ANNONS
PersonuppgifterCookies

vinn ett par hörlurar ifrån vain sound

/

Nu har du chans att vinna ett par hörlurar från Vain Sound som heter No 2. Jag har själv ett par hemma och tänkte berätta lite kort om dem. Det är grym ljudkvalité – som jag tycker är viktigast när det kommer till ett par hörlurar. Utöver detta har de en stilren design, är klädda i tyg för att minska trassel, de har även funktionella magneter inbyggda på baksidan av snäckorna som gör att de kan fästas vid varandra och slutligen är de ljudisolerade så du slipper allt buller i din omgivning. Men nu kommer vi till det bästa av det bästa. Jag kommer att tävla ut tre par sammanlagt till värde av 799 kr. Det du behöver göra för att vara med och tävla är att:

1. Gilla Vain Sounds splitternya Facebooksida och det gör du här: https://www.facebook.com/VainSound?fref=ts

2. Skriv en kommentar (där du även anger din mailadress) med ditt bästa musikminne och en kort motivering till varför du vill vinna ett par.

Vinnarna kommer att utses av mig och Vain Sound. Tävlingen pågår mellan 19- 28 september, vinnarna presenteras den 1 oktober.

Mer info om Vain Sound och produkten hittar ni här; http://vainsound.com/

29

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00