ANNONS
PersonuppgifterCookies

Kommer ni på lördag?

/

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Jag Margareta Hedin och Josefina Carlbom från Spiriturious Podcast kommer att inleda dagen genom att kl 10 att tala om astrologi på scenen. Temat är ”Kärlekssommaren 2023” och ni får förstås också höra om allt annat intressant som händer.  Det blir kul!

Eventet består i två delar – workshopseventet där jag kommer delta börjar kl 10 och det kostar en slant att delta på workshopparna.

Men den andra delen – ”Spiritual Market”  är förstås helt gratis och den öppnar kl 11. Jag vill ju att alla man känner ska komma, så häng på! Det kommer att bli jättekul. Jag hörde föresten att TV4 kommer att filma under eftermiddagen också så det blir spännande att delta.

På eftermiddagen kommer jag också att delta på  ”Spiritual Market”  så där har jag med mig tarotkort och astrologin. Då hinner vi ochkå prata och ha roligt så hjärtligt väkommen!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00