ANNONS
PersonuppgifterCookies

Spain!

/

En helg i Spanien över Kristi himmelsfärder ljuvligt även om inte vädret är det bästa. Att bara vara i över 20 grader känns makalöst skönt och detta lugn här gör mig tillfreds m tillvaron. Det är såå underbart.

Vi har såklart besökt vårt nya projekt som vi byggt på sedan 1,5 år tillbaka. Vi är så förväntansfulla och går nu on i den sista fasen där det faktiskt händer så mycket så det är inte klokt. Allt som görs syns och det börjar bli verklighet..

Vid månadsskiftet är vårt nya hus klart och de 60 man som som jobbat m detta avslutar sitt arbete… in kommer ett nytt team på 20 pers som vi tillsammans med jobbat fram all interiör … då sätter även trädgårdsarkitekten igång. Vi vet såklart hur slutresultatet ska se ut men ändå…. Vi är såå förväntansfulla.

Midsommar firar vi i vårt gamla hus… som vanligt med hela familjen, sedan har vi några dagars pack och i slutet av månaden installerar vi oss i det nya.

En ny resa. Mot nya mål. Vi längtar.

En nyklippt Kille i Spanien

Golf m familjen

Delikatessbutiker… hur ljuvligt?

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00