ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 37

/

yaalan - stock.adobe.com

🌚 Väduren

Bråttom, bråttom tycker kanske vår kära Vädur att det är nu och lägger på ytterligare ett kol? Vad skyndar du till? -Eh, det där är nog kuggfrågan som kan vara klurig att svara på. Det är livet självt som kallar.

Det kan vara så att Vädur känner att krafterna återvänt, att livet är kul och njuter av att det är fullt ös. Det är din styrande planet Mars som ger dig full tillgång till superkrafterna. Mars är mitt emot allt som är du och du kan ta till dig energin till fullo.

Som bekant står han för högt tempo och ser till att saker och ting faktiskt blir av. Han står för eld, kraft, motivation, vilja och lust. En del är rädda för elden, att det kan komma konflikter och sådan med Mars. Det kan varas skönt att ha styrkan att sätta ner foten, visa var gränserna går. En annan blir heligt förbannad och vågar kalla saker vid dess rätta namn. Använder du dig av kraften rätt så kan arbetsliv, sexliv, träning och gränssättning bli bättre.

Solen rör sig igenom ditt arbetsamma sjätte hus. Passa på att visa världen vem du är och vad du går för yrkesmässigt.

Fredag är en toppdag som bjuder på två välkomna nyheter. Merkurius bana vänder direkt och vi har en nymåne som kommer att infalla i ditt arbetsamma 6:e hus. Arbete, dagliga vanor och hälsa står det för. Nystart på dessa områden alltså.

🌚 Oxen

Solen rör sig nu fram igenom ditt kreativa, sensuella och generösa 5:e hus och man anar att du Oxen vill umgås med nära och kära. Yrkesmässigt är det tydligt att du kommit till insikt med hur du vill ha det. Det är att det har bildats en stortrigon i jordelementet som ger en så fin och balanserad energi. Det är så harmonisk och gynnsam energi som råder runt dig så på du kan förbereda dig för mysvecka när du får det som du vill – framför allt i den privata sfären.

Denna fredag händer verkligen allt! Merkurius vänder direkt, Solen är trigon Uranus, Venus är kvadratur Jupiter och sist men inte minst – det infaller en nymåne i ditt kreativa 5:e hus.

Vad som är väldigt mysigt, det är att Venus bildar en lyckosam och harmonisk vinkel till Jupiter på fredag vilket skapar optimala förhållanden. Se till att skapa utrymme för kvalitetstid med dina favoritpersoner. Helgen som följer är verkligen till för att gemenskap och delad glädje. Kärlek, romantik och passion kan också passa bra här. Att skämma bort sig själv med god mat och allt som är mys passar perfekt.

En nymåne i Jungfrun är det bästa tillfället på året att ändra kostvanor, börja träna och vara sund. Den som tycker att det behövs kan med fördel göra detta efter helgen när den första månstrålen syns på himlen natten till måndag.

🌚 Tvillingarna

Jag hoppas kära Tvillingarna att den här retrograda fasen inte tagit hårt på dig?

Till att börja med är den här veckan en tam historia – men jag lovar att det kommer att blixtra till och bli något helt annat till slut.

Solen rör sig fram igenom ditt hemkära 4:e hus vilket brukar peka på en tid med hemmafix och mys? Vi har hela sju retrograda planeter – vilket är extremt. Energin är mer inåtvänd än annars och det kan vara lite segt. Förseningar? Kanske har du tvingats dra ner på takten? Det kan till och med vara så att du inte kunnat leva ut ditt vanliga supersociala väsen, utan behövt zooma ut och ha lite skön egen tid. Eller att umgås med få personer som står dig nära, hellre än stora sammanhang?

På fredag 15 september svänger Universum med sitt trollspö och saker och ting faller på plats på allra bästa sätt! Hurra! Gläds glittriga Tvilling!

Vad som är väldigt mysigt, det är att Venus bildar en lyckosam och harmonisk vinkel till Jupiter på fredag vilket skapar optimala förhållanden. Här kommer du åter att få tillfälle att få slå ut dina sociala fjärilsvingar, glittra, mingla loss och ha det kul! Det allra bästa för dig är ju att Merkurius vänder direkt 15 sept, kl 22:22 vänder Merkurius direkt på 8° i Jungfrun, Solen är trigon Uranus, Venus är kvadratur Jupiter och sist men inte minst – det infaller en nymåne i ditt 4:e hus kl 03:40, 2023 på 21° i Jungfrun. Nymånen faller i ditt 4:e hus.

🌚 Kräftan

Ja, kära Kräfta. Det är inte utan att det kan vara lite påfrestande att navigera i en tid när vi har hela sju retrograda planeter att tampas med. Vi är många som har tyckt att det varit lite frustrerande. De kardinala tecknen har haft det hett runt öronen allt sedan Mars trädde in i Vågen 27/8.

Det kan uppstå frågetecken runt karriär och arbete nu när Mars som befinner sig i ditt 10:e karriärshus och kanske finns där en underliggande stress/spänning med i bilden. De allra flesta luttrade kräftor knegar på som vanligt, ständigt effektiva, alltid proffsiga Kräftan håller dock huvudet högt och levererar ändå. Business som alltid, oavsett allt! Visst Kräftan?

Bäst av allt denna vecka är den underbara trigon stortrigon i jord som finns som en stabiliserande, lugnande bakgrundsmusik till allt som händer.

Fredagen den 15/9 är rent astrologiskt en stor dag när förutsättningarna ändras radikalt. Vi går emot en nymåne i Jungfruns tecken som kommer att infalla i ditt 3:e hus Kräftan! Härlig! Det talar ju om att du får ett roligt, glittrigt och kommunikativt månvarv som bjuder på glada möten med andra – arbetskamrater, grannar, kompisar – alla dras till dig nu. Samma dag vänder Merkurius direkt och vi kommer kunna ha en bättre dialog. Venus bildar en kvadratur till Jupiter. (Oh! Det kan leda till plötsliga flirtar)! Solen kommer ju även att befinna sig trigon Uranus.

🌚 Lejonet

Allra käraste Lejon! Veckan kan till en början vara rejält seg som hela sju planeter går retrograda och det kan kännas som att själva tiden och utvecklingen går lite långsammare än annars. Detta är nödvändigtvis inte en dålig grej för den får oss att se till de inre värdena också.

De allra flesta tecken kämpar i sitt anletes svett och försöker göra det bästa av den situation de blivit tilldelade. Men inte du Leo, för underbara Venus som är hos dig sedan länge har nu äntligen vänt sin bana åt rätt håll och sakta men säkert börjar hon få upp farten och rör sig framåt igenom ditt tecken!

Härligt! Här står hon nu i all sin magnifika strålglans, välgörare, kärleksgudinna med speciell förmåga att skapa välstånd och överflöd.

Det gör det möjligt för dig att få behålla den glada, lyckliga sommarlätta känslan kvar i ditt hjärta lite längre in i hösten än vanligt? Venus har en förmåga att attrahera till sig det hon vill ha. En liten höstromans skulle passa perfekt under dessa stjärnor.

Fredagen den 15/9 är rent astrologiskt en stor dag. Vi går emot en nymåne i Jungfruns tecken som kommer att infalla i ditt 2:e hus Leo! Samma dag vänder Merkurius direkt och vi kommer kunna ha en bättre dialog. Venus bildar en kvadratur till Jupiter. Solen kommer ju även att befinna sig trigon Uranus.

🌚 Jungfrun

Käraste Jungfrun, Vi befinner oss i din tid på året när Solen rör sig nu igenom ditt första hus vilket gör dig till den allt kretsar runt. Att Solen befinner sig i ditt fösta hus vispar upp energin och placerar dig mitt i händelsernas epicentrum. Natten till fredag 15 september svänger Universum med sitt trollspö och saker och ting faller på plats på allra bästa sätt! En nymåne bildas när Solen och Månen möts i ditt 1:a hus kl 03:40, 2023 på 21° i Jungfrun. Wow! För dig är detta nymånarnas måne! Bästa tillfället att smida planer, att önska in men också att starta upp saker. Missa inte att göra en nymåneceremoni den här gången för det är väldigt fin energi i luften. Senare på kvällen kl 22:22 den 15/9 vänder vänder Merkurius direkt på 8° i Jungfrun. Jag anar att detta var en riktigt efterlängtad nyhet – för det blir ju så mycket enklare på alla sätt härifrån. Runt denna tid har vi så lyckosamma transtier också. En stortrigon i jord som Solen och Månen, Pluto och Uranus och Jupiter skapar. Samtidigt är Solen trigon Uranus, Venus kvadratur till Jupiter. Kort sagt! Det är primetime för dig Jungfrun!

Det lossnar för dig på alla fronter nu! Det är du och din personliga utveckling som gäller. Nu kan även kärlek komma till dig så sträck ut dina armar och omfamna världen.

🌚 Vågen

Hur tycker du att dina relationer har utvecklats under sommaren Vågen? Att din styrande planet har gått retrograd kan ha varit en utmaning för dig?

Förra veckan vände Venus rätt och nu har hon till och med börjat fått upp farten och rör sig framåt i bra takt.

Men, vi har sju andra planeter som fortfarande är retrograda att tampas med.

Mars dundrar fram igenom ditt tecken nu sedan den 27/8 vilket kan vara både jättebra och frustrerande. På den goda sidan är att han är motiverande, igångsättande och kul. Han får det att hända saker, i synnerhet i relationer. Mars är ju mästare på att utmana och ställa saker på sin spets. Det kan lätt bli bråk. Aj – det är inte Vågens melodi men.. du kan få hjälp nu att sätta gränser, att tala ur ditt hjärta. I synnerhet den som har issues i relation till män och till arbete kan komma långt nu. För en fredsälskande och harmonisk människa som du är Vågen kan utvecklingen varit en prövning?

På fredag har sker stora förändringar på stjärnhimlen. Natten till fredag inväntar vi en nymåne som kommer att infalla i ditt 12:e hus. Vältaliga Merkurius kommer att vända sin bana rätt sent på fredag kväll vilket förstås är oerhört välkommet!

Vi har även en underbar trigon mellan Uranus och Solen som uppstår och en kvadratur mellan Venus och Jupiter. Allt blir mycket enklare och roligare härifrån.

🌚 Skorpionen

Har du tyckt att saker och ting varit lite väl påfrestande för din avancerade smak?

Solen färdas nu tillsammans med retrograda Merkurius igenom ditt 11:e hus som handlar om grupper, organisationer eller sammanslutningar på nätet eller i vanliga livet.

Livet skulle vara bra mycket enklare om man inte behövde tampas med folks tankar och viljor. Med hela sju retrograda planeter är det lätt att man får överdos på människor och deras idéer.

Låt oss i stället se framåt och rikta blicken mot de goda nyheterna, för det finns massor av sådana.

Natten till fredag den 15/9 möts Solen och Månen och vi får en härlig nymåne i Jungfrun. Just denna måne anses vara den allra bästa på året för att komma i gång med allt som har med hälsa, renlevnad och diet att göra. Hit räknas också sunda vanor och motion. Senare 15/9 mot kvällen vänder Merkurius bana rätt! Hurra! Visst, det finns en liten skuggzon kvar, men pust!

Att de yttre planeterna är retrograd gör faktiskt ingenting. Det är dem nästan halva året ändå men med våra personliga planeter är det en helt annan grej.

Vad som också är härligt nu Skorpionen, det är att du skulle kunna göra väldigt bra affärer den här tiden! Venus är trots allt i ditt 10:e hus och i direkt rörelse och som du vet, så regerar hon både kärlek, konst och pengar. Du kan få allt!

🌚 Skytten

Ditt liv ser superintressant men inte helt okomplicerat ut här framöver eftersom vi fortfarande dras med sju retrograda planeter. Det är inte mycket man får gratis nu.

Att Solen och retrograda Merkurius har intagit topplägen i ditt 10:e är strålande. Allt detta som rör karriär, ditt arbetsliv och kontakter med andra människor kommer att fungera tillfredsställande men det är lite segt faktiskt med det mesta fram till fredag. Där kommer förändringen som vi alla väntat så ihärdigt och länge på! Härifrån kan du nu plocka upp de tappade sugarna, trådarna, projekten eller relationerna.

Det mina ögon faller på under dessa stjärnor är faktiskt ditt kärleksliv. När hade du något sådant senast? Om det var länge sedan och du längtar kanske du ska se på den här veckan med nya ögon.

Venus bana vände rätt förra veckan och genom att hon nu går framåt och dessutom kommer att vara i kontakt med generösa Jupiter din styrare får ju mig att tänka att det skulle kunna hända något riktigt bra för dig på kärleksfronten. Om du nu möter den perfekta personen, skulle du kunna tänka dig att skynda långsamt. Bygga förtroende och tillit innan du checkar ut och försvinner? Mot helgen har vi dessutom en härlig trigon mellan Uranus och Solen som ger idel möjligheter och kanske även välsignelser.

🌚 Stenbocken

Käraste Stenbocken, som vanligt är det väl din karriären, dina nära och kära och hemmet som betyder mest. Jag vet att många går i köp eller säljtankar och kanske är det någonting som du gärna vill ska hända som du väntar på? Kan det vara en förändring med jobbet, en resa eller? Som det ser ut nu med Solen och Merkurius i det nionde huset är det självaste själen som ropar till dig. Den söker stimuli, vill lära nytt och expandera och nå högre höjder. I nuläget när vi har hela 7 retrograda planeter att hantera är det möjligt att man känner sig låst.  Bit ihop och rikta blicken framåt för nu är vi faktiskt väldigt nära jättestora och positiva förändringar som gör att det blir lättare att navigera. Natten till fredag den 15/9 kl 03:40 kommer Solen och Månen möts i en konjunktion och då bildas en nymåne i ditt 9:e hus! Tjoho! Det är ju jättebra!

Senare, framemot kvällen samma dag kommer Merkurius bana att vända direkt och även han befinner sig i ditt filosofiska 9:e hus där han åter kan få uttrycka sig fritt och kan gå åt rätt håll. Jag förstår att detta är ljuvliga ord. Runt denna tid har vi så lyckosamma transiter också. En stortrigon i jord som Solen och Månen, Pluto och Uranus och Jupiter skapar. Samtidigt är Solen trigon Uranus och Venus kvadratur till Jupiter. De här sistnämnda utlovar välsignelser.

🌚 Vattumannen

Solen rör sig nu igenom ditt passionerade 8:e hus där dina känslor och ditt privata liv kommer att ta större plats än det brukar – vilket är bra för dig som har en tendens att vara lite svår att komma in på livet. Att Venus vände direkt var ju förra veckans stora goda nyhet. Här och nu får du väl helt enkelt vara glad för att hon nu börjat få upp farten och rör sig fint igenom ditt relationshus, med andra ord är hon mitt emot allt som är du Vattenbärare!

Om du inte känner att Venus gett dig den förväntade utdelningen kan det mycket väl vara så det beror på att vi har hela sju andra planeter som är retrograd. Vi måste vänta till på fredag när Merkurius vänder rätt. Det kanske inte räcker med att vara snygg? Du kanske måste prata också? Men från fredag kväll och framåt kommer du att ha lyckan på din sida.

Den vakna läsaren kanske funderar nu över den andra sex planeterna? Orsakar inte de också blockering? Jo, i viss mån. Men de yttre planeterna är retrograd nästan halva året och påverkar snarare de stora skeendena på planeten som politik, ekonomi och människors tyckande och tänkande. På individnivå är det viktigt att ingen av de personliga planeterna backar.

Du attraherar till dig folk som aldrig förr. Passa på att träffa folk, ta fram din sociala sida och le! Människor, djur och väven pengar kan dras till dig nu så detta är ett utmärkt tillfälle.

Smarta Merkurius befinner sig i Jungfrun där han är styrare och exalterad. Det minsta du kan förvänta dig här framöver är intressantast samtal, trevliga människor och spännande möten. En och annan av er kanske till och med kommer in närkontakt med kärleken

🌚 Fiskarna

Universum är varken frikostigt eller lätt att handskas med i början av veckan. Många kan tycka att det är övermäktigt nu när hela 7 planeter är retrograda. Det finns heller inga direkta igångsättande eller positiva vibbar att ta energi ifrån. Intressant med en sådan period är att vi är våra sanna jag nu – med ett minimum av kosmisk influens. Naturligtvis är detta inte något som pågår länge. Natten till fredag går vi in i ett efterlängtat energiskifte som gör skillnad för alla!

Natten till fredag kommer Solen och Månen att mötas kl 03:40, på 21°58  i Jungfruns tecken och ditt 7:e hus. Härligt är förstås också att Venus som i förra veckan vände till direkt riktning nu är på väg att få upp farten och är intensiv och härlig. Det är så lätt att bli förälskad under dessa stjärnor.

Senare under fredagen kommer Merkurius bana att vända direkt! Tjoho! Nu kommer vi att kunna kommunicera ordentligt igen.

Att detta sker medan heta Solen fortfarande lyser upp ditt relationshus. Det är förstås underbart eftersom du blir sedd, uppskattad och uppmärksammad. Om du tycker att något verkar vara för bra för att vara sant, nyp dig i armen och ring en trovärdig kompis för en second opinion. Det skadar ju aldrig att dubbelkolla informationen man får, eller? Mot slutet av veckan kommer Solen att spegla Neptunus och då är med är det lätt att ta fel beslut i kärlek så var lite försiktig. Jättefina transiter dock.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00