ANNONS
PersonuppgifterCookies

miss the tan

/

Orkar inte solbrännan i dessa webcam bilder :’) Gud vad Sverige gör oss alla 10 gånger fulare på vintern. Haha, det är ju sant. Här är jag osminkad på alla bilder typ och ser ändå 10 gånger finare ut än vad jag gör idag den 13:e januari. Okej måste säga det: Tur att jag snart ska iväg och bli mer solbränd än här. Får mer solblekt hår än här. 

HEHE, kommer aldrig sluta tjata om min resa <3

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00