ANNONS
PersonuppgifterCookies

Toile!

/

Idag har jag varit hos Fadi El Khoury som sitter i Rosenrummet på NK. Han ska sy upp en klänning åt mig som jag ska ha på måndag på Cancergalan. Här provar jag första Toilen … Nu ska det klippas, tas in och börja sys i det riktiga midnattsblå tyget. Älskar designen på den här klänningen… Tycker han verkligen lyckats! Ska bli kul att göra första riktiga “fittingen”

26

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@laperrelli
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00