ANNONS
PersonuppgifterCookies

Regn och rusk

/

Nu har hösten gjort intåg hos oss… Jag är glad att jag var ute i god tid i år och beställde nya gummistövlar. Avskyr att bli överraskad på morgonen och inte ha något att sticka fötterna i. Öken!!

Beställde nya till barnen men även till mig. Känner mig tjusig i ett par färgglada fushia Hunter.

55

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00