ANNONS
PersonuppgifterCookies

Älskade Alvin

/

Om du visste vilken lycka du är och inneburit för oss! Dessutom kom du med sååå mycket positiv energi och glädje. Du har alltid ett leende på läpparna! Sjunger och trallar mest hela tiden!!

Du var värd att vänta på och kämpa för. Det fick vi göra…och jag skulle göra om det. Alla dagar i veckan även om det var den tuffaste perioden i mitt liv. Så oroligt och såå stresssd under graviditeten som var allt annat än en räkmacka. Eftersom jag fick vasa previa och var tvungen att vara nära ett sjukhus. Från v 20 när de upptäckte det fram till förlossningen så fick jag inte ha mer än 3 min till ett akut sjukhus. OM något skulle hända, om jag skulle få en blödning eller liknande så skulle syret till honom strypas inom 3 min. Den nervstressen var enorm och går inte att jämföra med något annat. Allt gick bra och du är solen i vårt liv!

4 år!!!

Födelsedagsfika!!!

Jag har bakat lite:)

Halliween…….

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00