ANNONS
PersonuppgifterCookies

Kontakt

⭐️  Välkommen till ASTROBLOGGEN ⭐️

Kul att du tittat in och jag hoppas att du vill vara med mig på denna kosmiska resa genom tiden som vi kommer att göra här tillsammans. Jag hoppas ge dig Aha-upplevelser, igenkänning, en insikt och kanske ett gott skratt ibland också.

Att studera astrologi, det är att utforska sig själv så detta kan samtidigt bli en inre resa och förhoppningsvis också en andlig utveckling som äger rum i oss.

Här i bloggen diskuterar vi allt mellan himmel och jord, mest det som rör sig på stjärnhimlen förstås. Det är underbart att ha fritt utrymme att skriva om min stora passion i livet – astrologin.

Jag tycker att man ska kunna prata om allt – från det lilla till det stora. Ingen fråga ska vara för liten för att tas upp. Du som läsare är välkommen att kommentera eller ställa frågor till mig.

Personligen är jag också väldigt intresserad av människor, psykologi, religion och historia. Berättandet, sagan och myten gör mig lycklig. Jag attraheras också till kvantfysik, alkemi, magi och folktro.

Film, konst, litteratur och nutid också väl ändå det som är allra mest spännande.

Mode, nyheter och det som händer här och nu är  också sådant som jag kommenterar här ur ett astrologiskt perspektiv.

Var eller varannan dag uppdaterar jag med små eller stora planethändelser, tankar och insikter ur vårt oändliga universum. Varje måndag kommer du att hitta ett nytt veckohoroskop här.

KONTAKTUPPGIFTER:

Jag har min astrologiska mottagning på Munkbrogatan 9, Gamla Stan, Stockholm.

Om du vill veta mer om mig och vad jag jobbar med är du hjärtligt välkommen in på min hemsida: www.margaretahedin.se  

Mail:  astrolog@margaretahedin.se

Telefon 08-10 45 55 & Tidsbokning

Jag hinner oftast inte svara under dagarna men du kan maila. Bokar tid med mig gör du genom hemsidan, eller så kan du också välja att söka mitt namn inne på BokaDirekt.se.

Hanna Sjölund från Damernas Värld intervjuvad mig om 2021. Läs gärna hennes superbra artikel ”Nu vänder det”.

⭐️ Stora Astrologi-Konsultationen

Här vänder jag mig till dig som är intresserad av astrologi djupet och önskar en grundlig genomgång.  Jag använder en rad avancerade tekniker och går igenom allt i ditt födelsehoroskop – karaktär, livsväg, framtidsprognos, relationer, progressionshoroskop mm. Denna konsultation är informationsspäckad och väldigt givande. Du får nycklar till att förstå dig själv nya insikter och aha-upplevelser. Om vårt samtal går över Zoom spelar jag in filmen och skickar den till dig med WeTransfer.

90 min  Kostnad 1600 kronor

⭐️ Astrologisk årsprognos, 1 år

Genom att jämföra ditt födelsehoroskop med planeternas rörelser under året, ser vi vilka områden i ditt liv som är speciellt aktiverade och kan förutsäga vad trender och tendenser och även förutspå troliga händelser i ditt liv. En prognos kan ses som en väderleksrapport och ger dig insikt och möjligheter förstå dina processer. Är du medveten kan du alltid göra det bästa av situationen. Är det ett positivt flöde på gång gör du klokt i att utnyttja det. Jag använder flera olika astrologiska tekniker – transit, progression är några av dem.

Om vårt samtal går över Zoom spelar jag in filmen och skickar den till dig med WeTransfer.

 1 timme  Kostnad 1200:-

⭐️ Astrologi och Tarot

Detta är utan tvekan min populäraste konsultation. Här blandar jag teknikerna och låter läsningen flöda. Jag låter dig som kund styra samtalsämnet. Horoskopet, tarotkorten, intuitionen och mina mediala förmågor är verktygen. Är du ny kund hos mig börjar vi med att gå igenom ditt horoskop och de allmänna trender jag ser. Du får fråga hur mycket frågor du vill.  Nästan alla frågor kan besvaras. Du hinner gå igenom din personlighet, din framtid, relationer generellt eller med någon särskild person, barn, pengar, karriär mm.

Om vårt samtal går över Zoom spelar jag in filmen och skickar den till dig med WeTransfer.

1 timme Kostnad:  1200 kr

⭐️ Min mottagning:

Zoom har ju öppnat upp nya möjligheter viket är helt fantastiskt! Plötsligen känns det som att jag befinner mig i epicentrum och kan tala med precis vem som helst oavsett var ni befinner er. Att vi ser varandra, att vi kan dela skärm så att vi båda har horoskopet framför oss, att du som kund kan se var jag pekar med musen är fantastiskt. Att jag dessutom gratis kan erbjuda en filminspelning i juste kvalité av vårt samtal är suveränt! Jag skickar läsningen till dig med WeTransfer.

Stockholmare och andra som har vägarna förbi är välkomna att besöka mig i min lokal när förutsättningarna finns.  Ingenting kan jämföras med magin och dynamiken som uppstår ett personligt möte så ni är hjärtligt välkomna. Jag tar emot för personliga konsultationer i min mottagning på Munkbrogatan 9 i Gamla Stan, Stockholm.

🌙 Inspelning:

När jag tar emot Zoomkunder spelar vi in samtalet via datorn och jag skickar filmen till dig genom WeTransfer.

Den som möter mig personligen i min mottagning är välkommen att spela in vårt samtal på sin smartphone eller annan teknik. Jag har dock ingen inspelningsmöjlighet.

☀️ Betalning:

Du som kommer hit till mig kan betala med Swish eller kontokort. Distanskunden betalar via Swish eller insättning på Bankgiro före vårt möte.

As Above AB – Astrologiska tjänster heter mitt bolag.

Bankgironummer5290-8829
Swish1234616629
SwishnamnAs Above Astrologiska tjänster

Organisationsnummer: 559167-6258. Du får naturligtvis ett kvitto och bolaget har F-skattsedel. Om du måste avboka din tid bör du göra det senast 24 timmar innan annars debiteras du fullt pris.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00