ANNONS
PersonuppgifterCookies

EVITA

/

Då var det dags att inta rollen som Eva Peron igen.  Det har gått lite mer än ett år sedan sist och i sept, nu till hösten är det Premiär av nya Evita på Göta Lejon i Sthlm. Det var verkligen svårt att få tag på biljetter till uppsättningen på Malmö Operan och det var hör och häpna 103 % beläggning. Extrastolar insatta, i  ljudbåset satt det folk…sååå roligt, men svårt att få till biljetter. Min familj var där på premiären och jag hade ett fåtal kompisar där men annars tvärstopp:) Nu hoppas jag att fler ska kunna ha chansen att se den och att det blir en fin föreställning. Det ska bli sååå roligt!!

Aftonbladet idag.

24

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00