ANNONS
PersonuppgifterCookies

Silja Line

/

En helghelg på Silja Line och i Helsinfors. Riktigt trevligt. Vi åkte fredag eftermiddag och kom hem idag på morgonen. 36 timmars kryssning. Jag giggade på vägen till Finland, alltså på fredag kvällen och på lördagen tog vi en promenad in till stan och gick blandannat på Stockmann’s, käkade en superfräsch lunch och småshoppade lite. Hade en riktigt lugn och skön dag, solen strålade och det varm varmt och skönt i luften. Jag laddade ner nya uppdateringen till min iPhone 5, grymt kul. Tog en massa bilder och kameran är både bättre och det går att redigera bilderna direkt utan att ta in dem i tex kamera+.

Hittade väääärldens sötaste vinteroverall från Monclear till Adrian, såg fantastisk ut. Köpte den inte nu men den var såå fin.

Kimpa och Anders strosar med Adrian i  vagnen.

17

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00