ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 20

/

Hanna Aibetova - stock.adobe.com

⭐️ Väduren

Käraste Vädur, Det händer så oerhört mycket spännande på himlavalvet. Direkt när du slår upp ögonen på måndag har Merkurius bana vänt rätt igen. Juste! Lite klarhet i kommunikationen skadar ju verkligen inte.

Det är stora och viktiga förändringar den här veckan när hela tre eldiga och superviktiga planeter skiftar tecken och i den stunden en planet kommer 0° i vilket tecken än det vara månde så triggas Pluto som fortfarande står stilla 0° Vattumannen.

Jupiter lämnar Väduren på tisdag och går då in Oxens tecken vilket förstås omedelbart triggar Pluto.

Hm, det här är en utmanade aspekter som många astrologer bävat för och tänkt att när planeter passerar 0° i vilket tecken som helst – som Jupiter, Mars och Solen nu gör triggar och utmanar starka krafter.

Din styrande planet Mars rör nu igenom Kräftans sista dekan och därmed är Mars kvadratur till allt som är du – vilket kommer att få fart på dig här under veckan. Fullt ös med andra ord. Under lördagen skiftar Mars tecken och träder in 0° i Lejonet och i den stunden är han precis mitt emot Pluto och på söndagen går Solen in i Tvillingarna.

Hoppla! Ja, vad betyder nu allt detta sammantaget? Jo, att här har vi en oerhörd, igångsättande dynamik. En vacker nymåne infaller på fredag 19/5 kl 17:55 på 28°25 i Oxens tecken – i ditt 2:a hus.

⭐️ Oxen

Kära Oxen! Nu befinner vi oss i sista veckan av Solens vandring igenom ditt tecken. På söndag lämnar Solen dig.  Oavsett om du redan har fyllt år eller snart ska fylla så har universum sparat det bästa till sist. Bästa födelsedagspresenten får di i gåva ifrån universum. Underbara Jupiter träder då in i ditt stjärntecken och härifrån kommer 10 änglar minst 10 änglar att vara uppkopplade på ditt fall. Jupiter kommer att välsigna dig, få dig att utvecklas, pusha dig emot nya mål och hjälpa dig att uppnå sådant du kanske inte ens trodde var verkligt – under 13 månader Oxen. Det här är det bästa utvecklingen på hela 12 år.

Under veckan kommer vi att få sen en massiv, superhärlig och övertygande Oxeenergi. Jupiter, norra noden, Merkurius som nu går direkt, Uranus, Solen och Månen är alla där för dig. Bättre tillfälle utvecklas, att attrahera till dig vad än du önskar få mer av i ditt liv kommer sällan. Att Merkurius också befinner sig i Oxen är toppen! Kombinationen av dessa två plockar fram din personliga charm och din humor. Se fram emot roliga sociala möten. Visa dina känslor, visa världen vad du står för, att du finns och är någon att räkna med.

På fredag infaller en vacker nymåne infaller på fredag 19/5 kl 17:55 på 28°25 i Oxens tecken – i ditt 1:a hus. Det är din personlighet, dina drömmar och din utveckling som kommer i fokus.

⭐️ Tvillingarna

Kära Tvillingarna! Nu händer det en väldig massa saker runt dig – men kanske har nästan ingenting blivit som du vill eller önskar på sistone?

Orsaken kan förstås ha varit Merkurius retrograden som denna gång varit ovanligt knepig att hantera vilket kopplas till att den olyckligtvis sammanföll med eklipssäsongen. Vissa har varit med om ganska tuffa händelser. Måndagen kommer med en vändpunkt och härifrån kommer så mycket roligt som kommer att ske som din styrande planet Merkurius bana vänder rätt på morgonen. Det vilket innebär att du återgår till ditt normala trygga jag och får ha din skalle i fred.

Vi har enorma förändringar på himlavalvet nu – och under veckan kommer hela tre eldiga planeter att byta tecken.

Först ut på bana är Jupiter som på tisdagen går in i Oxens sfär där den kommer att tillbringa 13 månader. Det innebär en stor förändring för oss alla – i synnerhet i den stund själva skiftet äger rum, på tisdag eftermiddag är hett för då triggas Pluto i kvadratur och hans föränderliga, transformerande krafter är ett kritiskt moment. Det kan vara så att skeenden som ”suttit fast” lossnar nu och att det börjar hända saker för dig som du väntat på. Detta sker igen på lördagen när Mars går in i Lejonet.

Solen färdas nu igenom ditt 12:e huset och detta utgör den perfekta tiden för planläggning och fix – men du bör nog vara klar med din önskelista framåt fredagen när en vacker nymåne infaller på fredag 19/5 kl 17:55 på 28°25 i Oxens tecken – i ditt 12:e hus. På söndag går Solen in i ditt tecken. Härligt!

⭐️ Kräftan

Universum byter skepnad nästa helt och hållet nu och detta är tiden som många astrologer förutspått vara ett startskott och en förändringens tid.

Först ut på banan är Merkurius som redan på måndag morgon vänder direkt på 5° Oxen. Ack en sådan lättnad.

Nästa grej som händer är att magnifika, expansiva Jupiter skiftar tecken och glider in i Oxens sfär där han kommer att tillbringa den närmaste 13 månaderna.

 I den stund själva skiftet sker på tisdag eftermiddag är ett kritisk moment eftersom Jupiter då ställer sig i en exakt kvadratur till Pluto med hans underjordiska, föränderliga krafter.

En vacker nymåne infaller på fredag 19/5 kl 17:55 på 28°25 i Oxens tecken – i ditt 11:e hus och här kommer en pigg nystarts energi upp. Det är så fin energi nu med hela sex planeter i Oxen. Jordat, vackert och det är en härlig tid att leva i.

Hetsiga Mars som befunnit sig i Kräftan sedan 26/3 börjar nu närma sig slutet av sin vistelse . vilket förstås är jätteskönt för dig. Att han piper iväg in till grannen gör att du kan njuta Venus sötma och ta till dig den glädjen. Räkna med att Venus, överflödets gudinna ger dig tur och välgång. Det är på lördag som Mars byter tecken – men i den stunden han går in i Lejonet triggar även Mars Pluto i opposition och samma utmanade skeende upprepas igen.

Sedan en månad tillbaka Solen lyst upp ditt utåtriktade 11:e hus ditt fokus kanske har varit riktat arbete där samhällsservice, arbete mot stora grupper som. På söndag kommer Solen att skifta tecken och gå in i Tvillingarna.

⭐️ Lejonet

Oh, vilken kraftfull tid detta är för dig Leo! Veckan börjar med att Merkurius bana på måndag morgon vänt direkt vilket förstås är en lättnad. Här kommer vi när det är som mest ha hela sex kraftfulla planeter i ditt karriärshus – det 10:e – i Oxens tecken alla och vi får inte glömma att detta tecken handlar om att njuta och glädjas åt livet självt, av kroppen, livet, kärlek och pengar. Denna massiva energi gör det lättare att med glädje visa vem du är och vad du kan. Härligt! Nu kanske du tar karriärstegen du drömt om!

Den här veckan kommer tre eldiga planeter att byta tecken. Först ut på banan är Jupiter som går in i Oxen. Wow! Du tillhör dem som kommer kunna tillgodogöra dig av Jupiters lyckosamma energi under de kommande 13 månaderna.

En vacker nymåne infaller på fredag 19/5 kl 17:55 på 28°25 i Oxens tecken och också den landar förstås i ditt 10:e hus. Man kan undra om det är ett nytt jobb på gång för dig?

Vi har ytterligare skiften på gång på stjärnhimlen som faktiskt kommer att bidra ditt liv känns roligare och lättare att leva. Mars dundrar in i Lejonet på lördagen och på söndagen kommer Solen att skifta tecken och träda in i Tvillingarna.

Pluto står ju och väger på 0° i Vattumannen sedan en god tid. I den stund Jupiter, Mars och Solen just träder över till nästa tecken kommer de att skapa kvadratur, trigon eller opposition till underjordens härskare Pluto vilket är utmanade aspekter som triggar Pluto och kan skapa reaktioner som leder till förändring.

⭐️ Jungfrun

Nu är den här – den stora föränderliga veckans om alla väldens astrologer har uppmärksammat oss på och pekat ut som den mest turbulenta tiden på året.

Förändringarnas tid är här och bäst av allt sett ur ditt perspektiv är ju förstås att din styrande planet vänder direkt igen på måndag morgon. Skönt för dig att få lite ordning på torpet igen och förhoppningsvis minskar alla störningar som retrograden kan ha ställt till med. Skönt om inte annat att få ha sin skalle ifred.

Denna vecka kommer hela tre planeter kommer att byta tecken, och när de gör så kommer var och en av dem att bilda utmanade aspekter som triggar Pluto. Först ut på banan är Jupiter som under tisdagen glider in i Oxens sfär där planeten kommer att tillbringa de kommande 13 månaderna så det här är en stor grej.

Vi har en så aktiv och härlig stjärnhimmel som ger dig kraft, stadga och målinriktning och man kan kalla detta en hyllning till våren, till Oxen och till Moder Jord. För dig kära Jungfru är all den här jordiska energin så välkommen och en kraftfull grupp bestående av Jupiter, norra noden, Merkurius, Uranus, Solen och Månen. På fredag infaller en vacker nymåne i ditt utåtriktade 9:e hus. Allt som har med nytänkande, utveckling, studier och resor främjas av den här energin. En pigg nystarts energi uppstår här.

På lördagen kommer Mars att byta tecken och gå in i Lejonet och dagen därpå går Solen in i Tvillingarna. Väldig gynnsamma energier för dig Jungfrun.

Det är dags att våga ett språng i mörkret Jungfrun. Den här veckan kommer Jupiter, Mars och Solen att byta tecken och i den stund de precis kommer in i de nya tecknet triggas Pluto genom att det bildas  kvadratur, opposition och trigon till Pluto vilket kan skaka loss det som har suttit fast och få saker att hända. Ja, detta inträffar vare sig vi vill det eller inte. Det här är inte nödvändigtvis en lätt vecka men det är bra om du håller modet uppe och gör det du vet i ditt hjärta är rätt för dig.

⭐️ Vågen

Det är en förändringarnas vecka när hela tre eldiga planeter skiftar tecken och stora, fruktade och vida omtalade processer kickar igång.

Det första som händer är förstås att Merkurius bana vänder direkt vilket förstås är jätteskönt för oss alla.

På tisdag får du vara med om det första stora skiftet – nämligen lyckans planet Jupiter som träder in i ditt 8:e hus. Hm, det ser ut som att du ska välsignas med lycka i ditt allra mest intima liv nu – för detta hus handlar om passion och om allt du delar med din närmaste person/partner.

När Jupiter träder in i Oxens tecken kommer han att trigga Pluto i en exakt kvadratur vilket kan sätta igång omvälvande skeenden. Vi får leva och se vad detta innebär. Men låt oss se allt som sker från den ljusa sidan. Hela sex kraftfulla planeter befinner sig nu i ditt passionerade 8:e hus. Vad det här kan innebära, djupa känslor och intressanta vändningar i ditt kärleksliv kan man ju knappast ens gissa! Jupiter, norra noden, Merkurius, Uranus, Solen och Månen. En vacker nymåne infaller på fredag 19/5 kl 17:55 på 28°25 i Oxens tecken – i ditt 8:e hus. Det här är så oerhört härlig och gynnsam energi för dig Vågen som den här nymånen medför.  Venus befinner sig i Kräftan och är nu i kvadratur till dig vilket är rätt härligt det med.

Mars skiftar tecken på lördag och glider in i Lejonet vilket skapar en tuff opposition till Pluto. På söndagen kommer även Solen att byta tecken och då skapas en trigon till Pluto som ger dig motivation att våga och komma till skott.

⭐️ Skorpionen

Kära Skorpion, det är en väldigt viktig vecka för oss alla för nu är den stora veckan som alla astrologer har talat om i månader här. Universum byter skepnad nästa helt och hållet nu och detta startskottet till en förändringens tid.

Först ut på banan är Merkurius som redan på måndag morgon vänder direkt på 5° Oxen. Ack en sådan lättnad. Förhoppningsvis får vi stopp på allt teknikstrul och missförstånd.

Den här veckan kommer tre eldiga planeter att byta tecken. Först ut på banan är Jupiter som går in i Oxen. Wow! Kan du tänka dig att lyckans planet Jupiters kommer att vara mitt emot dig under de kommande 13 månaderna. Genom hela veckan kan du känna att du har kraften med dig i allt du företar dig.

Pluto står ju och väger på 0° i Vattumannen sedan en god tid. I den stund Jupiter, Mars och Solen just träder över till nästa tecken kommer de att skapa kvadratur, trigon eller opposition till underjordens härskare Pluto vilket är utmanade aspekter som triggar Pluto och kan skapa reaktioner som leder till förändring.

Universum slår på stora trumma för dig nu. Powerplayers som Jupiter, Norra noden, Merkurius, Solen, Uranus och under torsdag/fredag är även månen mitt emot allt som är du. Alla dessa underbara planeter kommer att befinna sig i ditt 7:e hus som har med kärlek och relationer att göra.

Du kan förvänta dig att din attraktionskraft är på topp och förmåga till kommunikation ökar enormt. Du kan verkligen övertala, charma och förtrolla nu. Underskatta inte kraften – det är fullt möjligt att du helt passivt också kan attrahera till dig precis vad eller vem du vill nu under dessa stjärnor. En vacker nymåne infaller på fredag 19/5 kl 17:55 på 28°25 i Oxens tecken och även den infaller i ditt 7:e hus.

⭐️ Skytten
Hoppla Skytten, det här är så långt ifrån en ordinär vecka som det går att komma. Varje dag här hela veckan avlöser den ena intressanta händelsen den andra och det kommer krävas att du hänger med i svängarna. Redan när vi vaknade i morse (kl 5:16) vände Merkurius bana rätt. Oh, vilken lättnad. Vi får önska att alla förvirrande händelser och missförstånd är försvinner ifrån oss nu då.

Under tisdagen kommer din styrande planet Jupiter att träda in i det fasta jordtecknet Oxen. Hm, det här är väl knappas drömpositionen för dig men här kommer Jupiter att stanna i hela 13 månader. Jupiter kommer att vara dig behjälplig med materiell utveckling, arbete och du kommer att utvecklas och här har du supergoda möjligheter att komma precis så långt som du önskar i arbetslivet.

Hela veckan befinner sig hela fem, från torsdag även sex planeter i ditt sjätte hus som just handlar om arbete, dagliga vanor, träning, hälsa och diet. Wow – all den här jordiska energin är vacker, jordnära och sensuell och en hyllning till Moder Jord. En vacker nymåne infaller på fredag 19/5 kl 17:55 på 28°25 i Oxens tecken också den kommer att falla i ditt 6:e hus.

Det innebär en stor förändring för oss alla – ögonblicket när skiftet äger rum, på tisdag eftermiddag är hett för då triggas Pluto i kvadratur och hans föränderliga, transformerande krafter är ett kritiskt moment. Det kan vara så att skeenden som ”suttit fast” lossnar nu och att det börjar hända saker för dig som du väntat på. Detta sker igen på lördagen när Mars går in i Lejonet och utmanar Pluto i opposition. På söndag går Solen Tvillingarna och kommer så att vara mitt emot allt som är du. Sommaren är här Skytten.

⭐️ Stenbocken

Vi har en oerhört mäktig vecka framför oss. Universum byter skepnad nästa helt och hållet nu och detta är tiden som många astrologer förutspått vara ett startskott och en förändringens tid.

Tidigt på måndag morgon vänder Merkurius direkt och förhoppningsvis underlättar det i kommunikationen framledes.

Under denna magiska vecka gör jordens element en hejdundrande kraftdemonstration som dominerar allt.  Passa på att använda dig av den här stabila och jordnära energin och gör något bra av den. Under tisdagen träder Jupiter in i Oxen, en härlig position som han kommer hålla i hela 13 månader. I den stund själva skiftet sker på tisdag eftermiddag uppstår ett kritiskt moment eftersom Jupiter då ställer sig i en exakt kvadratur till Pluto med hans underjordiska, föränderliga krafter. Det är lite dramatiskt Men detta kommer även att upprepas både lördag och söndag igen. Det är en mäktig tid minst sagt.

Fem och under torsdag/fredag även sex härliga planeter befinner sig i Oxen och ditt kreativa, skapande 5:e hus nu vilket har med ditt hjärta, din glädje, sexualiteten och förälskelsen att göra så man undrar vad det är för spännande på ingång i ditt liv nu. Jupiter, norra noden, Merkurius, Uranus, Solen och Månen!

En vacker nymåne infaller på fredag 19/5 kl 17:55 på 28°25 i Oxens tecken – i ditt 5:e hus! Underbart!

På lördag tar Mars klivet in i Lejonet på torsdag och precis i den stunden kommer han att bilda en utmanade opposition igång till Pluto. Under söndagen kommer Solen att skifta tecken och träda in i Tvillingarna. Även Solen kommer att trigga Pluto.

⭐️ Vattumannen

Veckan startar toppenbra eftersom Merkurius bana vänder direkt under de tidiga morgontimmarna. Superskönt!

Pluto befinner sig på 0° i Vattumannen sedan en god tid. Planeten har vänt retrograd och vandrar ytterst sakta tillbaka nu till Stenbocken. Än så länge har vi inte fått se så mycket utav vad Pluto kommer att medföra med sin närvaro i ditt tecken. Det har knappt varit en ”trailer” på de verkliga händelserna. Mne, denna vecka kommer Plutos att göra en kraftdemonstration och all världens astrologer bävar över vad detta kan leda till.

På tisdag träder Jupiter in i Oxens tecken. Det här är en superstor förändring som kommer att påverka oss alla i hela 13 månader. Jupiter kommer att befinna sig i ditt hemkära 4:e hus och stärka, utveckla och stabilisera allt som har med grunden in ditt varande att göra.

I den stund Jupiter skiftar tecken kommer han att befinna sig i en exakt kvadratur till Pluto som triggas och hans föränderliga, transformerande krafter går igång. Detta är tveklöst ett kritiskt moment. Det kan vara så att skeenden som ”suttit fast” lossnar nu och att det börjar hända saker för dig som du väntat på. Denna kaxiga provokation sker igen på lördagen när Mars går in i Lejonet och utmanar Pluto i opposition. Men även på söndag när Solen träder in i Tvillingarna och möter Pluto i trigon.

En vacker nymåne infaller på fredag 19/5 kl 17:55 på 28°25 i Oxens tecken – i ditt 4:e hus. Sammantaget är detta en bra tid för dig, men en förändrande och utvecklande sådan.

⭐️ Fiskarna

Käraste Fiskarna, Redan när vi vaknade i morse (kl 5:16) vände Merkurius bana rätt. Oh, vilken lättnad. Vi får önska att alla förvirrande händelser, relationsproblem och missförstånd är försvinner ifrån oss nu . Det här är så långt ifrån en ordinär vecka som det går att komma. Varje dag här hela veckan avlöser den ena intressanta händelsen den andra och det kommer krävas att du hänger med i svängarna.

Hela tre positiva eldplaneter kommer att skifta tecken under veckan vilket förstås är stort och ändrar hela showen. Det allra största är att Jupiter med sina mirakelgörande krafter ändrar tecken och träder in i Oxens stjärntecken i stället där han kommer att tillbringa den kommande 13 månaderna. Wow – det innebär att du kommer må bra med relationerna till alla människor du har runt dig. Att din lokala krets, dina vänner, syskon och alla människor du ser dagligdags kommer att expandera och utvecklas.

Den här veckan kommer vi att ha en enorm kraftmanifestation av härlig, praktiskt, jordnära och sensuell jordenergi eftersom hela sex planeter Jupiter, norra noden, Merkurus, Uranus och även Solen och Månen befinner sig i ditt tredje hus.

Här kommer även en väldigt vacker nymåne infaller på fredag 19/5 kl 17:55 på 28°25 i Oxens tecken – i ditt 3:e hus. Härligt!

Det är startskottet till en riktigt bra process för din del.  Nu går du från snack till verkstad. Kanske är det nu du verkligen får jobbet, bokar biljetten eller på annat sätt manifesterar din vilja. Det ser ut som att kontrakt kan undertecknas och överenskommelser träffas eller liknande. Bra!

Ramadan dusk photo. Beautiful religious background with crescent, stars and glowing clouds.

Hanna Aibetova - stock.adobe.com

Med alla dessa planeter som nu ovanligt nog nu alla befinner sig i jordtecken blir det lättare att få sin ekonomi på fötter eller planen satt i verket. Dessutom erbjuds det nu goda chanser för den som försöker. Ansök, snacka med folk och låt världen veta att du finns. Mars går in i Lejonet på lördag och Solen går i i Tvillingarna och vips.. är sommaren här och livet ett helt annat.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00