ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 23

/

Shutterstock

⭐️ Väduren

Hoppla Väduren, det är en kraftfull, föränderlig, rolig och glittrande vecka som ligger framför dig – när flera planeter skiftar tecken och världen ligger öppen framför dig. Som alltid har du siktet inriktat på framtiden med många järn i elden och mängder av möten och människor runt dig dessutom.

På måndag skiftar Venus tecken och träder in i Lejonets tecken där Venus blir kvar i dryga fyra månader.

I samma stund som Venus byter tecken kommer hon att stå mitt emot Pluto vilket åter aktiverar händelser som ägde rum runt 20/4 och även den 20/5 och allt som hände då. (Ja, det är de kritiska graderna 29°-0° som jag menar.) Kanske har den perioden varit ovanligt händelserik och intensiv – men det kan dessa dagar också vara. Men fullmånens kraft i ryggen kan temat nu vara att sätta gränser, ta viktiga kliv framåt och känna att du äger ditt liv.

⭐️ Oxen

Ännu har fullmånens krafter inte hunnit klinga av när Venus under måndagen glider in i Lejonet. I och med att detta sker aktiveras det fasta storkorset igen, dvs den energi som gjort sig gällande under de senaste veckorna i maj.

Att Venus befinner sig i Lejonet är riktigt härligt för dig Oxen, för hennes sötma finns i överflöd och den rinner över på dig också.

Dessutom är ju den stora välgöraren Jupiter i ditt tecken och hans närvaro ändrar allt till det positivare. Nu visar livet sig ifrån sin ljusaste sida, människor smälter för din charm osv. Sammantaget så antyder horoskopet att turen är med dig, att kärlekslycka och passion finns med i bilden och att du dessutom som extra bonus skulle kunna göra riktigt bra affärer under dessa stjärnor. Det här är en så mysig vecka för din del när livet är njutbart och gott att leva.

⭐️ Tvillingarna 

Det här är en rolig och händelserik vecka! Vi befinner oss fortfarande under influenserna av fullmånen i Skytten som inte ännu har klingat av så det finns lite hetta och passion i luften. Venus flyttar in i Lejonets tecken där hon trivs att vara. Precis under måndagen kommer hon att möta Pluto i opposition och Jupiter i kvadratur vilket för tankarna till eklipsen den 29/4 och även fasta storkorset som var aktuell dagarna runt 20/5. Den här passagen är inte bara enkel så att vara lite vaksam på vad som händer och sker är bra måndag/tisdag. Minns vem du är och står för, vad du själv vill och försök hålla dina gränser.

Solen har nu hunnit halvvägs igenom ditt stjärntecken och allt tycks vara på topp i ditt liv.

Din ledsagare Merkurius skiftar tecken och återvänder till ditt tecken under söndagen: Härligt! Det blir så mycket att navigera härefter. Det blir liv i luckan, fina möten, skämt och skoj med vänner som utlovas.

⭐️ Kräftan

För dig månstyrda varelse kan ju helgens fullmåne i Skytten ha känts stor och motiverande. Den lyste upp ditt arbetsamma 6:e hus som en påminnelse om att höja ribban, kanske göra ett sista ryck nu här innan sommarledigheten är här.

 Nu på måndag lämnar Venus ditt tecken och tar sig in i Lejonet istället. Nu befinner sig Venus exakt på den 29°-0° och därmed aktiveras dessa kritiska grader – Igen! Ja, det här väcker tiden 20/4 och 20/5 och händelserna därikring till liv. Att Venus, Pluto och Jupiter är på hugget för det goda i livet helt fantastiskt men det kan också vara så att det som inte är så bra också förstoras upp och blir jobbigt att hantera.

På söndag går Merkurius in i Tvillingarna och samma dag backar Pluto tillbaka in i Stenbockens tecken där han kommer att tillbringa nästan hela resten av 2023. Han har sådant han behöver avsluta innan han återvände till Vattumannens tecken och tar sig an framtiden.

⭐️Lejonet 

Det har sannerligen varit en press på dig den här våren. Universum tycks vilja passa på att pressa ur dig ytterligare lite till innan det är dags för sommar och vila. Ett starkt fokus på prestationer, personlig utveckling och karriär under 2023 hitintills. Pust! Ja, det är ju förstås Mars närvaro i ditt tecken och Jupiter kvadraturen ökat takten.

Om du undrar vart den lata, livsnjutande människan du brukade vara tagit vägen kan du få återuppleva henne snart! Denna måndag kommer Venus att träda in i Lejonet! Hurra! Visst, det tar några dagar innan hon hunnit träda in i ditt liv på riktigt Här stannar hon i dryga fyra månader framöver.  via en retrograd period  gör Venus magi underverk med ditt känsloliv och ser till att du innan processen är avslutad en mycket lycklig människa. Det är en underbar sommar som väntar dig Leo.

⭐️ Jungfrun 

Helgens fullmåne i Skytten har ännu inte klingat av. Den var mäktig, glad och motiverande och det kommer också hela den här veckan att vara!  Just denna måndag går Venus in i Lejonet vilket ökar den redan så påtagliga eldiga känslan.

Inte nog med det! Venus kommer att befinna sig mitt emot Pluto och vilket skapar utmaningar och en viss hetta och i bästa fall även passion. Men när det gäller kärlek tror jag bestämt att det kommer finnas bättre datum för att fördjupa sig i relationer än just dessa dagar. Flirta gärna med avvakta med dejtandet. Men vi kan också räkna in att Jupiter finns med där på en kant och tillsammans bildar de ett T-kors i de fasta tecknen som påminner lite om vad vi var igenom för några veckor sedan.

Merkurius skiftar tecken och går under söndagen in i Tvillingarna. Härifrån blir det lättare för dig att få besked, saker sagda osv så se fram emot en tid när kommunikationen flyter.

⭐️ Vågen 

Vad sägs om en glittrig försommarvecka när allt du gör kommer att falla på plats. Nu kan i princip vad som helst hända för energin är sprittande glad, inspirerande, rolig och utåtriktad så meddelandet till dig är att hålla dig framme och ta för dig av livets goda. Det skulle mycket väl kunna hända riktigt bra saker här.

Denna måndag kommer din styrande planet Venus att träda in i Lejonets tecken där hon blir kvar i dryga fyra månader så det som skapas här är sommarens kärleksklimat. Det kommer att vara en härlig tid när hjärtat läker och ni som är förälskade kommer varandra riktigt nära.

Inte nog med det! Venus är mitt emot Pluto och i kvadratur till dem står Jupiter och dessa kraftfulla utgör nu delarna i ett t-kors som triggar globetrottern inom dig och man kan ana att fjärran länder och stränder hägrar och dessa tankar, drömmar och planer fyller ditt sinne.

⭐️ Skorpionen 

Helgens fullmåne lyste upp ditt ekonomiska 2:a hus vilket gör att fokus kan falla på frågor som handlar om ekonomi.

Att Venus, överflödets gudinna som verkligen älskar pengar och lyx träder in i Lejonet gör dessa ekonomiska tankar än viktigare att lösa. Venus handlar förstås inte bara om pengar – kärlek, välmående och njutning är ett långt viktigare tema för henne. Som hon blir kvar i Lejonet i dryga fyra månader skapas här sommarens kärleksklimat. Det kommer att vara en härlig tid när hjärtat läker och ni som är förälskade kommer varandra riktigt nära. Men innan allt det där underbara kan äga rum kan saker ställas på sin spets och faktiskt bli lite värre ett tag.

Detta kan vi märka denna måndag när Venus möter Pluto i opposition och dessutom befinner sig Jupiter i kvadratur  så här bildas ett T-kors igen som förstås påminner kraftigt om de transiter vi har haft vid eklipsen 20/4 och vid det fasta storkorset för någon vecka sedan. Hepp!

⭐️ Skytten

Söndagens fullmåne inföll i ditt stjärntecken vilket gav dig en positiv skjuts framåt. Det är en kraftfull, föränderlig, rolig och glittrande vecka som ligger framför dig. Som alltid har du siktet inriktat på framtiden med många järn i elden och mängder av möten och människor runt dig dessutom. Flera planeter skiftar tecken denna vecka Venus är först ut och går in i Lejonet och sätter där igång en fantastisk process, kärlekssommaren 2023.

Just denna måndag/tisdag kan vara lite kritiska eftersom Venus ställer sig i opposition till Pluto och Jupiter samtidig bildar kvadratur kickar igång minnet av händelserna runt 20/4 och även händelserna den 20/5. Din styrare Jupiter blir förstås gränslös nu, han uppförstorar allt och maxar alla skeenden. Pluto är ju alltid utmanande och ställer saker på sin spets. Du bör om möjligt hålla en låg profil i beslutsfattande och inte utmana ödet under just i början på veckan bara. Härlig tid i övrigt.

⭐️  Stenbocken 

Pluto kommer att vara i fokus stort den här veckan på två sätt. Denna måndag skiftar Venus över till Lejonets tecken och där möter gudinnan upp med Pluto som är i färd med att backa tillbaka till Stenbocken igen! Hepp. Själva oppositionen mellan dem är intensiv och lite utmanade så var försiktig med vad du gör och säger. Det som också sker nu är att här bildas ett T-kors mellan Pluto, Jupiter och Venus som väcker liv i vårens eklipser samt det fasta storkorset i mitten av maj. Det kan kännas lite tjatigt att samma samtalsämnen vi redan avhandlat kan komma på tapeten igen.

Att Pluto återvänder till ditt tecken under sex månader handlar gör att enorma processer och utveckling som redan dragits i gång tidigare måste slutföras och bli klara. Detta sker samtidigt både på ett globalt och på ett privat plan hos den enskilda individen. I synnerhet de som är födda i slutet av tecknet kommer att känna av detta starkt.

⭐️  Vattumannen 

Det händer grejer nu i ditt liv. Den viktigaste är förstås att Pluto lämnar ditt tecken på söndagen vilket förstås skapar ett enklare klimat runt dig. Vad som är superroligt är att Venus under måndagen glider in i ditt sjunde hus, ja- relationer, kärlek och valda vänner för att tillbringa dryga fyra månader där! Detta är snudd på helt fantastiskt. Kärlekssommaren 2023 har potential att gå till historien som den bästa.

Venus står nu under några dagar i opposition till Pluto vilket kanske inte är det enklaste eftersom denna utmanade aspekt kan ställa saker på sin spets. Underbart Vattenbärare. Kanske är en helt ny romantik relation på ingång, en ny passion eller är det kreativa idéer, skapande eller kanske rent utav en företagsidé som landar hos dig denna period. Många av er har svårt att se sin egen utveckling – men naturligtvis sker den inom dig precis som hos alla oss andra. Du har tagit ett steg framåt känslomässigt och det är en djupare sorts möte du söker hos din partner nu.

⭐️  Fiskarna 

Det astrologiska klimatet är långt ifrån svalt nu, tvärt om! Här finns massor av potential och glädje. Söndagens fullmåne har ännu inte hunnit klinga av och känslan som den medförde var mäktig, glad och motiverande och den här spännande kvalitet kommer att dominera hela veckan.

Denna måndag går Venus in i Lejonet och i och med det kommer Venus att ställa sig mitt emot Pluto. Det bildas ett T-kors där Venus, Pluto och Jupiter vilket gör att det astrologiska klimatet liknar 20/4 och den 20/5. Detta skapar utmaningar och en viss hetta och i bästa fall även passion. Det kan vara att du upplever att energin går i två riktningar och att kärlek och arbete tar lika delar.  Lite tjatigt kan det vara att samma tema kommer upp igen men sitt lugnt i båten, håll en låg profil så ska även detta gå bra.

På söndag går Pluto tillbaka in i Stenbockens tecken och Merkurius skiftar tecken och går in i Tvillingarna.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00