ANNONS
PersonuppgifterCookies

Tv4- Diggiloo

/

Se Diggiloo på TV4!

Redan på söndag visar vi Diggiloo del 1 på TV 4 kl. 20.00. Del 1 visar andra akten, så kan det bli. Del 2, dvs första akten, visas söndagen den 1 september kl 20.00. Självklart visar vi inte hela showen utan vissa nummer varvas med intervjuer.

Hoppas att du bänkar dig i tv-soffan!

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00