ANNONS
PersonuppgifterCookies

First Fitting

/

Igår hade jag min första “fitting” på min brudklänning, så roligt och så underbart! Tänk att jag får vara med om detta en gång till när jag är vuxen. Så otroligt roligt!! Nu börjar de sy på riktig efter mina mått och jag är så glad att den blir så fin. Allt jag önskade och den här designern han är helt obeskrivligt begåvad. Vilken känsla för tyger och passform. Kommer känna mig så fin;) om en månad är det dags för 2:a provningen…;)))

Igår körde jag en Veronica Virta kappa till mina nya NYDJ jeans. Till det blus från French Connection. Gammal väska sedan säkert 5-6 år tillbaka från Jimmy Choo , skor från nya kollektionen Jimmy Choo och solisar från Tom Ford.

Tidig frukost på Aubine, gott!!!


13

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00