ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – vecka 36

/

ADDICTIVE STOCK - stock.adobe.com

⭐️ Väduren

Denna måndag är superspeciell eftersom både Venus och Jupiter banor vänder. Det är härligt och häftigt på samma gång som dessa båda är våra turplaneter. Nu är de så nära jordytan som de kan komma och därför har de en oerhörd påverkan. Tänk om det kan vara så väl att allt stagnerat lossnar nu och lyckan väntar runt hörnet? Ja, att Venus vänder direkt är en stor lättnad emotionellt, i kärlek, vänskap och faktiskt också pengar. Dessutom möts Jupiter och Merkurius nu i trigon – vilket förstås också är ett tecken på att saker och ting kan gå bra.

Jupiter däremot, han backar in i sin fyra månader långa retrograd, och i år sker detta i din ekonomiska hörna. Okay, det kan vara läge att se om sitt hus.

Solen lyser nu upp ditt flitiga 6:e hus och de allra flesta Vädurar gillar tempot, effektiviteten och allt det nya som är här. Mars, din styrande rör sig nu igenom Vågens tecken och är med andra ord mitt emot dig. Som han är den enda planet som inte är retrograd så får han oanade kraft nu.

Det är så mycket som måste bli färdig nu och minst lika mycket nytt som väntar på att starta upp. Det är roligt att ha en helt ny termin framför sig och tänka på alla storverk du ska hinna med.

⭐️ Oxen

Solen rör sig fram igenom ditt lekfulla 5:e hus vilket kan fylla dig med kreativ inspiration och glädje och det är en superbra vecka du har framför dig. Överflödets planet, generösa och gränslösa Jupiter nu varit i Oxen sedan i maj och förhoppningsvis livet öppnats. Allt blir mer, härligare och roligare i hans närvaro. Nu vänder Jupiters bana retrograd, vilket innebär att det inte kommer gå så rysligt med allt under de kommande fyra månaderna.  Tänka nu inte att dina vidlyftiga expansionsplaner inte blir av, det kan de visst bli – men det är inte troligt att det sker precis nu. Men om vi ska vara lite här och nu så sprakar det till av extramycket tur just här.

Oehört välkommet är att din syrande planet Venus bana vänder direkt, dvs går framåt igen efter att ha varit retrograd i dryga 40 dagar. Oh, för dig Venusstyrda varelse har detta en stor betydelse såklart. Kärlek, lycka och tur är vad detta betyder. Tillhör du en av dem som har vandrat längsmed minnenas allé, tänkt igenom, bearbetat och blivit helad? Härifrån kan det röra på sig i dina nära relationer, känslor flamma upp och kanske kan till och med ljuv musik uppstå. Venus position i Lejonet är inget neutralt läge heller – här vill hon åstadkomma någonting..

⭐️ Tvillingarna

Det är en fin, balanserad stortrigon i jord som inleder denna märkliga vecka. Harmoni, att finna en inre frid kan vara nyckelordet nu. Vi alla får alla uppleva någon form av rekord eftersom hela åtta planeter antingen är eller precis har varit retrograd.

Det är som att hela världen håller andan. Motsägelsefullt rullar livet med sina vardagliga besvär och detaljer på precis som vanligt.

Underbart, härligt och häftigt att vara med om är att båda våra välgörande planeter Venus och Jupiter vänder riktning under en och samma dag! Detta innebär att Venus är i sitt allra kraftfullaste uttryck! Väldigt stora, modiga och tursamma ting kan ske nu under dessa stjärnor. Tur, kärlek och utveckling är vad det betyder.

Solen och din retrograda styrare Merkurius är dessutom i trigon till Jupiter vilket förstås också bidrar till en positiv öppning. Wow! Om det är så att du känner att det inte lossnat för dig kan det bero på kvardröjd energi ifrån förra veckans fullmåne som var där för att visa vad vi inte behöver i våra liv. På torsdag infaller en sista kvarterets måne i Tvillingarna som sopar undan allt detta. Lev och lek!

⭐️ Kräftan

Solen färdas nu igenom ditt sociala tredje hus. Mysigt prat med nära och kära, vänner, nya och gamla bekanta utlovas här. Troligtvis blir det många glada skratt också som kommer ifrån hjärtat. Ja, som du hör har du en ovanligt löftesrik och härlig vecka framför dig.  Natten den 4/9 vänder Venus direkt vilket är en himmelsk händelse och något att minnas och fira! Nu och någon dag framöver är Venus i sin mest fullkomliga form –  ren gudomlig välsignelse. Be alla universums goda krafter om hjälp och gör detta till de stora affirmationernas dag.

Att Jupiter vänder retrograd skapar alltid en gnista av hopp, en möjlighet som det gäller att grabba tag i och göra det bästa av. Att det sker samma dag som Venus byter riktning är helt fantastiskt.

Vi befinner oss i en märklig tid när nästan alla planeter är eller har precis varit retrograd. Faktiskt hela åtta av nio möjliga vilket måste vara rekord! Solen och Månen kan inte gå retrograd så det är alla utom Mars.

Det finns en onödig rädsla hos människor för de retrograda tiderna. De infaller ju varje år, och många månader per år är det ju vår verklighet. Vanligen är livet mer stabilt och saker och ting utvecklas fint utan tvära kast.

⭐️ Lejonet

Solen och Merkurius färdas nu igenom ditt ekonomiska 2:a hus vilket förstås bidrar till en strävsam tid där ett ökat fokus på arbete, ekonomi och framgång måste prioriteras. Både fantastiska Uranus och generösa Jupiter befinner sig i ditt 10:e hus och stöttar och hjälper dig att fokusera, prestera och leverera. Att Jupiter vänder retrograd skapar alltid en gnista av hopp och är en välsignelse i sig. Dessutom kommer Merkurius och Solen att mötas i trigon under veckan. Det är så fin energi som kommer utav detta. En stor trigon i jord finns också och harmoniserar i bakgrunden.

Den stora sensationen kära Lejon, är utan tvekan och ojämförbart med något annat, att den långa processen när Venus gått retrograd peekar här. Venus vänder direkt under natten till måndag och här är hon nu i sin fulla kraft. Ren gudomlig energi.

Många Lejonfödda har gjort ett hästjobb med sina känsloliv denna sommar som till stor del har handlat om att bearbeta och läka känslor och öppna hjärtat för kärleken igen. Nu när Venus är klar med sin process bjuder hon på många förändringar och lättnader och du ska se att livet faktiskt kommer att leka med dig igen.

⭐️ Jungfrun

Det är möjligt att förra veckans fullmåne gav dig en del att tänka på. Den var seriös och lite sträng med saturniska energi och möjligen har du nu kommit till slutsatser och insett vad det är du vill men också vad du inte vill ha. Solen och din styrande planet Merkurius är hemma i ditt eget tecken vilket ger dig en riktigt fin back up i allt.

Passa på att hålla dig framme och ta för dig av livets smörgåsbord. Se till att verkställa dina beslut.

Under dessa fantastiska stjärnor har du inte tid att hänga läpp och såsa bort dina möjligheter. Du har nämligen medvind i dian segel nu och förhoppningsvis känner du dig glad och lätt om hjärtat? Livet är faktiskt är en underbar plats och miraklernas tid är nu här. Det är så mycket bra som händer nu. Natten till måndag vänder gudinnan Venus sin bana och går direkt vilket är underbart! Det där gör ju att allt som har med kärlek, överflöd, business och pengar kan börja flöda igen.

Dessutom vänder även Jupiter retrograd och vilket i sig är en oerhört stark händelse som ger tur och hopp. Men längre fram i veckan är Solen och Merkurius trigon Jupiter. Njut och ta för dig.

⭐️ Vågen

För dig kära Vågen är det här inte en neutral tid alls eftersom heta Mars dundrar fram igenom ditt tecken och hettar upp tillvaron på en rad olika sätt. Han gör dig het och vild men också mer aktiv än vi är vana att se dig. Det gäller att hålla tungan lite rätt i munnen och veta vad man sysslar med för att livet ska fortsätta att gå som du vill. Men å andra sidan Vågen! Tänk om det som sker är jättebra och faktiskt toppen! Det kanske är helt rätt att du säger vad du tycker och bryr dig mindre om vad andra tycker? Att sätta gränser är aldrig fel.

De senaste 40 dagarna har Venus din styrande planet gått baklänges vilket kan vara en emotionell prövning. Natten till måndag 4/9 vänder dock Venus bana direkt! Det innebär att Venus är så nära jordytan hon bara kan komma och nu framträder hon i sin fulla kraft och det är alldeles för sällan vi får uppleva den energin.

Endast var 1-2 dagar var 18 månad. Men nu är hon här med sina magiska krafter och du kära Vågen är hennes gunstling. Kärlek, tur, överflöd och pengar är vad som exempelvis kan komma nu. Vad som också understöder detta fantastiska är att Jupiter vänder retrograd – samma dag faktiskt vilket är ett mirakel i sig.

⭐️ Skorpionen

Det är helt fantastiska transiter den här veckan som berör oss alla. Mitt bästa tips nu är förstås att affirmera, be alla universums goda krafter att ställa sig på din sida och medarbeta och att praktisera attraktionslagen. Öppna hjärtat, säg något snällt och ge bort en gåva exempelvis eller utför andra positiva handlingar.

Tidig morgon 4/9 kommer Venus bana att vända direkt vilket innebär ren och skär välsignelse. Här är gudinnan in sin fulla kraft vilket är så oerhört kraftfullt. Det här betyder kärlek, glädje, överflöd, gynnsamhet och tur. Rikta energin!

Solen rör sig nu igenom ditt utåtriktade 11:e hus och där gör den det lätt för dig att bli sedd och hörd. Det 11:e är ju även publikationernas hus så här skulle det inte förvåna om du något du säger eller skriver får uppmärksamhet på sociala media eller får uppmärksamhet på annat sätt.

Samma måndag 4 september vänder Jupiter retrograd. Som alla säkert vet är även det ögonblicket blixtrande, magiskt och oerhört tursamt och här vill jag såklart puffa fram dig i första ledet och man till lite action och initiativ. Det är en jättebra tid för allt! Jupiter påbörjar nu en fyra månaders lång resa igenom ditt relationshus som pågår ända fram till nyår.

⭐️ Skytten

Du, kära Skytt är känd för ditt positiva tänkande, ditt glada sätt och den ständiga optimismen som följer dig. Här stundar nu veckan du har väntat på, tillfället du inte bör missa. Jag misstänker starkt att den okända person som först myntade tankarna om Attraktionslagen måste ha varit född i Skytten.

Hur som helst! Det är idel turenergi i omlopp och det gäller att vara lite kvick på bollen här. Redan natten till måndag kommer gudomliga Venus bana att vända direkt efter fyrtio dagars retrograd tid som eventuellt kan ha burit med sig lite deppig introspektion och grubbel. Personlig tillväxt och utveckling kom kanske också med där på köpet. Denna måndag natt/morgon vänder Venus bana direkt! Nu och någon dag framöver kommer hon att vara i sitt allra starkaste uttryck – vilket betyder ren och skär välsignelse. Kärlek, överflöd och glädje.

Senare samma intressanta måndag blir speciell för dig eftersom din generösa styrande planet Jupiter vänder retrograd. Wow! Skeendena är så positiva nu! Solen och Merkurius har redan hunnit värma upp ditt 10:e karriärshus, där flitens lampa brinner. Passa på att få saker gjorda nu när du har turen på din sida.

⭐️ Stenbocken

Det är troligt att du känt dig lite lätt frustrerad och tycker att det kanske inte hänt så mycket som du skulle ha önskat? Vi lever i så märklig tid när väldigt många planeter är eller precis har varit retrograd. Just idag är hela 8 planeter är involverade. Detta måste vara maxrekord och löses upp ganska snabbt här. Möjligen är detta som att hela universum fått hålla andan lite och vänta vad som ska komma här näst? Veckans fantastiska kärlekstransiter att jaga bort all stagnerad energi och ersätta med pulserade värme, positiva vibes och glädje! Det känns lite oväntat, visst! Men denna natt 4/9 vänder Veus bana direkt igen vilket är en himmelsk händelse och något att minnas och fira! Nu och någon dag framöver är Venus i sin mest fullkomliga form –  ren gudomlig välsignelse. Nu är planeten så nära jordytan som hon kan komma.

Dessutom vänder Jupiter retrograd samma dag! Är det inte oerhört att två så supermaxade händelser sammanfaller!

Det här är nog det största, positiva tecknet under hela hösten. Passa på att ta för dig nu. Solen lyser upp ditt vetgiriga 9:e hus, en vacker stortrigon i jord finns i bakgrunden är. Du kan få allt du vill.

⭐️ Vattumannen

Det är en superintressant vecka vi har framför oss med idel extremenergi när 8 av 9 möjliga planeter är eller har precis varit i retrograd. Det måste vara rekord – men å andra sidan löses låsningen upp tämligen fort. Det ser ut som vi blir kärleksbombade nu.

Venus vänder direkt under natten till den 4/9 vilket är så härligt! Att det dessutom sker i ditt relationshus är ju fantastiska nyheter.  Detta är en himmelsk händelse och något att minnas och fira! Nu och någon dag framöver är Venus oerhört kraftfull, i sin mest fullkomliga form –  ren gudomlig välsignelse. Detta kan vara en romantisk väckelse, en hyllning till kärleken eller mer. Skriv gärna och berätta detaljerna!

Solen och Merkurius lyser upp ditt mystiska 8:e hus och nu du kan finna de rätta orden för dina känslor, uttryck för det du vill säga eller skapa. Kreativiteten flödar nu och en fantastisk hjälp i detta är förstås Venus. Samma måndag kommer Jupiters bana att vända retrograd! Va? Det är så maxat för när han vänder är han så nära jordytan han kan komma och även Jupiter är i sin fulla kraft. Här kan det blixtra till av ALLT kul. Att allt detta äger rum samma dag är helt maxat galet, härlig, tursamt och speciellt. Ja, tiden är fylld av löften om utveckling och förbättring på ALLA fronter.

⭐️ Fiskarna

Solen rör sig nu igenom ditt relationshus, i gott sällskap av retrograda Merkurius. Att lyckans planet Jupiter bildar en vacker trigon till dem är underbart och harmoniskt. Omfamna dig själv nu Fiskarna och vet att allt som sker den här veckan är viktiga steg i din utveckling och tiden erbjuder idel välsignelser. Se framåt, inte bakåt. Visualisera dina möjligheter, chanser och drömmar.

Natten till måndag vänder Venus bana direkt! Wow! Detta är en himmelsk händelse och något att minnas och fira! Nu och någon dag framöver är Venus i sin mest fullkomliga form, oerhört kraftfull och ren gudomlig välsignelse.

Jupiters bana vänder retrograd under måndagen också! Att båda våra lyckoplaneter är i sina starkaste uttryck samtidigt är oerhört sällsynt, men förstås ett underbart sammanträffande som sällan får upplevas och en god hjälp på vägen. Använd dig av dessa superkrafter Fiskarna! Det är du själv, din personlighet och din vilja som ska fram i ljuset och under dessa fantastiska stjärnor hoppas jag att du ska tar för dig av livet. Kreativiteten flödar runt dig så passa på att göra det du gillar allra mest!

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00