ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – vecka 22

/

jakkapan - stock.adobe.com

⭐️Väduren

Det är en jättekul och oerhört motiverande tid du befinner dig i Väduren! Att din styrande planet Mars nu manifesterar sin energi ordentligt i Lejonet och ditt femte hus lyfter dig och ger dig en rejäl skjuts framåt. Det är en kraftfull position för allt kreativt arbete, så det är värt att ta sig tid och utrymme för att skriva, måla, redigera foton eller helt enkelt följa din inspiration vart den än leder. Men, det femte huset kallas ju för ”glädjehuset” och här finns utrymme för allt som är roligt, gemenskap, nöjen, party och även romantik och flirt.

Bäst nu är alla roliga möten och glada människor som du träffar.  Om du längtar efter att komma i väg, byta miljö och uppleva något utöver det vanliga ska du inte tveka.  Vissa gillar att resa själva. Tillhör du den kategorin är det bara att boka biljetten och sticka. På söndag morgon blir måne full i Skyttens tecken. Wow! Ännu mer eld alltså! Detta får dig att känna dig på topp! Månen infaller i ditt 9:onde hus – andlighet, det utvecklade sinnet, högre utbildning, resor och äventyr.

⭐️Oxen

Det här blir verkligen en superintressant vecka för dig Oxen. Storkorsets mäktiga energier ebbar ut nu och det blir allt lättare att navigera. Det är oerhört konstruktiv energi nu och den som önskar förändringar kommer inte att behöva vänta i evigheter innan dina önskningar är uppfyllda. Det är så gott krut och eld i dessa stjärnor. Jupiter som redan har hunnit en bra bit in i tecknet passerar nu över den norra månnoden och redan har spännande energi börjat manifestera sig. Till helgen möter Merkurius upp Uranus och här kan det komma snillebixtar och insikter.

På söndag blir månen full i ditt åttonde hus och på det ena eller andra sättet är kommer allt att handla om kärlek och pengar. Nja – det var väl förenklat sagt men din ekonomi och personliga värderingar kan komma att ställas emot frågor runt meningen livet. Hur vill du leva ditt liv? Har du det som du vill med kärleken, passionen och din nuvarande relation. Nu kan djupa frågor komma till ytan som kanske får dig att vända på skutan och vilja ändra kurs på ditt liv.

⭐️Tvillingarna

Tjoho vad roligt allting är nu Tvillingarna! Om du tillhör dem som fyller år denna vecka säger jag supergrattis för det är en SUPER fin tid – när allt går din väg.  Ditt översociala väsen älskar när det händer mycket och det kommer det sannerligen att denna vecka. Strax efter fullmånen glider din styrande planet Merkurius i tecknet och ger ytterligare styrka till bilden. Mingel, prat, det sociala livet och människor och intressanta möte är sådant som du som går lätt nu. Den som jobbar med skrivande, försäljning eller annat kommunikativt yrke kommer att ha lätt för sig nu. På söndag kommer din styrande planet Merkurius att vara konjunkt Uranus vilket kan ge insikter och snilleblixtar.

På söndag morgon infaller en fullmåne i Skyttens tecken landar i ditt romantiska 7:e hus och nu blir det lätt för dig att nå ut till andra människor och för många Tvillingar kan du drabbas av förälskelse. Det kan också vara så att kärleken i en befintlig relation blommar upp och ni blir nykära och kommer varandra nära.

⭐️Kräftan

Nu när karismatiska Venus färdas igenom ditt tecken är du förstås oemotståndligt härlig och människor dras till dig och vill vara dig nära..  Venus är skönheten och kärlekens planet och hon är som en magnet som drar till sig lyckosamma omständigheter och tur. Pengar exempelvis är Venus gebit. Venus bildar nu trigon till Neptunus vilket ökar vibbarna ytterligare. Kärlek eller förälskelse skulle mycket väl kunna drabba dig – eller tvärtom att – att någon blir förälskad i dig. Förutom att du nu kanske är rena rama mirakelmagneten så kanske du kan sänka dina inbyggda försvar och faktiskt tillåta dig att öppna dig för äventyr? Hur flexibel kan du tänka dig att vara Kräftan? På söndag morgon blir månen blir full i sportiga Skyttens tecken och i ditt hårt arbetande 6:e hus på söndag vilket indikerar ditt arbete, din hälsa och dina dagliga vanor. Hm, är det nu du börjar tänka lite extra på träning och hälsa? Det kan också vara ett superbra tillfälle för den som är intresserad av att söka jobb eller på andra sätt visa sig på styva linan.

⭐️Lejonet

Det fasta storkorset som dominerade hela förra veckan klingar sakta av nu när heta Mars tränger allt djupare in i Lejonet – men ännu är koppningen mellan Mars och Jupiter kännbar vilket ger bra driv till dig, skapar aktivitet och händelser. Det är så härlig dynamik i luften nu och det är troligt att det kan komma positiva överraskningar till dig här.

Mitt i detta eldiga klimat bildar sensuella Venus en trigon till ömtåliga Neptunus vilket öppnar ditt hjärta och har lätt att känna med andra. Merkurius möta Uranus på söndag vilket kan ge dig både insikter och snilleblixtar. På söndag morgon blir månen full i pigga Skyttens tecken och den kommer att lysa upp ditt kreativa 5:e hus vilket får ditt Lejonhjärta att klappa. Det är en så glad och social fullmåne. Det är en utmärkt tid för dig att vara aktiv, planera och se till att saker händer. I 5:e huset finns en härlig koppling till lek, glädje och passion så kärlek och härlig samvaro väntas. Det kan även innebära att en viktig person kommer in i ditt liv som fungerar som en katalysator i ditt liv och hjälper dig framåt i din utveckling.

⭐️Jungfrun

Solen befinner sig i ditt 10:onde hus vilket ger ett starkt fokus på jobb, karriär och yrkesmässiga framgångar och du får medvind. Det är en effektiv, inspirerande och händelserik vecka som ligger framför dig. Se till att du får din vila, att vara lite hemma med dina nära och kära och faktiskt också njuta och ta igen dig. Det är lätt att du glömmer bort dig själv och dina egna behov.

Det massiva storkorset från förra veckan bleknar nu och allt blir lite roligare, lättsammare allt eftersom. Det är inte lätt att vara lagom och i ditt fall kan din inre kritiska röst ta överhanden vilket inte är så charmigt – även om kritiken är sann. Nu på fredag möts Venus och Neptunus i trigon vilket får ditt hjärta att svämma över av medkänsla. Du behöver hitta en balans mellan dessa två ytterligheter. Du har tendens att gå till överdrift med dem båda. Söndags morgonens fullmåne i Skytten är oerhört energirik, utåtriktad och glad. Kommunikation, möten och resor är sådant som främjas under dessa stjärnor.. Din styrande planet Merkurius möts denna söndag med Uranus. Här kan snilleblixtar och genialiska idéer samt en och annan snilleblixt uppstå.

⭐️Vågen

Oh, här har vi ännu en härlig vecka framför oss Vågen som är riktigt spännande som den tilltagande månen växer sig allt större fram till söndag morgon. Din lyckliga stjärna Venus befinner sig i en vacker trigon till med Neptunus nu vilket ger harmonisk, lyckosam och finstämd energi som öppnar ditt hjärta. Man kan se detta som oerhört trevlig bakgrund som präglar den här tiden.

Skeendena nu påverkar såväl din karriär och dina livsmål positivt. Chanser som du kanske hoppats på kan faktisk komma upp nu så håll dig framme och grabba tag i lyckan när den fladdrar förbi.  På söndag morgon blir månen full i Skyttens tecken och ditt äventyrliga 9:e hus. Tjosan! Här skulle man kunna tänka sig att känslorna blir stora och att livet är lätt att leva. Försök att få lite egen kvalitetstid och ha lite kul också. Att gå ut och träffa dina vänner, att delta i roliga event, resor eller kanske workshops eller liknande. Allt kulturellt gynnas under denna tid.

⭐️Skorpionen

Kära Skorpion, ett av de tecken som verkligen blev drabbade förra veckans av det fasta storkorset. Dessa energier är till viss mån fortfarande att räkna med. Lyckans planet Jupiter möte med månknuten är något som händer ganska sällan, men det sker nu. Detta hänger samman med det löfte din själ gav sig själv i början av denna inkarnation. Se till att möta människor.

Det finns även passion, kärlek och fet tur med i bilden så mitt tips till dig Skorpio är att agera istället för att passivt avvakta. Det gäller att smida när järnet är varmt brukar man säga och just nu är det verkligen glödhett!

Det är troligt att du redan nu känner av fullmånens heta vibbar som byggs upp dag för dag.

På söndag mlrgon blir månen full i ditt ekonomiska 2:a hus och allt som har med personliga värderingar, det du värdesätter och är viktigt för dig, pengar och finans hamnar i fokus. Var kreativ, tänk utanför boxen och våga! Detta här kan vara tillfället du fattar ett beslut som rör sig just om pengar, ägande och ekonomiska lösningar. Mirakel kan ske!

⭐️ Skytten

Du har ju rykte om dig att alltid vara redo att kasta sig in i en farkost, upp på en hästrygg, bil eller vad än som gör dig lycklig. Just denna vecka tror jag dock att du avnjuter bäst hemifrån. Det skapas nu en underbart vacker, finstämd och även tursam energi i dessa stjärnor emellan Venus och Neptunus. Jupiter möter norra noden nu vilket är ganska ovanligt. Samma dag kommer Merkurius att äntligen gå ut ur skuggzonen, som följer på retrograden.

Relationer – framförallt djupa sådana som riktig vänskap och djupa kärleksrelationer kan ha allra största betydelse för dig och kanske är det så att du kommer att behöva välja mellan att vara fri som en fågel eller att faktiskt gå in i en varaktig förbindelse. Detta med tvåsamhet och lång och trogen tjänst brukar inte vara din grej Skytten.

Vi har en tilltagande måne nu och det först på söndag morgon som månen blir full i ditt tecken Skytten. Den placerar ju förstås dig, in personliga utveckling och dina känslor och önskningar i fokus. Härligt! Detta är din tid.

⭐️ Stenbocken

Solen befinner sig i ditt arbetsamma 6:e hus och du kära Stenbock strävar som alltid uppför ditt symboliska berg. Jobb och jobb. Venus är skönheten och kärlekens planet befinner sig tursamt nog i ditt relationshus. Hon är som en magnet som drar till sig lyckosamma omständigheter, underbara möten och tur. Pengar exempelvis är Venus gebit.

Venus bildar nu trigon till Neptunus vilket ökar vibbarna ytterligare och härligheten över på dig. Detta är en sådan tid när saker och ting bara är bra.  Merkurius lämnar skuggzonen, efter retrograda tiden. Samma onsdag möter Jupiter den norra noden. Se det här som en kosmisk välsignelse. Den tilltagande månen blir starkare dag för dag.  Under söndagen blir månen full i Skyttens tecken, vilket i sig är en av de allra roligaste och mest kommunikativa och rörliga av fullmånar.  Att den landar ditt mystiska, andliga 12:e hus vilket är i linje med vad jag beskrev här ovan. Fullmånen ger ytterligare mer av samma härliga energi. Det är så mycket finstämda känslor med i detta. Att jobba med sitt inre, sina drömmar, kanske gå i terapi, ägna sig åt meditation, regression eller likande passar bra nu.

⭐️ Vattumannen

Ingen rast, ingen ro för dig nu kära Vattenbärare. De enorma, allomfattande energierna ifrån förra veckans storkors har inte hunnit blekna än till fullo. Visst planeterna har glidit isär en aning men kaxiga Mars är mitt emot allt som är du och han driver på händelserna i ditt liv vilket kan vara bra och dåligt. Han är motiverande, igångsättande och händelserik men kan i värsta fall också vara riktigt utmanande och leda till spänning och konflikter. Mars har tendens att driva på skeendena och se till att saker händer och sker. Kul!

Onsdagen är superintressant för dels är Merkurius då ute ur skuggzonen. Jupiter möter då den norra noden – och vad än som rör månnodernas axel sätter igång karmiska skeenden. Det ska bli så intressant att se vilken vändning det tar i ditt liv. Vi vet att skeendet är igång – men exakt hur det aktiveras återstår att se. Som om inte det vore nog kommer ytterligare eld via den heta fullmånen som infaller i Skyttens tecken nu på söndag.

Det är ditt grupptänkande, innovativa 11:e hus som kommer i fokus nu. Härligt! Man kan ana att tänkandet, debatterna och alla roliga möten redan är igång. Under dessa stjärnor blir det högt i tak och allt möjligt roligt som ni Vattenbärare gillar. Passa på att mötas upp med andra och ha kul.

⭐️ Fiskarna

Åh, det är så härlig vecka du har framför dig Fiskarna. Nu är din styrande planet vackert aspekterad (som det heter på astrologiska) med underbara Venus och det här kan väl inte leda till annat är magiska möten och lycksaliga känslor. Merkurius går äntligen ut ur skuggzonen på onsdag och samma dag kommer Jupiter att möta den norra noden. Detta sker ganska sällan – vart sjunde år eller så – men detta är karmiskt, det är utvecklande och har att göra med det kontrakt din själ tog på sig när den inkarnerade på jorden.

Den som väntar på ett att föremålet för dina heta känslor ska ta ett steg framåt kanske inte bara ska passivt vänta utan faktiskt våga sig på att själv satsa på att öka närvaron, kanske till och med drista sig till ett direkt förslag. Det kan vara så att det nappar Fisken! Förutsättningarna är i alla fall de allra bästa.

Tidigt på söndag morgon kommer en pampig, glittrig och glamorös fullmåne att lysa upp ditt  karriärshus – det 10:e huset gör att den som lägger in högsta växel i studier eller karriär kan förvänta sig enastående bra resultat.

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00