ANNONS
PersonuppgifterCookies

Skolbesök

/

Idag har jag varit på besök på Näsbydalsskolan i Täby. Två stycken musikklasser härifrån har hjälpt mig att sjunga på min kommande julskiva. ” Min Barndomsjul”. Det låter underbart och de är så enormt duktiga. Jag och producenten Micke Littwold spelade upp några utav låtarna så de fick höra hur fint resultatet blev. Det var väldigt kul att få ansikten till alla röster, jag hade tyvärr inte möjlighet att vara med just när de sjöng in körerna, så det blev första mötet. Det är två olika åldrar på körerna för att passa de olika låtarna. Det ska bli såå kul att få spela upp lite för er…snart! Jag fick den mastrade/klara skivan igår och nu går den till tryck. Jag skrev lite autografer till barnen och ungdomarna och det togs lite bilder innan det var dags för mig att bege mig hemåt igen.

Dagen till ära tog jag fram min favoritjacka från Mountain Works, älskar färgen! Womens Thunderlight Sweater heter den här jackan och färgen heter Fushia. Det finns mängder av färger och modeller att välja mellan, säljs på NK eller på Sealife. Funderar på att köpa en i en annan färg oxå, eller kika på vinterjacka.

11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00