ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dagen med stort D för Adrian

/

Idag har vi döpt vår prins…Adrian Romeo. Han sa inte ett ljud under hela ceremonin. Det gick såå bra!

Vi tog tillfället i akt och bjöd på lite dopfest efteråt, det är inte ofta vi har fest. Jag insåg att senast var när Alessio dötes och det var 8 år sedan…

Adrian döptes av prästen Fredrik Hesselgren i Djursholms Kapell och Fredrik var såå bra. Enormt lättsam men med väl valda tänkvärda ord, jag ficktårar i ögonen flera gånger under ceremonin. Gabriel Forss och Patrik Lernberger är gudföräldrar och de läste båda två olika verser i kyrkan. Anders likaså.

Vi hade en stor barnkör på 28 personer som sjöng, Vi är blommor av Riedel och sedan sjöng Alina Littwold Störst av Allt. Det var enormt vackert. Därefter gick alla gäster ner till vackra Villa Pauli och vi avnjöt en fantastisk middag.

Det blev 3 rätters meny och en tårta gjord av Pernilla på Ateljé Tårtan…den var magisk. Sååå god. Vi chokladmousse och dessutom med flädersmak. Underbar och dessutom makalöst vacker. Vilket konstverk.

Magnus och jag gick upp och spontansjöng…kul och lättsamt!!

Det blev allt annat än ett tråkigt dop. Det blev en underbar söndag att minnas. Stort tack alla som kom och firade Adrians dag tillsammans med oss.

Barnrummet:)

Fantastiska tårtan från Atelje Tårtan

Spontansång av mig och Magnus.

42

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00