ANNONS
PersonuppgifterCookies

Merkurius vänder direkt!

/

På fredag 15 sept, kl 22:22 vänder Merkurius direkt på 8° i Jungfruns tecken och förhoppningsvis befriar detta oss ifrån missförstånd, resekaos och relationsproblem.

Men, som vi alla vet numera är inte problemen lösta i ett huj alldeles omedelbart. Nu är planeten så nära jordytan som den bara kan komma, dess energi är oerhört intensiv nu när den har varit stillastående. Nu efter retrograden färdas Merkurius över samma grader som han precis besökt. Detta kallas ”skuggan” och denna fas pågår till 30 sept, kl 07:25. Merkurius lämnar skuggan på 21°51 i Jungfrun.

Det är ju olika hur de olika Merkuriusretrograderna påverkar oss. Just denna retrograden ägde rum i Merkurius hemmatecken Jungfrun och jag tror att de allra flesta uppfattade det som en lättsam och rätt okay tid trots allt.  Men, det är ju kul om vi kan använda bloggen till att bolla erfarenheter. Jag älskar att höra vad ni läsare upplevt. Dela gärna vad som hänt!

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00