ANNONS
PersonuppgifterCookies

Jupiter i Oxen

/

💫⭐️ Tisdagen 16 maj träder gudomliga Jupiter in i Oxens stjärntecken! ⭐️💫

Det är ett enormt energiskifte som sker nu som påverkar utvecklingen för alla på jorden. När Jupiter var i Väduren (10/5 till 28/10 – 2022 och 20/12, 2022 till 16/5, 2023) visade Jupiter oss möjligheter och boostade vårt mod och företagsamma natur. Här trivdes eldiga expansiva Jupiter förstås jättebra som han befann sig i ett eldstecken och därmed snudd på ”hemma”.  Jupiter i Väduren uppmuntrade oss att omfamna den inre pionjären, tro på oss själva och skapa våra egna möjligheter. Allt hände i en rasande takt, snabbt, direkt och omedelbart.

Jupiter i Oxen

TUR, LYCKA, VÄLGÅNG, UTVECKLING, HÖGRE MEDVETANDE är vad Jupiter erbjuder nu Oxen! Allt ordnar sig!  Från den 16/5 2023 och ett drygt år framåt till den 25/5, 2024 befinner sig magnifika Jupiter med sin positiva, expansiva och härliga energi i Oxens tecken. Han är en glad optimist som skänker lycka, välstånd, främjar resor och ser till att allt ökar – blir större, mera och bättre. I hans närhet föds nya och fantastiska idéer.

Ifrån tisdag kl 19:2, den 16/5, 2023 till 25/5, 2024 kommer Jupiter att färdas igenom det fasta jordtecknet Oxen som är styrt av skönhetens gudinna Venus. Här kommer vår medvetenhet och sanningens ljus och att riktas till det mer jordiska, praktiska och påtagliga. Här formar våra tankar sig efter redan lagda strukturer. Realism, tid och verklighet blir viktiga faktorer att ta hänsyn till.

Med Jupiter i Oxen behöver vi ta hand om det vi äger och har, etablera oss och göra det bästa av våra möjligheter. Vi vill ha konkreta resultat, mindre snack – mera verkstad. Struktur, konkreta planer och produktivitet är nyckelord. Oxen vill se på påtagliga, mätbara resultat och allra helst det som kan mätas i kronor och ören.

Snabba cash är ingenting för Oxen som gillar trygga långsiktiga finansiella investeringar. Vi behöver se livets realiteter, se saker för vad de är. Med Jupiter i Oxen är det viktigt att vi ser om vårt eget hus – vad gäller trygghet, ekonomi och försörjning.

Hur utnyttjar vi energin bäst?

Oxen är långsam, seg och metodisk. För att saker ska fungera bra måste allt vara ordentligt genomtänkt och planerat. Med Jupiter i Oxen fungerar vi som bäst när vi känner oss trygga och har en viss bekvämlighet runt oss.

Nu tar vi välavvägda steg, vi är noga förberedda, pålästa och planlagda. Genom att vara målinriktade och uthålliga skördar vi våra framgångar. Vi är praktiska och tänker noga efter och kalkylerar vårt nästa drag. Det här är inte en tid när förändringar sker hastigt och lustigt.

De stora möjligheter som Jupiter erbjuder oss när han befinner sig i Oxen är inga snabba lyckokast, lottovinster eller lättköpta lösningar. Här bygger du en framtid utav stål och ord som hållbarhet, kvalitet och livslängd är nyckelord.

Eftersom Venus är styrande planet i Oxen så kommer vi förstås att sukta efter allt som är skönt, härligt, vackert.

Allt det sinnliga, det goda, det väldoftande, musik, konst och sinnlighet. Oxen älskar att ha det bra och det kommer vi lätt att få under dessa stjärnor.

🍀 Jupiter har befunnit sig i Oxen

  • 4/6 2011 till 11/6 2012.
  • 28/6 1999 till 23/10, 1999 & 14/2, 2000 till 30/6, 2000.
  • 8/3 1988 till 21/7 1988 & 30/11 1988 till 10/3 1989.
  • 26/3 1976 till 23/8 1976 & 16/10 1976 till 3/4, 1977.

På det personliga planet:

Jupiter lyser upp och skänker lycka. Ni som är födda i Oxens tecken och även Skorpionen som är mitt emot får nu att åtnjuta Jupiters magiska krafter. Visst, Vattumannen och Lejonet och Vågen kan också få del av Jupiters härlighet även om lyckodosen inte blir lika stark och påtaglig som när planeten befinner sig stjärntecknet eller mitt emot.

Alla ni som har personliga planeter i Oxen: Solen, Månen, Merkurius, Venus, Mars, Jupiter eller Ascendenten eller MC i Oxen kommer att få positiva effekter av under den nästan 13 månader långa planettransiten. Det gäller även alla ni som har någon eller flera personliga planeter i Skorpion, Lejon och Vattuman.

Kolla också i vilket hus Jupiter faller nu för dig.. Det kan visa vilket område i ditt liv som Jupiter kommer att höja och utveckla under de kommande 13 månaderna och det är så intressant att följa.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00