ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 4

/

Shutterstock

Astrologiska förutsägelser för vecka 4, 2023

⭐️ VÄDUREN

För din del Väduren är det förstås Jupiters närvaro i ditt tecken som driver på allt som händer i ditt liv. Han utvecklar och lyfter dig. Han för dig till rätt människor vid rätt tillfällen och får dig att känna dig positiv, stark och kanske även oövervinnerlig. Under den gånga veckan har vi gått igenom ett gigantiskt megaskifte och jag anar att din vilda Vädurssjäl välkomnar förändringarna med öppna armar. Solen gick under fredagen in i Vattumannens tecken och ditt 11:e hus (som är tillhörigt till Vattumannen) och handlar om nätverkande och kontakten med människor. Detta är förstås luftens element, kommunikation, nya smarta tankar och det där du känner i näsvingarna är doften av framtiden. Toppen! Det 11:e huset kan förstås också ha internet, grupper och grupptänkade att göra. Du kommer att vara väldigt trendkänsligt och blixtsnabbt plocka upp de nya influenserna och göra dem till dina.

Mitt absoluta tips till dig är att omge dig med kreativa människor som inspirerar och lyfter dig. Följ ditt hjärta och arbeta med attraktionslagen.

Under lördagen inföll en nymåne i Vattumannens tecken som nu under tisdagen kommer att ”födas” och det nya månvarvet kommer igång. Som Vädur och pionjär är du den första att kasta dig på förändringståget och ta första steget emot det nya. Hela veckan är Uranus stationär vilket kan ge din hintar, nya insikter och kanske förstår du plötsligen saker på ett sätt som inte var tillgängligt tidigare.

⭐️ OXEN

Vi har under den gånga helgen varit med om ett enormt enerigskifte som förändrar massor i ditt liv. Att Solen trädde in i  Vattumannens tecken betyder förstås att Solen nu befinner sig på toppen av ditt horoskop och lyser upp din karriär och sätter fokus på ditt anseende och din person. Du går in i en superintressant period där du kommer att utvecklas och faktiskt kunna ta nya yrkesmässiga kliv. Genom att Solen lyser upp ditt karriärhus ger dig en månad av tillväxt och nya yrkesmässiga möjligheter kommer upp och du är målmedveten och ambitiös. Att Solen nu bildar kvadratur till Uranus gör att saker kan ske plötsligt, kanske till och med lite abrupt och chockerande.

Dagen därpå, under lördagen inföll en pigg nymåne i Vattumannens tecken som förstås bär med sig en vilja till en ny start och en positiv känsla. Bäst av allt är att de tre sista av de retrograda planeterna som försinkat utvecklingen under januari –  en efter en har vänt sin bana och går nu åt rätt håll – framåt igen. Uranus, den sista i raden vände under söndagen. Uranus befinner sig i Oxens tecken och ditt första hus. Nu speglas Uranus och kommer att vara i kvadratur till Solen och de andra planeterna i Vattumannen Venus och Saturnus. I och med att Uranus är stationär nu är han en powerplayer att räkna med. Här kan du komma till klarhet efter klarhet och få plötsliga insikter, se samband som inte var tydliga.

⭐️ TVILLINGARNA

Förra veckan var frigörelsens vecka och massor av jobbig och stagnerar energi lossnade. Bäst av allt var förstås att våra tre retrograda planeter Mars, Merkurius och slutligen under söndagen Uranus alla vänt direkt och rör sig framåt. Ja, det kan ta tid för Mars och Uranus att få upp farten ordentligt men ändå! Hurra och äntligen – kan man tänka sig att din själ vill skrika! Att alla planeter går åt samma håll, öppnar ett fönster av aktivitet. Under några månader kan allt komma att hända.  I fredags gled Solen in Vattumannens luftiga energi där du kan känna dig hemma och bekväm. En sådan frigörelse! Härifrån är det framför allt kommunikation och fria tankar som gäller i en hel månad framöver och stimulerar ditt nyfikna 9:e hus som handlar om expansion och utveckling. Under lördagen inföll även en pigg nymåne här. Kanske gör den här positionen att du planerar en resa eller kanske bara drömmer dig bort till exotiska platser.  Uranus kommer att vara stationär nu vilket kan bjuda på rejäla överraskningar och förvånande händelser. Du kommer till klarhet och kanske får insikter om sådant som du inte kunnat se.

⭐️  KRÄFTAN

Det kommer inte att kunna gå att förstå det som sker under den kommande veckan om jag först inte berättar vad som precis ägt rum under denna helg – en energitrasformation som heter duga! Under fredagen skiftade Solen tecken och gled in till Vattumannens tecken och ditt djupt kännande 8:e hus. Redan dagen därpå inföll en pigg nymåne i Vattumannen och den inföll förstås även den i ditt 8:e hus och där når den verkligen in på djupet av din själ. Saturnus och Venus möttes här under helgen och det kan finnas viktiga samtal av djupare art som väntar på dig. Det är helandeprocesser på gång och temat är djuplodat, känsloladdat och nydanande.

Ta dig tiden att verkligen lyssna och ta in vad din vän vill förmedla – ja, och tvärt om förstås. Det kan också var du som behöver lätta ditt hjärta.

Pluto har fått upp farten ordentligt och rör sig denna vecka över den 28° i Stenbocken. Det är den andra framryckningen på denna grad. De Kräftor som är födda i slutet av tecknet befinner sig nu i en enorm transformationsprocess.

Bäst nu är Jupiter som är en god hjälp för dig i allt du företar dig. Planeten ger dig en positiv och stark, eldig och motiverade energi som hjälper dig framåt och pushar dig förbi alla hinder. Troligtvis kan du använda dig av Juptiers fantastiska mirakelkrafter och få dina drömmar uppfyllda.

⭐️ LEJONET

Vi har under den gånga helgen varit med om ett enormt enerigskifte som förändrar massor i ditt liv. Att Solen gick in i Vattumannens tecken betyder förstås att Solen är mitt emot allt som är du, men samtidigt också i ditt relationshus vilket förstås sätter lyser upp alla dina emotionellt baserade relationer. Under lördagen inföll en nymåne i Vattumannens tecken som förstås bär med sig en vilja till en ny start och en positiv känsla.

Saturnus och Venus befinner sig också i Vattumannens tecken vilket kan leda till attraktion och glädje. Saturnus och Venus möttes i helgen. Saturnus är som bekant inte så lättsam av sig och han efterfrågar sanning. Kanske kan det mötet ha lett till att du och din partner fått en ärligare dialog och kanske även kommer ett steg framåt i relationen? Plötsligen riktas allt ljus emot dig och det händer en hel massa saker under en kort period – bra saker dessutom. Det är höga förväntningar som ställs på dig Lejonet och du gör som vanligt ditt bästa för att leverera. Nu drar du till dig uppmärksamhet, välvilja och kärlek och folk vill gärna ha dig med i olika sammanhang.

⭐️ JUNGFRUN

Ett enormt enerigskifte har ägt rum från fredag till söndag. Tänka sig att vi nu efter det rent astrologiskt väldigt jobbiga klimat som påverkat i månader faktiskt får möta en mjukare och mysigare miljö där saker är möjligt att förändra på ett lätt och lekande sätt.

Solen bytte tecken under fredagen och trädde in i  Vattumannens tecken och ditt 6:e hus som får flitens lampa att skina för dig här mitt i vintern. Under lördagen inföll den pigga nymånen i Vattumannen.  Dessutom har hela tre planeter har vänt sin bana och går nu åt rätt håll – framåt igen. Det var nu i söndags som Uranus, den sista i raden, kom på rätt köl. Att Uranus nu är stationär utgör en tid när du kan komma till insikt om saker som du helt enkelt inte varit förmögen att se. Tiden innovativ, spännande och ytterst stimulerande. I och med att varenda planet som finns nu går direkt – öppnas nu ett unikt fönster av aktivitet och händelser. Under de kommande månaderna kommer vi att ha en rasande intressant utveckling. Bäst nu Jungfrun det är att underbara Venus under fredagen den 27/1 glider in i ditt 7:e hus där hon kommer att dig och dina relationer. Mysigt att värma sig med lite kärlek nu.

⭐️ VÅGEN

Det är en lättnad att befinna sig mot slutet av januari med vetskapen om att vinterns vedermödor till stora delar är överstökade. Du kära Vågen har hanterat en eller flera situationer som var minst sagt svåra. Härifrån kommer dock Jupiter att vara en god hjälp för dig i allt du företar dig och ge din en positiv och stark, eldig och motiverade energi som hjälper dig framåt och pushar dig förbi alla hinder. Troligtvis kan du använda dig av Juptiers fantastiska mirakelkrafter och få dina drömmar uppfyllda.

Pluto har fått upp farten ordentligt och rör sig denna vecka över den 28° i Stenbocken. Det är den andra framryckningen på denna grad. De Vågar som är i slutet av tecknet befinner sig nu i en enorm transformationsprocess.

I fredags seglade Solen in i Vattumannen och ditt hjärtevarma och romantiska femte hus där redan Venus och Saturnus redan väntar. Här finns generositet, kreativitet och glädje. I helgen möttes Venus och Saturnus i konjunktion och den energin inspirerar till att tala ut om känslor, komma sin partner nära eller gå i terapi för egen del. Under lördagen inföll nymånen i Vattumannen och den pigga nystartsenergin kommer att fylla den kommande veckan och hålla dig på gott humör.

⭐️  SKORPIONEN

För dig som är född i det fasta tecknet Skorpionen har det enorma energiskiftet som genomförts från fredag till söndag haft en större betydelse än för andra. Solen bytte tecken och gick in Vattumannen och därigenom aktiverades ditt hemkära 4:e hus i fredags. Det är din livsaxel, din IC-punkt och MC-punkt. Solen lyser nu upp och aktiverar ditt hem, din familj och ditt innersta känsloliv. Grunden i ditt varande och karriären kommer att boostas av all den här nya energin. Att den nya månen som inföll i Vattumannen under lördagen gör ytterligare motivation och pigg nystartsenergi som även aktiverar även Saturnus och Venus som befinner sig i tecknet. Sammantaget ger detta dig en energiboost och du kommer att känna en ny inspiration och glädje.

Bäst av allt är att de tre sista av de retrograda planeterna som försinkat utvecklingen under januari – har en efter en vänt sin bana och går nu åt rätt håll – framåt igen. Uranus, den sista i raden vände under söndagen. Uranus speglas nu och bli en faktor att räkna med och här kan du komma till plötsliga insikter, se samband som inte var tydliga.

Ditt horoskop ser flödande, skapande och innehållsrikt ut nu. Det här kan vara en bra tid för den som vill träffa en ny person för din magnetism och karisma är på topp.

⭐️ SKYTTEN

Ett enormt enerigskifte har ägt rum från fredag till söndag. Solen bytte tecken och gick in Vattumannen och ditt kommunikativa 3:e hus i fredags. Här stimulerar Solen igång dina kontakter med människor och det är en social och händelserik vecka som väntar. Detta förstärks såklart genom att månen under tisdagen glider in i Fiskarnas tecken och här kommer också det nya månvarvet att födas. Det är en härlig nystartsenergi som sprids och det ligger en väldig massa positivitet i luften.  Bäst av allt är att de tre sista av de retrograda planeterna som försinkat utvecklingen under januari – en efter en har vänt sin bana och går nu åt rätt håll – framåt igen. Uranus, den sista i raden vände under söndagen. Här öppnas ett fönster av aktivitet och härifrån kan verkligen precis vad som helst hända. Häng med ut i utvecklingen Skytten. Uranus speglas nu och bli en faktor att räkna med och här kan du komma till plötsliga insikter, få snilleblixtar och se samband som inte var tydliga. Ja, det tycks finnas mycket att säga framöver. Venus är redan där i Vattumannen och detta är det mest fritänkande tecknet. Här kan åsikter ventileras och debatteras. Under den kommande tiden  är Uranus aspekterad och här kan helt nya influenser komma in.

⭐️ STENBOCKEN

Du har ju precis varit med om en tid med massivt tryck på dig och ditt tecken under den senaste månaden. I och med det totala enerigskifte som ägde rum fredag till söndag ändrades spelplanen helt. Solen bytte tecken och gick in Vattumannen och ditt praktiska och ekonomiska 2:a hus i fredags.

Redan dagen därpå inföll nymånen i Vattumannen som naturligtvis också föll i ditt andra hus. Bäst av allt är att de tre sista av de retrograda planeterna som försinkat utvecklingen under januari – har en efter en vänt sin bana och går nu åt rätt håll – framåt igen. Uranus, den sista i raden vände under söndagen. Uranus speglas nu och bli en faktor att räkna med och här kan du komma till plötsliga insikter, se samband som inte var tydliga. När den nya månen ny föds på skyn under tisdagen kan det vara dags att agera. Det är en nydanande, innovativa och sprakande känsla som kommer här. Nu kan du faktiskt släppa på oket av ansvar som vilat över dig och ta ut lite vidare svängar. Vänd dig inte om utan blicka framåt mot framtiden.

⭐️ VATTUMANNEN

Ett enormt enerigskifte har ägt rum från fredag till söndag. Solen bytte tecken och gick in Vattumannen och ditt 1:a hus i fredags. Wow! Redan dagen därpå inföll nymånen i Vattumannen och dessutom har hela tre planeter har vänt sin bana och går nu åt rätt håll – framåt igen.

Hurra Vattumannen! Det här faktiskt helt fantastiskt bra för dig! Med Solen in i ditt tecken och nymånen som under tisdagen kommer att sätta igång det nya månvarvet skingras de dystra skyar som kan ha hängt över dig. Pust! Det är en rejäl energivändning som du genomgått och allt som sker på himlavalvet är till din favör.

Den vitaliserande Solen rör sig nu igenom ditt första hus och gör att det är runt dig allting händer. Du får en positiv knuff framåt. Det faktum att Uranus, din styrande planet vände direkt i söndags är superbra för dig Vattenbärare. Du kan komma till insikt om saker och ting du kanske inte kunnat se tidigare.

Dagarna som följer nu är innovativa  och utvecklande för oss alla. Äntligen så lossnar det på alla fronter i ditt liv och du kan förvänta dig en rejäl skjuts i livet.

⭐️ FISKARNA

Ett enormt enerigskifte har ägt rum från fredag till söndag. Solen bytte tecken och gick in Vattumannen och ditt 12:e hus i fredags, dagen därpå inföll nymånen i Vattumannen och dessutom har hela tre planeter har vänt sin bana och går nu åt rätt håll – framåt igen.

Tänka sig att vi nu efter det rent astrologiskt väldigt jobbiga klimat som påverkat i månader faktiskt får möta en mjukare och mysigare miljö där saker är möjligt att förändra på ett lätt och lekande sätt.

Det är en mysig tillvaro för dig den kommande månaden när  Solen befinner sig i ”ditt hus” det drömska, andliga och känslomässiga får ta plats. Det ser ut som du är zodiakens mest favoriserade person under denna då Venus skiftar under fredagen den 27/1 strax före 04 på morgonen in i Fiskarnas tecken där hon kommer att välsigna allt hon vidrör till den 20/2. 🐠 Vackra Venus, kärlekens gudinna har tendens att förtrolla, försköna och göra allt i sin närhet vackert. Hon drar till sig sötma, kärlek, pengar, goda energier mm. Som hon nu befinner sig i Fiskarnas tecken kan du räkna med att bli populär, få positiv uppmärksamhet och kanske till och med möta kärleken själv.

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00