ANNONS
PersonuppgifterCookies

Lugn hemma dag!

/

Nu på förmiddagen satte jag ihop den nya vaggan/sängen till Adrian som vi beställt från Lekmer.se . Den väger Nada och är supersmidigt att ha i köket eller flytta med sig runt i huset. BabyBjörn är kalas!!!
Köpte samtidigt en babysitter som jag kan ha på kontoret…;))
Valde organic valnöt/khaki.

Nu ska vi åka och handla för ikväll kommer Anders mamma och farmor och hälsar på.

30

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@laperrelli
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00