ANNONS
PersonuppgifterCookies

Älskade Alessio

/

17 år!!!!

Slipning Though my fingers…….herregud. Min lille plutt med det största leendet?? Alltid glad. Alltid glad. Inga ledsamheter har någonsin vilat över denna pojk och de få gånger han har mått dåligt har jag mått dåligt i varenda cm i min kropp.

Som vi krigat tillsammans. Vi har upplevt sådana jobbiga situationer och det har gjort oss starka. Jag älskar dig Alessio och gläds åt dina framgångar och framsteg. Du gör mig stolt! Och du vill göra mig stolt…. Du jobbar för att vara en bra, fin person och det älskar jag. Du säger aldrig nej till någon som ber om hjälp. Otroligt fina egenskaper. ♥️

Jag kommer alltid gå vid din sida och hålla dig i handen även om du har 44 i skor och är en meter längre än mig.

Stort grattis på din dag!

Dessa snälla ögon ♥️

Följ mig på Instagram!

@laperrelli
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00