ANNONS
PersonuppgifterCookies

Fuck Cancer

/

Vad händer när man får en knöl i bröstet?

Man blir livrädd!!!!

Har känt att något var annorlunda ett tag och för ett par dagar sedan kände jag en knöl och gick till läkaren. Jo mycket riktigt. Det är en knöl och den sitter i bröstet. Sjukt stressande. Undersökning, Mammografi, ultraljud, biopsi…….

Jag slapp det sista för de såg på bilderna idag att det inte var en tumör. Det beskedet .. puh. Vilken lättnad.

Det som längs vägen gjorde mig något lugn var att jag gjorde mammografi nu i april …. Vilket betydde att min ”knöl” som var 1 cm stor hade varit i första stadiet (om det inte hade spridit sig. ) vilket är tidigt och lättare att få bort.

Så alla ni som hoppar över er mammografitid.

Gör det inte!!!!!! Detta är anledningen till varför jag skriver detta. Ta vara på den tiden och ta det på allvar. För OM det upptäcks i tid så är det goda chanser att klar det.

När man har nära vänner som inte klarat kampen, har vänner som just nu slåss. För sitt liv. Då vill man inte drabbas. Så otroligt läskigt och hela processen spelas upp som en film för dig om och om igen och jag har varit livrädd för att jag ska dö sedan jag fick knölen bekräftad av läkare.

Även om jag vet att prognosen för bröstcancer är goda så vill man inte få det.

Tack gode gud för att det inte var min tur. Att jag är frisk och får vara kvar ett tag till.

När spänningen släppte efter att ha varit ganska rädd och sovit dåligt, när det faktiskt gick in att det var fettvävnad så brast det för mig. Och för Anders.

Puh, vilken pärs. Livet är så skört. Va rädda om Er. ♥️🫶🏻

Gråtit en skvätt av lättnad. Firar med en islatte. 😂🫶🏻

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00