och låta livet rulla på. Under fredagen går Solen in i Vattumannens tecken och ditt 12:e hus vilket förstås är riktigt mysigt för det här din själs årliga rehab, rening och vila. Här hamnar du i radioskugga och kan därför ha tid över att bry dig om dig själv och ditt eget välmående. Du kan optimera processen genom att aktivt jobba med dig själv och vara lyhörd till kroppen och själens behov. Att ta emot healing, välja att bearbeta tidigare händelser som du kanske inte är klar med är toppen nu.

På lördag kväll kl 21:55 inväntar vi en nymåne 1° 32 i Vattumannens tecken som faller i ditt 12:e hus. Detta är det kinesiska nyåret!

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00