ANNONS
PersonuppgifterCookies

Saffranskaka

/

Bästa på länge …:)


Arla® Svenskt Smör
200 g

Saffran à 0,5 g 2 pkt

Arla® ekologisk lantmjölk3 dl

Strösocker3 dl Ägg 3

Vetemjöl 5 dl

Bakpulver 2 tsk

Topping

Cashewnötter 1 dl

Mandelflarn

Kokos

Sätt ugnen på 175º.Smörj och mjöla en långpanna, ca 25×35 cm.

Smält smöret och blanda med saffran och mjölk. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner smörblandningen.Blanda mjöl och bakpulver och rör ner.

Häll smeten i långpannan. Strö över hackad mandel, mandelflarn och kokos.Grädda i mitten av ugnen ca 30 min.

Låt kallna.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00