ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 10

/

Shutterstock

⭐️ Väduren

Käraste Vädur! Nu har underbara Venus och Jupiter som enade fyllde hela förra veckan med gudomligt fin energi, glidit isär en aning och avståndet ökar förstås dag för dag. Det innebär dock inte att ditt segertåg, möjligheterna och chanserna är över för din del. De båda välgörarna är fortfarande lika aktiva runt dig en tid till så se till att hålla dig framme.

Vi har en tilltagande måne på gång som under tisdagen når sin fulla mognad mitt på dagen kl 13:41, på den 16° i Jungfruns tecken vilket enligt soltecken astrologin innebär ditt 6:e hus som står för jobb, hälsa och dagliga vanor. Men oavsett vilket hussystem du använder innebär ändå Jungfru fullmånen ju ändå en effektiv och igångsättande fullmåne som ser till att saker och ting händer.

I fullmånens sken, samma dag 7/3 skiftar Saturnus tecken och glider in i Fiskarnas tecken. Detta är främst något som påverkar det kollektiva. Men förstås, den påverkar oss alla på något sätt. Ta fram ditt horoskop och kolla in var Saturnus faller för din del.

⭐️ Oxen

Idag är Solen är sextil till Uranus nu vilket skapar spänning, nytänkande och överraskningar och den här uraniska vibben får påspädning flera gånger under veckan.

Den 7/1 blir  Månen full i Jungfruns tecken. Inte minst under fullmånen som infaller på tisdag

Under måndagen möts Solen och Uranus i en sextil som kan bjuda på överraskningar och plötslighet. Den där uraniska gnistan glimmar till vid flera tillfällen under veckan vilket är kul eftersom Uranus befinner sig mitt i ditt tecken Oxen.

För din del kära Oxen erbjuder denna vecka energi. Det är så härlig stämning i luften – och i stor del på grund Venus nyss fått möta Jupiter och är fylld av positivitet – det är dock först den 17/3 som hon kommer in i Oxens tecken. Men den som väntar på något gott…

Tisdagen kommer inte med en maxad fullmåne i Jungfrun sim sin fulla mognad mitt på dagen kl 13:41, på den 16° i Jungfruns tecken vilket enligt soltecken astrologin innebär ditt 5:e hus som står för glädje och kreativitet.   Samma dag träder Saturnus in i Fiskarna! Wow.. vilka förändringar!

⭐️ Tvillingarna

Solen rör sig nu igenom ditt 10:e hus och det handlar om din karriär, ditt rykte och din yrkesroll. Kul vecka Tvillingarna.

Idag måndag är Solen är sextil till Uranus nu vilket skapar spänning, nytänkande och överraskningar och den här uraniska vibben får påspädning flera gånger under veckan, Uranus finns med i vinkel under själva fullmånen på tisdag men den avslutar även veckan eftersom Uranus kommer att vara sextil Merkurius under söndagen. All denna uraniska energin kan vara plötslig, tursam, utvecklande, ge oss insikter, genombrott men framförallt föra oss framåt.

Veckans stora händelse är dock förstås Fullmåne som når sin fulla mognad på tisdag kl 13:41, på den 16° i Jungfruns tecken vilket enligt soltecken astrologin innebär ditt 4:e hus som står för hemmet, grunden och basen i ditt liv.

Men oavsett vilket hussystem du använder innebär ändå Jungfru fullmånen ju ändå en effektiv och igångsättande fullmåne som ser till att saker och ting händer.

⭐️ Kräftan

Kära Kräftan! Överraskande Uranus kommer ha ett finger med i det mesta denna vecka vilket gör att man inte kan ta saker för givet. Här kan de mest förvånande saker äga rum. Idag måndag är Solen sextil Uranus. På tisdag rullar en härlig fullmåne i Jungfrun in. Även den äger rum i aspekt med Uranus vilket garanterat fart på skeendena och härifrån ska du se att det bubblar av aktivitet i din närmiljö. Fullmånen som når sin fulla mognad på tisdag kl 13:41, på den 16° i Jungfruns tecken vilket enligt soltecken astrologin innebär ditt utåtriktade 3:e hus som står för kommunikation med folk i din närhet, grannar, vänner och syskon. Men oavsett vilket hussystem du använder innebär Jungfru fullmånen en effektiv och igångsättande fullmåne som ser till att saker och ting händer.

Du kanske får en förfrågan eller inbjudan att delta i något samarbete eller gemenskap? Tacka ja Kräftan! Det är en motiverande tid som väntar nu och din själ tycks vakna till liv efter vinterdvalan. Det är en nyfiken, öppen, inkluderande och motiverad Kräfta som går livet till mötes nu. Vissa av er kanske funderar över utbildningar, en kurs eller på annat sätt uppleva eller lära nytt. Förutsättningarna nu är de allra bästa för dig. Saturnus skiftar tecken under tisdagen och träder in i Fiskarnas tecken.

⭐️ Lejonet

Uranus och dess sprakande energi blixtrar till vid flera tillfällen under veckan vilket gör den spännande och överraskande. Solen möter Uranus i sextil denna måndag. Dessutom kan vi fortfarande njuta Venus och Jupiter trots att de glidit isär en aning.

På tisdag kl 13:4 blir månen full, på den 16° i Jungfruns tecken vilket enligt soltecken astrologin innebär ditt 2:a hus som handlar om såväl personliga värderingar som din ekonomi. Den här veckan är synnerligen tursam för pengar, arbete och affärer.

Men oavsett vilket hussystem du använder innebär ändå Jungfru fullmånen ju ändå en effektiv och igångsättande fullmåne som ser till att saker och ting händer. De spännande vibbarna till Uranus finns med i fullmånen också också många Lejon funderar nu över vilket som steg som är det bästa att ta. Stanna eller gå? Agera eller vänta ett tag till? Att köpa eller inte?

Fullmånen fyller hela veckan såklart. Men vad som också sker samtidigt är att Saturnus byter tecken och träder in i Fiskarna. En sådan lättnad för dig Leo som har fått känna av Saturnus mer än du säkert önskat.

⭐️  Jungfrun

Det är en så spännande vecka för dig Jungfrun när Uranus tar oväntad plats på alla mjöliga håll och kanter. Han är sextil Solen nu idag, måndag. Vi har en tilltagande fullmåne på gång som på tisdag kl 13:4 blir månen full, på den 16° i Jungfruns tecken. Att ha en fullmåne i sitt första hus är verkligen speciellt eftersom det är du och din personlighet som lyses upp och alla blickar vändes emot dig. Att den infaller i sextil till Uranus gör det hela inte mindre spännande för den bjuder på en intressant utveckling för din del Sanna mina ord Jungfrun, härifrån kommer mängder av bra grejer att hända i ditt liv! Naturligtvis påverkar skeendena alla de rörliga tecknen. Det är så bra energi runt dig nu så jag hoppas verkligen att du ska kunna förvalta eller tillvara ta det gynnsamma flöde som frigörs här. Livgivande Solen och Merkurius din styrare befinner sig nu i ditt relationshus och din karisma och attraktion är på topp.  Mars är kvar i Tvillingarna och bildar även han en vid kvadratur till fullmånen. Mars närvaro är inte bara är behagligt eftersom det kan ge en del stress men det igångsättande och positiva är ändå att han bjuder på massor med positiv energi.

Överlag kommer du att uppleva en ljusare, soligare känsla än på länge. Det är utmärkt att vara väl förberedd inför dessa stjärnor. Uranus möter Merkurius till helgen.

⭐️ Vågen

Det här är en mysig vecka vars energi passar dig perfekt. Venus är fortfarande fylld av Jupiters positiva inverkan och båda två är mitt emot allt som är du och välsignar dig och skeendena runt dig. Kärlek, tur, balans, harmoni och mys är vad som erbjuds. Affirmera och håll dig framme Vågen! Det är så härlig period nu. Livgivande Solen, Merkurius och Neptunus rör sig nu igenom ditt 6:e hus om rör hälsa, arbete. Här hittar du ambitionen och motivationen både vad gäller din träning och hälsa och även inom arbetet.

Vi har en tilltagande måne på gång som under tisdagen når sin fulla mognad mitt på dagen kl 13:41, på den 16° i Jungfruns tecken vilket enligt soltecken astrologin indikerar ditt själsliga 12:e hus.  Men oavsett vilket hussystem du använder innebär ändå Jungfru fullmånen ju ändå en effektiv och igångsättande fullmåne som ser till att saker och ting händer. Det är polariteten mellan kropp/hälsa mot ande/själ som bollas. Stor förändring som påverkar alla är att Saturnus i fullmånens sken skiftar tecken och glider in till Fiskarna.

⭐️ Skorpionen

Den här veckan kommer Uranus att spela en central roll. Som den planeten är mitt emot allt som är du påverkar det dig mer än andra och gör detta till en riktigt spännande tid när saker och ting kan ske plötsligt och med full kraft.

Fullmånen som når sin fulla mognad på tisdag kl 13:41, på den 16° i Jungfruns tecken vilket enligt soltecken astrologin infaller i 11:e hus som riktar din energi utåt. Men oavsett vilket hussystem du använder innebär ändå Jungfru fullmånen ju ändå en effektiv och igångsättande fullmåne som ser till att saker och ting händer.

För dig kära Skorpion kommer förändringarna att vara extra påtagliga. Samla dina krafter kära Skorpion och fokusera. May the force be with you.

Solen, Neptunus, Merkurius och ifrån tisdag även Saturnus rör sig igenom ditt varma, generösa 5:e hus som handlar om kreativitet och skapande. Men det berör även hjärtat, kärleken och generositeten. Du är magnetisk nu, din attraktionskraft är enorm och du kan dra till dig precis vad du önskar. Är det kontakter, vänner, business eller en romans du suktar efter. Du kan dra till dig allt detta och mer. Så låt inspirationen och magkänslan leda dig.

⭐️ Skytten

För alla som är födda i rörliga tecken kommer utvecklingen nu att vara lite extra spännande såklart eftersom vi går emot hejdundrande fullmåne som under tisdagen når sin fulla mognad mitt på dagen kl 13:41, på den 16° i Jungfruns tecken. Enligt soltecken astrologin markerar ditt 10:e hus som står för såväl karriär som ditt anseende.  Om du är i jobbsökarfasen är det här kanske bästa tillfället att hålla sig framme Skytten för här kommer du att ge ett seriöst och kompetent intryck. Men oavsett vilket hussystem du använder innebär ändå Jungfru fullmånen ju ändå en effektiv och igångsättande fullmåne som ser till att saker och ting händer. Det bli garanterat kul eftersom tursamma Uranus har ett finger med i spelet här under fullmånen – sextil Solen. Inspirationen och glädjen kommer till dig när Merkurius och Uranus möts i en underbar omfamning under lördagen. Såväl svaren som lösningarna och glädjen kommer till dig. Fortsatt roligt nu är det härliga flödet från Venus och Jupiter som trots att planeterna glidit isär en aning ger oerhört positiva och stärkande vibbar. Saturnus skiftar tecken under tisdagen och träder in i Fiskarnas tecken.

⭐️ Stenbocken

Solen, Neptunus, Merkurius rör sig igenom ditt glittriga och sociala 3:e hus där de skapar god stämning och mys.

Livet är belönande och visar sin vänliga sida emot dig. Antingen är det vårkänslor som spirar eller så är du helt enkelt bara lycklig? De underbara vibbarna från Venus/Jupiter mötet kan ha gjort sitt till. Trots att planeterna glidit isär en aning är energin fortfarande lika stark och tursam även denna vecka.

Vi har en tilltagande måne på gång som under tisdagen når sin fulla mognad mitt på dagen kl 13:41, på den 16° i Jungfruns tecken vilket enligt soltecken astrologin innebär ditt äventyrliga 9:e hus som står för högre medvetande, resor och nyfikenhet stimuleras. . Men oavsett vilket hussystem du använder innebär ändå Jungfru fullmånen ju ändå en effektiv och igångsättande fullmåne som ser till att saker och ting händer.

Det största den här veckan är förstås att din styrande planet Saturnus skiftar tecken och går in i Fiskarnas sfär. Detta kommer ju förstås att påverka alla på ett mer globalt plan. Det kan ändå vara intressant att ta fram horoskopet och kolla in i vilket hus planeten faller nu.

⭐️ Vattumannen

Din styrande planet Uranus spelar stor roll i händelserna denna vecka. Uranus befinner sig sextil Solen idag måndag och även under fullmånen.

Vi har en tilltagande måne på gång som under tisdagen når sin fulla mognad mitt på dagen kl 13:41, på den 16° i Jungfruns tecken vilket enligt soltecken astrologin innebär ditt 8:e hus som står för dina allra innersta känslor, delade resurser och mycket mer. Men oavsett vilket hussystem du använder innebär ändå Jungfru fullmånen ju ändå en effektiv och igångsättande fullmåne som ser till att saker och ting händer.

Saturnus lämnar under tisdagen Vattumannens sfär efter dryga två års närvaro. Pust. Man kan ana att du förlorat en och annan illusion men nu på andra sidan processen är det en klokare, mognare och stabilare version av dig vi ser.

Solen, Neptunus, Merkurius och Saturnus rör sig igenom ditt ekonomiska 2:a hus. Kanske funderar du över trygghet, pengar och framtid. På lördag möts Merkurius och Uranus i sextil och energin kan beskrivas som uppmuntrande, inspirerande och tursam.

⭐️ Fiskarna

Käraste Fiskarna, nu färdas Neptunus, Solen, Merkurius och ifrån tisdag även Saturnus igenom ditt första hus. Solen möter Uranus i kvadratur under måndag och tisdag så det är otroligt bra energi runt dig. Vi har en tilltagande måne på gång som under tisdagen når sin fulla mognad mitt på dagen kl 13:41, på den 16° i Jungfruns tecken vilket enligt soltecken astrologin indikerar ditt 7:e hus – relationer. Men oavsett vilket hussystem du använder innebär ändå Jungfru fullmånen ju ändå en effektiv och igångsättande fullmåne som ser till att saker och ting händer. Det är polariteten mellan kropp/hälsa mot ande/själ som upplevs. Det är spännande, utvecklande och självförverkligandet inte kan vara långt undan. Tillåt dig att drömma stora drömmar och glöm för all del inte att dela med dig av dina inspirerande visioner.

Håll ditt sociala ljus brinnande och passa på att träffa vänner, flirta, lek och glamma. Din karisma och charm är på topp och människor dras till dig nu. Den som vill kan lätt attrahera till sig kärlek så våga och vinn! Under lördagen möter Merkurius och Uranus i sextil!

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00