ANNONS
PersonuppgifterCookies

Nu är det på tiden!

/

Nu har det gått 6 veckor sedan Adrian föddes och jag känner att jag är fit for fight för det mesta igen. Nu ska jag börja träna. Laddade faktiskt ner en app häromdagen som heter Runkeeper. Riktigt rolig att man kan skriva in sin vikt och ha koll på alla sina powerwalks eller joggingturer. Den är gratis, kolla in den. Jag gillar den i alla fall.

Imorgon börjar min träning på allvar, nu finns det ingen återvändo…puh! Jag känner ingen egentlig stress utan mer att det vore skönt att komma i mina gamla kläder, jag har nämligen en bra bit kvar dit. Nu är jag i ett jobbigt mellanläge där gravidkläderna är på tok förstora och mina “vanliga” kläder är för små. Normal är jag väldigt liten, 24-25 i jeans, alltså en 34-36. Nu drar jag 27 i jeans och är en 38:a… Sedan jag kom hem från BB har jag tappat 12 kilo, men jag har 8 kvar.

Något nybliven mamma  som är sugen på att haka på tåget? Eller kanske bara någon träningssugen själ?

Plåtning för andra boken “Kickstart”.

Dags för en joggingtur i New York.

En vanlig dag på Gymmet!

Bild som kommer finnas med i kommande boken för Gravidträning. Plåtad i Miami.

Bilder från första boken “Kan jag -Kan du”, plåtad i Spanien.

Här var jag i riktigt bra form.

Den här bilden tog jag på Jeppe mellan våra “riktiga” plåtning.

Kampanjbild för mitt eget märke “Fit and Smart

Ytterligare en kampanjbild för Fit and Smart.

Träning på Piren där Titanic skulle lagt till i New York.

64

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00