ANNONS
PersonuppgifterCookies

Nymånen i Vattumannen!

/

Lördagen 21/1 blir månen ny i Vattumannens tecken! 

Denna nymåne är oerhört spännande för här öppnar vi dörrarna emot det egentliga 2023. Visst, alla nymånar bär ju med sig det nya fröet, nystartsenergin. Det är här vi tonar in och bestämmer oss för vad vi vill ha ut av det kommande månvarvet. Just vid denna nymåne frigörs en hel kaskad av återhållen energi.

Det här är kraftfullt som viktiga planeter precis vänt sin bana direkt 12 jan – Mars och 18 jan Merkurius. Under självaste nymånen bildas en inkonjunkt aspekt mellan dessa båda som befinner sig på den 8° i respektive tecken. Det här är en stor sak. Dagen därpå natten till söndag den 22/1 kl 23:59 så vänder Uranus direkt (Vattumannens styrande planet). Hurra!

Här öppnas ett fönster mot framtiden för ALLA planeter rör sig ifrån denna stund framåt. Banan är blank och välpolerad. Inga hinder finns och mänskligheten rusar framåt i utvecklingen. Det är en sådan lättnad när alla planeter rör sig i direkt riktning och ingenting stoppar utvecklingen.

Ni, mina kära läsare vet ju att planeter kommer i sitt starkaste uttryck just i den tid när deras bana inför och efter en retrogad.

De är ju så nära jordytan de kan komma och har genom att stå stilla alstrat massor av energi.  Det ger oss väldigt kraftfull knuff framåt som hjälper oss att släppa tankarna på det förflutna. Med mod i barm och kraft i arm tar vi de nödvändiga stegen in i framtiden. Alla nymånar står för början av en ny cykel men just denna är laddad med välbehövlig optimism genom att den snart är sextil Jupiter.

Naturligtvis kommer den här nya, positiva, krispiga energin att manifestera sig på alla nivåer. Det här är en stor vändpunkt! Vi kommer ganska snabbt att få se resultatet av skiftet kollektivt – mest tydligt blir det ju förstås nyhetsflöden och sociala media.

Detta år Kaninens År 2023.

Enligt den kinesiska astrologin befinner vi oss fram till den 21/1 – 2023 i Tigerns år. Förutsägelserna om Tigern har dessvärre stämt. Tigern är precis så farlig och oberäknelig som utlovats och det gångna året har innehållit mycket Yang (maskulin, aktiv) aggressiv och oförutsägbar energi. Tigern ryter, visar klorna eller värre om den inte får som den vill.

I samband med Nymåneninfaller det kinesiska nyåret. Här startar  Kaninens År som pågår och till den 9 februari 2024.Kaninen har tålamod och tur, vilket kan innebära att kaninen ger oss det vi har saknat 2022 fred och framgång! 2023 kommer kaninens år att vara en bra tid för alla stjärntecken och ett extremt lyckligt år för de flesta! Alla tecken kommer att vara framgångsrika i kärlek, och de flesta av dem kommer att lyckas gå till nästa nivå när det gäller karriär. Kaninens år 2023 ger mindre ilska och mer avkoppling! Och dessutom kommer pengarna mycket lättare till oss än tidigare!

Nymånen ger oss ett härligt Vattumannatema. 

Nu stärks individualiteten och vi kan stå starka i vår sanning och uttrycka vår egen högsta potential. Att tala utan rädslor, uttrycka din sanning.  Våga visa ditt sanna jag, uttryck det autentiska i dig; det är vad månen det här månvarvet handlar om.

Den här lite rebelliska och innovativa energin ser till att vi inte bara blir låsta vid det gamla och hur det alltid varit. Det här är lösningarna och nystartens tid.

Vattumannen väcker nya idéer, nya visioner och nya och annorlunda sätt att närma sig saker. Det traditionella och välbeprövade kan visst vara bra men Vattumannen vill att vi tillsammans ska komma med varaktiga lösningar och idéer. Uranus skänker oss forskning, utveckling, innovation och helt nya tankar och inspiration.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00