ANNONS
PersonuppgifterCookies

Knivbrev

/

Fick precis nys om ett sliperi dit du kan skicka dina slöa knivar med brev och få dem tillbaka nyslipade inom 48 timmar. Låter smidigt va? Mina har nämligen varit slöa så länge jag kan minnas och jag sågar mig igenom tomaterna just nu. Har en egen manuell slip hemma men det blir inte bra  så nu tänkte jag testa detta, jag skickar en kniv till att börja med och om det är bra ska jag skicka resten.

Leif Kohlström är knivslipare och ansvarar för det här sliperiet, besök deras sida Knivbrev om ni vill veta mer.

28

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00