ANNONS
PersonuppgifterCookies

Powerwalk & Brunch

/

Idag bestämde vi oss för att ta en Powerwalk ute på Djurgården. Med ett avbrott för amning så pinnade vi på rätt bra, det blev milen och det känns skönt. Det var riktig högsommarvärme i Sthlm idag, otroligt varmt och skönt, känns nästan för bra för att vara sant.
Vi mötte upp Mats och Magnus Carlsson och käkade brunch på vackra Villa Källhagen och hann nog avverka ett par timmar i solen tillsammans. Alltid lika trevligt!!!

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00